Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 7 10
Call-Girls 28335
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Μαίρη είναι ένα κορίτσι νέο. Αρκετά όμορφη με φουσκωμένα χείλη όπως φαίνονται στις φωτογραφίες , όχι άσχημα ούτε υπερβολικά . Ζήτησα να έρθει φορώντας φουστα και πράγματι ήρθε έτσι . Άριστος κωλος και μικρό βυζί . Ότι φαίνεται στις φωτο.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο πιάσαμε την κουβέντα . Είναι αρκετά συμπαθής και Ομιλητική. Είναι συνεννοήσιμη μιλάει καλά τα αγγλικά . Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με δική μου πρώτη κίνηση ξεκινώντας γλυψιμο κάτω από τη φούστα. Η ίδια είναι πολύ καθαρή και με πάρα πολύ απαλή επιδερμίδα .Φάνηκε να το χαίρεται οπότε το γυρίσαμε σε 69 να το ευχαριστηθουμε και οι δύο ταυτόχρονα .

Το δουλεύει πολυ καλά το εργαλείο με ελάχιστο χέρι παρά το νεαρό της ηλικίας της. Ήταν πραγματικά δύσκολη απόφαση να την σηκώσω από 69 για να μπούμε στα ενδότερα αφού η ευχαρίστηση έπιανε ταβάνι.

Πρώτη στάση καουμπόισα όπου έδωσε αρκετό πόνο . Χαστούκια στα τρυφερά και μαλακά κωλομαγουλα που έδειξε να την εξιταρουν . Μετά από λίγο το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό που ήταν και το τέλος .

Οι κραυγές της ήταν αδιαμφισβήτητα καυλωτικες . αληθινές ή όχι δεν θα μάθω αλλά με το δάχτυλο που της είχα ήδη βάλει στην αρχή είχα παρατηρήσει πως είναι λίγο στενή .

έπειτα λίγο κους κους και φύγαμε για τον δεύτερο γύρο . Δεν μπορώ με τίποτα να την κατηγορήσω πως δεν προσπάθησε . Έκανε ότι καλύτερο γινόταν η κοπέλα αλλά αργήσαμε να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο με αποτέλεσμα να μην τελειώσει κιόλας .

Συμπερασματικά : όπως έχουν πει και άλλοι είναι μικρή αλλά όχι τόσο άπειρη . Προφανώς και έχει ενδοιασμούς ακόμα για το τι θα γίνει με τον κάθε πελάτη οπότε αν την κάνει κάποιος να νιώσει άνετα θα ανταμειφθεί . Είναι στην GFE κατηγορία ακόμα .

Και για τα εύσημα του γραφείου : η Μαίρη ήταν μια σύσταση του γραφείου με εύκολη συνεννόηση από μηνύματα Και όπως πάντα η κοπέλα ήρθε στην ώρα της .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 13, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
482
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, hornyasfuck, Antonis_Greece4 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού