Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σε συνέχεια της πιπινοεκστρατείας μου (το Glamour φταίει με όλα τα πιπινοκοριτσάκια που φέρνει τελευταία), αποφάσισα να δοκιμάσω την Marta στις τελευταίες τις μέρες στην Ελλάδα. Νομίζω τώρα έχει φύγει ήδη και δεν φαινόταν και πολύ ψημένη να ξαναέρθει (δεν ενθουσιάστηκε με την Ελλάδα λέει...).

Σε κάθε περίπτωση, το Λευκορωσσοκοριτσάκι είναι πολύ γλυκό, με ωραίο χαμόγελο και ευχάριστη/καλή διάθεση. Girls next door φάση (φοιτήτρια κόρη του γείτονα), με φυσικό νεανικό βυζάκι, αμαλό δέρμα, λίγο κοιλίτσα που πρέπει να προσέξει και ωραίο ζουμερό κωλαράκι.

Την πήρα εντελώς για GFE φάση, όπου και σε 3 λεπτά αφότου πέρασε την πόρτα, την πλάκωσα στα φιλιά, και την έγλυφα από την κορφή ως τα νύχια. Την γύρισα και 69 όπου και έδωσε ρέστα, κυρίως με το reverse αρχιδογλύψιμο. Η πίπα της ρηχή αλλά acceptable. Στο 69 πάντως την περιποιήθηκα δεόντως, καθώς με έλουσα με τρελά υγρά στο τέλος.

Στα του σεξ έπεσε παθιασμένο «ερωτο-σεξ», χωρίς πολλές αγριάδες. Missionary, cowgirl και doggy, όλα αδιαμαρτύρητα και με πολύ καλή αίσθηση. Δεν έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες, αλλά δεν είπε και όχι σε τίποτα, οπότε την έκανα ότι ήθελα.
Το τέλος ήρθε με πίπα στο στοματάκι της. Όπως προείπα, η πίπα της είναι λίγο ρηχή αλλά μετά το γαμήσι που είχαμε ρήξει ήμουν ήδη έτοιμος να σκάσω, οπότε με 2 λεπτά μέσα έξω της πλημμύρισα το στοματάκι με άφθονο σπέρμα που δεν προλάβαινε να ρουφήξει από την πολύ ποσότητα.

Social αρκετά καλό γιατί μιλάει Αγγλικά normal, αλλά δεν κράτησε και πολύ. Ο δεύτερος γύρος κινήθηκε σε παρόμοια πλαίσια με τον πρώτο, με το τέλος να με βρίσκει πάλι να τον στραγγίζω στο ωραίο της στοματάκι.
Σε γενικές γραμμές πέρασα πολύ καλά με την Marta. Πήρα αυτό ακριβώς που περίμενα να πάρω (πιπίνι γάλακτος, ευχάριστο, δοτικό, υποτακτικό, να λέει ναι σε όλα με το νεανικό της χαμόγελο), οπότε δεν έχω κανένα παράπονο. Ϊσως θα ήθελα λίγο καλύτερο στοματικό, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.

Ελπίζω να αλλάξει γνώμη για την Ελλάδα και να την ξαναδούμε γιατί προσωπικά νομίζω ότι αξίζει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 06, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.397
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, doc_lin, Yagulas και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2023
Κρίμα να μη μας ξανάρθει, είναι καλή περίπτωση.
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1