Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 16 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
2.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ανάθεμα που έδωσα βάση στις αποθεωτικές κριτικές (που ειναι και οι περισσότερες από τις συνολικά 60!) και δεν πρόσεξα επαρκώς (ή για να είμαι ειλικρινής, αγνόησα) την κριτική του Jack Skellington που ειναι πάντα ακριβέστατος στις περιγραφές του. Αναρωτιέμαι τελικώς, με το τι εξιτάρει τους περισσότερους από εμάς και απογοητεύομαι με τον τρόπο που χαρίζουμε απλόχερα 10αρια (ειδικά σε πρόσωπο & γενική συμπεριφορά)

Τα θετικά: Η... μεγαλοκοπέλα (έχει ξεπεράσει τα 40+ προ πολλού και δεν ακούω κουβέντα), έχει κορμί πλασμένο για αμαρτίες που στην ηλικία της το βρίσκεις σπάνια. Φαντάζομαι πως στα 20ies και ίσως στα 30ies της με όλη τη φρεσκάδα, τις ορμόνες και την πουτανιά που εξέπεμπε, θα ήταν κορυφαίο μανιτζέβελο, αλλά σήμερα δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή, αφού ο πονηρός γέρος γάτος θα προτιμούσε κάποιο τρυφερούδι ποντικάκι να κορέσει τις ορμές του, παρά κάποια που είναι ντούκι μεν, αλλά τον ξεπερνά και 15 χρόνια στην ηλικία.

Με υποδέχτηκε στο πορνο-δωμάτιό της κι άνοιξε την πόρτα φορώντας ένα γυαλιστερό βινυλ micro bikini το οποίο ίσα που κάλυπτε τις ρώγες από τα σιλικονάτα τουμπανιασμένα (πολύ καλή δουλειά ο γιατρός) και τη μουνοχαράδρα, οπότε και το βλέμμα μου κόλλησε χαμηλά και για λίγα δευτερόλεπτα έμεινα σαστισμένος. Μαλλιά πορνο-πλατινέ ξανθά μακριά, συμπληρώνουν την εικόνα της κάβλας... μα όταν σήκωσα το βλέμμα στο πρόσωπό της και την είδα που ήταν κάτι μεταξύ σαν κατεψυγμένου ροφού & χαλασμένου γιαρμά, άρχισαν τα δύσκολα! Δυστυχώς, οι φωτογραφίες των προφίλ της στο Κλαμπ και στους Αγγέλους της Αθήνας, είναι αρκετά ρετουσαρισμένες στο πρόσωπο και παρουσιάζουν μία πολύ εξιδανικευμένη εικόνα που ναι μεν την αναγνωρίζεις οταν την δεις (...αααα, ναι εσύ είσαι, κάτι μου θυμίζεις...), αλλά με τίποτε δεν είναι αντιπροσωπευτικές για αυτό που θα συναντήσεις από κοντά. Το κορμί τουφέκι βέβαια, ε, μην ξεχνιόμαστε!

Τα αρνητικά: Με αποτελείωσε όταν άρχισε να μιλάει (μιλάει πάρα πολύ δυνατά, σχεδόν γκαρίζει) και ακόμη χειρότερα... όταν άρχισε να γελάει - ειλικρινά δεν την άντεχα. Ήμασταν στον 3ο όροφο και ήμουν σίγουρος πως την άκουγαν όχι απλά τα διπλανά δωμάτια, αλλά μέχρι την ρεσεψιόν στο ισόγειο! Ενώ βλέπεις ένα πολύ σέξυ καμπυλάτο κορμί (ναι σιλικονάτο μεν, αλλά πολύ καλή δουλειά ξαναλέω) και λες ωραία, θα περάσουμε υπέροχα, αρχίζει να τα καταστρέφει όλα θυμίζοντας σε συμπεριφορά παρακμιακή μπαρόβια καλντεριμιτζού κι όχι το δήθεν 'κλασάτο' που ανεπιτυχώς προσπαθεί να υποδυθεί ως ρόλο (τάχα πως ταξιδεύει συνεχώς σε Παρίσια και Λονδίνα και συναναστρέφεται σπουδαίους - μπούρδες!). Κι αν αναρωτιέστε, ναι, έψαχνα να βρω κάποια άδεια μαξιλαροθήκη να της κουκουλώσω το πρόσωπο διότι δεν την πάλευα με το χαζογέλιο της και το γκάρισμά της.

Στο σεξ, θα καταπιεί πούτσο λαίμαργα και θα στηθεί να γαμηθεί σε οτι στάση θες χωρίς να κλέβει, θα προσπαθήσει να σε φτιάξει με ηδυπαθή κοιτάγματα την ώρα που είναι μπουκωμένη κλπ... αλλά είναι εύκολα αντιληπτό πως όλα είναι μια καλοστημένη θεατρική παράσταση με αρχή, μέση και τέλος και εμένα τουλάχιστο... δεν με έπεισε ούτε καν στο ελάχιστο. Υπάρχουν εσκορτάκια που αμέσως αναπτύσουν μαζί σου έναν αόρατο δεσμό και σου δίνουν την εξαιρετικά ευχάριστη ψευδαίσθηση πως σου 'δίνονται' ολοκληρωτικά, κι υπάρχουν κι αυτές που είναι "...έλα μαλάκα, χύσε να τελειώνουμε και περιμένουν κι άλλοι, αχ ναι τι γαμιάς είσαι εσύ, α έχυσες, ωραία τράβα να ξεπλυθείς...". Ε, λοιπόν, η 'Anastasia' είναι ο ορισμός της σεξουαλικής μηχανής bimbo που κατασκευάστηκε για να ικανοποιεί αντρικές ορμές, να χαχανίζει χωρίς λόγο για να πείσει πως ο συνομιλητής της είναι 'χιουμορίστας', και να γκαρίζει "oh, fuck me hard, fuck me hard, fuck me hard" σαν χιλιοπαιγμένη κασέτα. Αυτήν όμως την μικρή (πλην όμως σημαντικότατη) λεπτομέρεια να κάνει τον πελάτη να νιώθει μοναδικός, ΔΕΝ την έχει και αμφιβάλω εάν την είχε και ποτέ

Όχι, δεν θα την ξανασυναντήσω. Θα θεωρούσα οποιαδήποτε επανάληψη μαζί της ως αλόγιστη και χωρίς κανένα νόημα σπατάλη χρημάτων. Θα την πρότεινα σε όσους αρέσκονται σε τέτοιου τύπου γυναίκες και αποκλειστικά με χρήση ωτοασπίδων και μαξιλαροθήκης. Επαναλαμβάνω, κορμάρα μεν... αλλά για να διέκοψα στο μισάωρο ενώ είχα κανονίσει αρκετά μεγαλύτερο ραντεβού και να μην βλέπω την ώρα να κάνω ντους, να ντυθώ και να δραπετεύσω από το πορνο-δωμάτιό της οσο το δυνατό πιο γρήγορα, αποκαλύπτει αρκετά για το εάν η συνολική εμπειρία χαρακτηρίζεται ως 'ευχάριστη' ή ως 'πως την πάτησα πάλι ο μαλάκας;'

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Skorpio93
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
1.709
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, james034, manosrazr και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού