Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η απόφαση πάρθηκε με το που είδα τις φωτογραφίες. Δεν με ενδιέφερε αν υπήρχαν κριτικές ή όχι. Μου έκανε κλικ η εμφάνιση. Αν υπήρχαν διαφορές με τις φωτογραφίες, θα έφευγα.
Η επικοινωνία με το πρακτορείο άψογη. Μου δίνουν τη διεύθυνση, περιοχή Εξάρχεια. Παρκάρισμα λόγω εποχής, απ έξω. Δεν ήταν ξενοδοχείο, αλλά κάτι σαν rbnb και hotel μαζί. Καθαρό ήταν, αλλά υπερβολικά μικρό το δωμάτιο.
Η Iriane με περίμενε στη πόρτα. Είναι όπως ακριβώς στις φωτο. Κάτι μεταξύ Grazi Murao και Αλίνας (Βριλησσού) σε πιο κοντό φυσικά. Ισως όλα πάνω της να μην είναι φυσικά, αλλά είναι υπέροχα, ειδικά αυτός ο κώλος είναι ζωγραφιά. Ναι έχει ένα τατου στη μια πλευρά.
Αμέσως μου όρμησε λες κι είχε να πάει με άντρα, μήνες!!!! Για ένα ντους δεν με άφησε να πάω. Πήγα αφού με τέλειωσε με ένα εκπληκτικό στοματικό. Τον παίρνει όλο μέσα χωρίς μα και μου.
Διάλειμμα δεν υπήρξε, γιατί δεν με άφησε καθόλου. Δεν γινόταν να μιλήσουμε κι έτσι το έριξε στη δουλειά. Την περιποιήθηκα κι εγώ, καθώς ήταν πεντακάθαρη και με ένα δέρμα με μια απίστευτα μαλακή υφή. Φάνηκε πως της άρεσε, από τους αναστεναγμούς και τα υγρά.
Φοράει προφυλακτικό ανεβαίνει από πάνω και μετά από μερικές απίστευτες κινήσεις με τελειώνει και 2η φορά στην ώρα. Αυτό πολύ σπάνια συμβαίνει στην ηλικία μου πια.
Τελειώνοντας, να πω ότι μπορεί να βγάλει και GFE και PSE, ανάλογα τη στιγμή. Μην φοβηθείτε από το μπόι που λείπει, μια χαρά αντέχει!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 17, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
96
Likes:
4.731
Πόντοι:
22.915
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BisexualWannabe, Quarantaris, maradona7 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού