Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 25986
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Θα είμαι συντομος διότι οι προηγούμενοι συναγωνιστες με κάλυψαν σχεδον πλήρως. Η εμπειρία μου με την Ντομένικα ειχε παρόμοια γευση .

Συναντηση στο χωρό μου . Η κοπελα εφτάσε στην ωρα της ομορφα ντυμένη, περιποιημενη ετοιμη για εξοδο βραδυνη. Πρωτη εντυπωση θετική.

Στα της εμφανισης τα περιεγραψε πολυ καλα ο συναγωνιστης maradona7 και δεν εχω να προσθεσω τίποτα παραπανω. Μποι γυρω στο 1,65 με πιασηματα, ωραιο φυσικο στηθος ελαφρως πεσμενο , βελουδενιο δερμα.

Τα αγγλικα της είναι σε ικανοποιητικό επιπεδο και μπορεις ευκολα να μιλησεις. Δηλωσε 28 ετων πρωτη φορα στην Ελλαδα και λεει οτι της αρεσει. Μαλιστα μας βρίσκει τους Ελληνες πολυ gentlemen. Είναι αρκετα γυρισμενη με χιλιομετρα σε Γερμανια, Τσεχια και Τουρκία και ποιος ξερει που αλλου. Δεν μπουρδολογει ενω μπορεί ευκολα να κρατησει μια συζητηση και αυτο την κανει να μπορει να σταθει και σε πολυωρο ραντεβου. Θα ξενίσει μια τάση που εχει να αντιλογεί και να λεει ευθαρσως την αποψη της . Καπνιζει και πινει αλκοολ αλλα μεχρι εκει!

Στον αγώνα παιδια παλι θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες. Ξέρει την δουλεια αλλα βάζει διακρητικο φρένο. Φιλαει με γλωσσα αλλα με μετρο , κανει καλη πίπα δίχως την χρηση υενω δεχεται περιποιηση και το ευχαριστιεται. Στο πρωτο γυρω την αφησα να με τελιωσει με ενα πολυ ωραιο CIM οπου αδιαμαρτυρητα πήρε φορτίο 3 εβδομάδων. Στο σεξ κατα τον 2ο γύρο δοκίμασαμε μονο 2 στασεις οπου και πάλι δεν εδειξε να δυσανασχετει αρκει ο ρυθμός να μην ανεβαίνει υπερβολικα διότι υπάρχει και εκει διακριτικος κόφτης. Στα θετικα η μη χρηση τζελ. Ο δευτερος γύρος τελιωσε πάλι με CIM Γενικα δεχεται να ακολουθησει τον παρτνενερ της διχως μα και μου αλλα παντα μεσα σε ορισμενα πλαισια και χωρίς να είναι πολύ δοτική .

Συνοψίζοντας η Domenica είναι μια εμπειρη στη δουλεια κοπέλα η οποια μπορεί να ανταποκριθεί ευκολα στις αναγκες του μέσου πελάτη με καλο social , ικανοποιητικη εμφανιση και υπηρεσίες ενω μπορει να σταθει και σε πολυωρο ραντεβού. Θα πρέπει ωστόσο να βαζει λιγοτερο φρενο και να είναι πιο δοτική ωστε να καλυψει και τους πιο απαιτητικούς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 10, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
350€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
16.338
Πόντοι:
16.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, THV, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού