Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 60 10
Call-Girls 165584
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά από όλες αυτές τις κριτικές εδώ και δεδομένη τη θέληση μου να πάρω μια γυναίκα αρκετα μεγαλύτερη από μένα.
Επικοινώνησα με το γραφείο για να κλείσω τη Ζετα. Το νωρίτερο που βρίσκαμε ραντεβού ήταν 10 που μου ήταν λίγο αργά αλλά είπα ναι. Κάποια στιγμή μου είπαν ότι είχε κενό πιο νωρίς στις 9 και έκανα μια υποχώρηση για 9.30. Η Ζετα χτύπησε το κουδούνι μου 9.45. Εμένα συγκεκριμένα αυτή τη φορά δεν με πείραξε αλλά όταν λέμε ένα χρόνο πρέπει να είμαστε συνεπείς. Αυτά για τα του γραφείου.

Με το που άνοιξα τη πόρτα είδα μια καλοντυμένη κυρία που φαινόταν 40+. Το προσωπο της εμένα προσωπικά δεν μου πολύ άρεσε αλλά ήμουν εντάξει με το να το συνεχίσω μαζί της. Η αλήθεια είναι ότι έβγαζε μια πολύ ωραία θηλυκότητα που σε γέμιζε ελπίδες για τη συνέχεια.
Μπαίνοντας στο ψητό το σώμα της είναι φοβερό για την ηλικία της το διατηρεί σε τέλεια κατάσταση μόνο κακό το ότι μύριζε το στόμα της ακόμα και αν είχε φάει 5 τσίχλες μέντα. Αργότερα μου είπε ότι είχε καπνίσει μπαφο πιο πριν και δυστυχώς το μυρίζες έστω και αχνά. Αυτό το θεωρώ λίγο μ****ία γιατί δεν ξέρεις ο άλλος πόσο θα τον ξενερώσει και φυσικά ούτε εμένα μου άρεσε. Ας ξαναγυρισουμε στα του αγώνα η γυναίκα αυτή έχει ένα φοβερό ερωτισμό που σε κ**λωνει όσο δεν πάει. ΑΛΛΑ με μενα συγκεκριμένα πρέπει να ήμουν και το τελευταίο ραντεβού της έκανα πολύ περισσότερα να την ευχαριστήσω παρα εκείνη. Ενώ στην αρχή την τελείωσα με γλύψιμο. Η δικιά της πιπα ήταν μέτρια. Φαινόταν ότι ξέρει να κάνει και θα μπορούσε να σε τρελάνει αν δεν το έκανε μηχανικά. Αντίστοιχα και στο σεξ το ψιλοαρνιοταν στην αρχή και ακόμα και μετά περισσότερο με κράτησε έξω πάρα μέσα.

Γενικά ενώ η εμπειρία της και ο ερωτισμός της φαινόταν και οπότε λίγο το χρησιμοποιουσε στην πράξη η αίσθηση ήταν υπέροχη, φαινόταν ότι βαριέται. Τι να την κάνω την φοβερή καυλα που έφτιαξε αν στην τελική δεν εκτονωθεί όπως πρέπει.

Για αυτό στην τελική έχω μεικτά συναισθήματα. Αν έδειχνε περισσότερη θέληση στο να με ευχαριστήσει θα ήταν μια φοβερή εμπειρία λόγω της καυλας που έβγαζε όλη η κατάσταση μαζί της. Τι να πω πραγματικά κρίμα γιατί το εχει...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
81
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Quarantaris και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Αυγούστου, 2023
kαι μενα τα ιδια μου εκανε κ δεν ημουν τελευταιο,μαλλον ειναι αναλογα με την ορεξη της,κριμα γτ ηταν πολυ δυνατη αλλα μαλλον τελος δεν αξιζει πια.
review reaction 1 hornyasfuck
10 Αυγούστου, 2023
μπαφιαρα η ζετα
review reaction 1 chris moraitis, hornyasfuck, srek7
15 Αυγούστου, 2023
@hobit13 και εγώ αυτό έλεγα μόνο μετά την συνάντηση.
Κρίμα...
review reaction 1 hornyasfuck
23 Αυγούστου, 2023
Το σχόλιο σου για τόν μπάφο άσχετο με τις υπηρεσίες της κοπέλας από την στιγμή που δεν άναψε τσιγάρο στον χώρο σου. Κακιουλα φουλ !
review reaction 1 hornyasfuck
27 Αυγούστου, 2023
Συγνωμη @chris moraitis
δεν είναι άσχετο όταν μυρίζει η αναπνοή της λόγω αυτού.
review reaction 1 hornyasfuck
13 Σεπτεμβρίου, 2023
Κάτι έχει αλλάξει τελευταία..... Μετά από την πολύμηνη αποχή της απο το σπόρ. Μου φαίνεται αδιανόητο η Ζέτα που ξέρω να έκανε μπάφους πριν το ραντεβού. Το επίσης αδιανόητο ήταν το Disclaimer του γραφείου οτι η Ζέτα πλέον κάνει μόνο ερωτικό μασάζ και εδώ να διαβάζω άλλα.

Η κάτι δεν πάει καλά ή δεν είναι η Ζέτα που ξέρουμε.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6