Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 43 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 124359
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Προσπαθούσα καιρό να την πετύχω αλλά όλο και κάτι τύχαινε. Με τα πολλά έκαστε η φάση.
Εμφάνιση: Βγάλτε από τις φωτό ένα 30% και κάμποση λάμψη. Οι φωτό πρέπει να έχουν τραβηχτεί πριν περάσει τα 30 η οποία τώρα πρέπει να είναι στα mid 30's...ψηλή για γυναίκα και λεπτή παρότι δείχνει ένα τικ πιο τσουπωτή στις φωτό. Περιποιημένη και βαμμένη στο ελληνάδικο που θα πας για ποτό θα τραβήξει το βλέμμα σου. Ωραίο χαμόγελο και μπλε ματάκια που γελάνε συνέχεια. Απαλή επιδερμίδα χωρίς σημάδια, τατού, χαλκάδες κλπ. Το αρνητικό είναι τα χείλη τα οποία τα πείραξε δεν ξέρω πότε. Όταν χαμογελάει ή μιλάει δεν χτυπάει τόσο στο μάτι, αλλά δεν.....γι αυτό και το εξάρι στο πρόσωπο. Μαλακία έκανε κ τα πείραξε, όπως και οι περισσότερες άλλωστε. Δεν είμαι φαν του πλαστικού, αλλά έχει κάνει καλή δουλειά στο στήθος, εξαιρετική θα έλεγα. Με ένα τζινάκι και ένα τοπάκι ήρθε σπίτι. Casual χωρίς πολλά φτιασιδώματα. Μου άρεσε.

Συμπεριφορά: Τα λεφτά τα ζήτησε μπροστά. Σπάνιο για Glamour. Από κει και πέρα δεν είναι τσαχλοκούδουνο, ξέρει να συμπεριφερθεί και να μιλήσει, οπότε κάνει κ για συνοδεία πιστεύω. Δεν θα σε κάψει αν σας δουν μαζί. Ακούει τι λες κ βάζει κι αυτή θέματα για κουβέντα. Η αλήθεια είναι το παρακάνει λίγο στην πάρλα, αλλά σταματάει όταν αρχίζεις να χαϊδεύεις, οπότε χούφτωστην χούφτωστην. Καπνίζει αυτή τη μαλακία το iqos που μυρίζει σαν ψόβιο βουβάλι. Ζήτησε ευγενικά να κάνει και εγώ ο μαλάκας είπα ναι. Αξιοπρεπής παρουσία εν γένει.

Υπηρεσίες: amature gfe θα έλεγα. Δεν θα σπάσουν οι σουμιέδες και δεν θα γυρίσετε τσόντα μαζί, αλλά όσο περνάει η ώρα εκδηλώνεται κ από την στιγμή που θα χύσει ανεβάζει ρυθμό. Στο φιλί είχαμε ένα θέμα γιατί δεν πολυέβαζε γλώσσα κ μύριζε λίγο με το γαμω iqos. Καλή πίπα, όχι επαγγελματική, αλλά καλή. Το σώμα της μου άρεσε, καθώς και οι στάσεις που έπαιρνε και ας είναι λίγο flat και λίγο μεγάλος ο κώλος της. Νινάκι ροζουλί, και μικροκακωμένο, έχεις την εντύπωση ότι ανήκει σε εικοσάρα και όχι σε γυναίκα της ηλικίας της.
Της αρέσει η περιποίηση, αλλά δάχτυλο μία που το έβαλα και μία που μου είπε βγάλτο. Κρίμα. Παρότι έχει κάνει 2 γέννες το νινί είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει ωραία αίσθηση μέσα της κ δεν χρειάστηκε jel ( αχώνευτο είναι το γαμήδι, αλλά τι να κάνουν κι αυτές ) γιατί ήταν μούσκεμα συνέχεια.

Η κοπέλα γουστάρει το γαμήσι και έχει ανάγκη τα χρήματα, αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας γι αυτό που κάνει. Γι αυτό έχει κόφτη νομίζω. Δεν πολυαφήνεται. Δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου αλλά δεν είναι κ φάση που θα θυμάσαι για καιρό. Νομίζω είναι καλύτερη περίπτωση για πιο μεγάλους σε ηλικία κ για περισσότερες ώρες. Δεν είναι η κλασική βίζιτα αλλά μάλλον κοπέλλα της διπλανής πόρτας που έχει διάφορα κουμπιά να πατήσεις για να ξεκλειδώσει κ να χαλαρώσει για τα καλά. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία έχει υπομονή ( όχι πάντα ) αλλά ο νεαρότερος, κάτω από 40 δεν ξέρω.....
Συννενόηση με το γραφείο άψογη, η κοπέλλα στην ώρα της.
Υγιαίνετε !

ΥΓ είχα 10 υποψήφιες από 3 γραφεία ( στα οποία συνολικά τυπικά εργάζονται 101 κορίτσια αυτή τη στιγμή !! ). Η Melissa ήταν περίπου στη μέση. Να σου αρέσουν άντε καμιά δεκαριά στις 101 , είναι θέμα. Πρέπει να το κοιτάξω σίγουρα εγώ ( γερνάω μάλλον κ γίνομαι γεροπαράξενος ) κ τα γραφεία υποθέτω δευτερευόντως να αναβαθμίσουν κάπως έως πολύ τα ρόστερ ....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 11, 2023
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
11.482
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, miraculous mandarin και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού