Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 7 10
Call-Girls 28326
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αλλαγή στα πιπίνια από Glamour σε YourAngels και κλείσιμο την Mery. Από εμφάνιση ότι βλέπετε στις φωτογραφίες, αλλά τα χείλη δεν είναι τόσο υπερβολικά όσο φαίνονται (και έχουν πολύ ωραίο αίσθηση στο φίλημα).

Το στυλάκι της μου έβγαζε κάτι λίγο το αδιάφορο, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ευγενική και συνεννοήσιμη. Το αρχικό social δεν κράτησε πολύ, καθώς ήταν ήδη μπανιαρισμένη και έτοιμη για μάχη, οπότε αρχίσαμε σχεδόν κατευθείαν με φιλιά. Την πέθανα στο γλύψιμο πριν την βάλω κάτω να με γλύψει και αυτή. Γενικά ρηχή πίπα, αλλά όχι τραγική. Την σταμάτησα σχετικά γρήγορα για να την ανεβάσω cowgirl και να θαυμάσω την θέα με το μακρύ μαλλί της να πέφτει μέχρι τον κώλο και να μου χαιδεύει τα αρχίδια. Το τέλος με βρήκε μόνο με μία στάση (cowgirl), καθώς είχα πίασει ρυθμό και δεν ήθελα να τον κόψω. Αρκετά καλή η αίσθηση στο σεξ με χύσιμο βαθιά μέσα της.

Συνέχεια με λίγο social περί Ουκρανίας κτλ., αλλά την σταμάτησα πριν αρχίσει να βαραίνει πολύ η συζήτηση. Λίγο στοματικό, μετά γαμησάκι σε 2 στάσεις και τέλος με πίπα στο στοματάκι της. Ζορίστηκα λίγο την δεύτερη φορά και ένιωθα ότι δεν θα τα καταφέρω, αλλά στο τέλος την έβαλα να μου κάνει ball licking με λίγη καθοδήγηση και δεν άργησα να αδιάσω λίτρα στο στοματάκι της.

Σε γενικές γραμμές δεν ήταν μια κακή συνάντηση, αλλά κατά τα άλλα όχι και κάτι εξαιρετικά αξιομνημόνευτο, εξού και το «Ίσως» στο εάν θα την ξαναέβλεπα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.397
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, mancunian1986, doc_lin και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού