Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 75 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 207964
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Δύο χρόνια πέρασαν από την προηγούμενη κριτική μου για την Νάταλι που αφορούσε τις δύο πρώτες συναντήσεις μας.. Από τότε ακολούθησαν αρκετές, πάντα με το ίδιο πάθος! Πλατύ χαμόγελο
Σε συνάντηση μας στο τέλος Οκτωβρίου 2022 μου είπε ότι θα σταματούσε στο τέλος του χρόνου και της απάντησα ότι θα προσπαθήσω να την δω όσες φορές μπορέσω.. Τελικά σταμάτησε εντελώς ξαφνικά μετά από λίγες μέρες.. Δεν χάρηκα καθόλου γιατί εκτός του ότι δεν την αποχαιρέτησα, ουσιαστικά "έχασα" το κορίτσι που είχα απίστευτη χημεία και ένιωθα λες και ήμουν με την κοπέλα μου.. Συμβιβάστηκα όμως με αυτό με τον καιρό..
Καλώς ή κακώς τα πράγματα ήρθαν έτσι και το κορίτσι επανεμφανίστηκε αρχές Μαϊου και δήλωσε διαθέσιμη για ένα σύντομο διάστημα.. Μία τέτοια επιστροφή έκπληξη ήταν φυσικά απολύτως ευπρόσδεκτη!
Ένα ραντεβού μας τον Ιούνιο μέσα στην τρελή χαρά ξύπνησε μνήμες και πάθη.. Τα ραντεβού φυσικά της κοπέλας κλεινόντουσαν δύσκολα αρκετές μέρες πριν.. Κόσμος πολύς, ενδιαφέρον τεράστιο, το κορίτσι δυσεύρετο!
Κυριακή 6 Αυγούστου ήταν η τελευταία μέρα της όπου και σταμάτησε οριστικά.. (;)
2 μέρες πριν το τέλος φρόντισα να την δω μία τελευταία φορά για να την αποχαιρετήσω όπως έπρεπε και να δημιουργήσω όμορφες εικόνες.. Ένα ραντεβού που κλείστηκε 11 μέρες πριν.
Σε εξαιρετικό δωμάτιο του Μπιλάρα λοιπόν και η πόρτα χτυπάει 20 λεπτά νωρίτερα! Κάποιο λάθος σκέφτηκα.. Πάω ανοίγω και το κορίτσι έχει έρθει νωρίτερα και μου κάνει έκπληξη..
Μαύρο βραδινό μακρύ φόρεμα που με δυσκολία κράταγε τα πάντα μέσα, γόβες, μαλλί και νύχια στην πένα, αρωματισμένη.. Φουλ περιποιημένη, ευδιάθετη, χαμογελαστή και έτοιμη για όλα! Έσταζε καύλα.. Όλα κυλούσαν ιδανικά!
Όταν τα ρούχα έφυγαν έμεινα έκπληκτος όχι απλά επειδή ήταν μαυρισμένη αλλά και αδυνατισμένη-πιο σφιχτή λόγω της γυμναστικής που έχει ξεκινήσει.. Πάνω στα καλύτερα της σταμάτησε η μουνάρα!
Τα γλωσσόφιλα κλασσικά φωτιά καθώς πάντα τα επιδίωκε και η ίδια και φτιαχνόταν, οι βυζάρες πάντα στην θέση τους για παιχνίδι και ρούφηγμα.. Λάδι και μασάζ στο κορμί της για να καυλώσουμε και σύντομα κατέβηκα χαμηλά καθώς το κορίτσι είναι απόλαυση.. Καθαρές, καλοσχηματισμένες τρύπες για non stop ρούφηγμα, δάχτυλα και τρίψιμο.. Πάντα το απολάμβανε, πάντα βρεγμένη.. Φυσικά ανταποδίδει με αργό, βασανιστικό, υγρό, βαθύ στοματικό που σε κοιτάει στα μάτια και εννοείται περνάει και από τις μπάλες.. Όταν άρχισε το ισπανικό απλά ήθελα να αφεθώ ελεύθερος και να χύσω αυτά τα απολαυστικά βυζόμπαλα.. Όπως και έγινε..
Ντουζ, ποτάκι, chat και γρήγορη επιστροφή στον αγώνα.. Αυτό το κορίτσι πάντα με την συμπεριφορά της και το πάθος της κατάφερνε να με έχει σε έντονη στύση..
Είσοδος στο βρεγμένο φιλόξενο μουνί της σε διάφορες στάσεις για τελευταία φορά.. Τα γλωσσόφιλα δεν σταματούσαν. Άκρως ερωτική ατμόσφαιρα. Τέτοιο πάθος μόνο μαζί της. Της ζήτησα να μπω από κώλο, πονηρό πρόστυχο χαμόγελο, έπιασε και έχωσε την πούτσα από μόνη της χωρίς τζελ, χωρίς σάλιο. Μου ζήταγε χαμηλόφωνα να την σκίσω.. Σύντομα βρέθηκε στα 4 στο πάτωμα καθώς ακουμπούσε στο κρεβάτι και την πήδαγα από κώλο με όση δύναμη και ανάσες είχαν απομείνει. Το τέλος την βρήκε γονατιστή να μου τον παίζει κοιτώντας με στα μάτια ενώ έσκυψα να την φασώσω για τελευταία φορά πριν της τα ρίξω όλα με δύναμη στο στόμα.. Κυριολεκτικά με στράγγιξε καθώς περίμενε να αδειάσω υπομονετικά χωρίς ίχνος βιασύνης ή να τρέξει στο μπάνιο να τα φτύσει.. Μπουκωμένη από σπέρμα αλλά πάντα χαμογελαστή!
Ακόμα και να ήθελα να βάλω επιπλέον χρόνο, ένιωθα πλέον εντελώς άδειος.
Θερμοί εναγκαλισμοί, δεν ξέρω αν θα τα ξαναπούμε καθώς είναι άγνωστο αν θα υπάρξει νέα επιστροφή.. Δεν μου υποσχέθηκε τίποτα.. Ό,τι γίνει! Εμείς εδώ θα είμαστε πάντως..
Αυτά τα λίγα για την Ναταλάρα ή Ναταλάκι μας! Είναι το call girl που έχω συναντήσει τις περισσότερες φορές, όλες οι συναντήσεις μας σε GFE απίστευτα ποιοτικούς ρυθμούς χωρίς όμως οι υπηρεσίες της να υστερούν κάπου.. Πραγματικά ήρεμη δύναμη.. Το σιγανό ποταμάκι που σε ξεζουμίζει..
Πάντα εκεί χαμογελαστή με διάθεση να σε ικανοποιήσει, δουλεύει φουλ το δωράκι της, άριστη επαγγελματίας!
Για μένα διεκδικεί θέση νούμερο 1 και πραγματικά είναι κρίμα για όσους δεν την έχουν γνωρίσει..
Αν θελήσει να ξαναδουλέψει έχει καλώς, αλλιώς της εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει!
Αυτά! Καλή συνέχεια στο κορίτσι και σε όλους!

ΥΓ. Πάντα μετανιώνω που δεν έζησα το duo Νάταλι/Αλεξία πριν το διακόψουν τα κορίτσια για προσωπικούς λόγους κάποια στιγμή πέρσι.. Αυτή η σκέψη πραγματικά με στοιχειώνει γιατί κατάφερα και έχασα ένα από τα καλύτερα duo της πόλης!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
260€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Antidote
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
6.306
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 niknik155, info@123, NEKSEVEN και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2023
σκέτη γλύκα είναι η Ναταλι...να είναι καλά το κορίτσι μας , σε ότι κι αν κάνει !
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Makedonas1971, Borgia21 και 1 ακόμα μέλος
11 Αυγούστου, 2023
Πράγματι η κοπέλα είναι ότι καλύτερο!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Makedonas1971, Antidote
11 Αυγούστου, 2023
Κυριακή 6 Αυγούστου 2023. Ημερομηνία για κάδρο με την υπογραφή της! Ημερομηνία που πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και όσοι τυχεροί την έζησαν στις τελευταίες μέρες της, ξέρουν.

Έτσι!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Antidote, Trifonbakatsoulias
12 Αυγούστου, 2023
Δυστυχώς κάποιοι, όπως εγώ, δεν γνωρίζαμε για την αποχώρηση. Της εύχομα πάντωςι να εκπληρώσει τα όνειρα της και να σβήσουν τάχιστα τα οποία σημάδια μείνανε στην καρδιά της και την ψυχή της, γιατί είναι ένα μωράκι με απέραντη γλύκα. Ευτυχώς αρτήθηκα τετράκις...
review reaction 1 hornyasfuck, john8, Antidote
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4