Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βράδυ Τρίτης, Αύγουστος, ζέστη, είμαι στο εξοχικό στο Πήλιο, ρεμβάζω κοιτώντας τη θάλασσα, και ξαφνικά σκάει τηλέφωνο από Αθήνα για έκτακτη δουλειά την Τετάρτη το πρωί. Κλείνω το τηλέφωνο και σιχτιρίζω, αλλά σκέφτομαι ότι με αυτά που θα τον χρεώσω θα βγάλω τον Αύγουστο και χαμογελώ. «Εσύ θα πληρώσεις τα σπασμένα, καριόλη», σκέφτομαι. Ξημερώματα Τετάρτης καβαλάω το αμάξι, φτάνω Αθήνα κατά τις 08.00, άδεια η πόλη, κάνω την δουλειά μου, πληρώνομαι, αλλά να ξαναγυρίσω άχυστος πίσω δεν λέει.
Τα στανταράκια μου όλα απουσίαζαν, γιατί βρήκαν μαλάκες που τις πήγαν στα νησιά τσάμπα διακοπές και καμαρώνουν ότι και καλά κυκλοφορούν ωραία μουνιά που τους γουστάρουν, οπότε τα γραφεία ήταν μονόδρομος. Στη σελίδα του γραφείου παίρνω μάτι την κοπελίτσα. Μίξη Βραζιλιάνας με Γιαπωνέζα έγραψε ο προηγούμενος από εμένα, κώλο έδινε, δεν ήθελα και πολλά πολλά για να πειστώ, και επικοινωνώ με το γραφείο. Κλείσιμο ραντεβού κατευθείαν και, αφού πίνω κι ένα καφεδάκι για να φύγει η νύστα, βουρ για το χώρο της κοπέλας.
Η Καρίνα είναι όπως περίπου στις φωτογραφίες, μείον τη λάμψη φυσικά. Ηλικία γύρω στα 28-29 την έκανα, μαύρα μαλλιά, 2αρι στήθος, πάνω από 1.70. Σωματάκι ωραίο, ούτε πολύ λεπτή ούτε με πολλά πιασίματα, σωστή μαρμαροκολόνα. Το μεγάλο της ατού όμως, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι αποπνέει έρωτα*.
Χαμογελαστή και δοτική από την αρχή, φιλάει ωραία και βαθιά , αφέθηκε εντελώς μετά από λίγο, και παρασυρθήκαμε σε φιλιά, θωπείες και άλλες δραστηριότητες σεξουαλικης φύσης. Έδειξε να ευχαριστήθηκε το γλείψιμο, και ανταπέδωσε. Επιδέχεται βελτίωσης στην πίπα, αλλά μικρό το κακό. Ιδιαίτερες πρωτοβουλίες δεν θα πάρει, αλλά δεν είναι και αστερίας. Ίσα ίσα που, εφόσον το πας κι εσύ χαλαρά δεν θα πει όχι σε καμία στάση και το παίρνει κι από πίσω ωραία, σιγά σιγά στην αρχή και με χρήση πολύ λιπαντικού, αλλά μόλις κουμπώσει μπορείς να μπεις αρκετά βαθιά, αν βρεις και την κατάλληλη στάση. Φάνηκε να πονάει βέβαια, αλλά εμένα τουλάχιστον αυτό με κάβλωσε ακόμη περισσότερο και επειδή σε κάτι τέτοιες στιγμές δοκιμάζονται οι ψυχές των αντρών, δεν τραβήχτηκα από μέσα της παρά μόνο όταν άδειασα.
Συνελόντι ειπείν, αν ήθελα να την περιγράψω με μια μόνο φράση, θα έλεγα ότι ήταν σαν να συναντήθηκε η Εμμανουέλα με ένα ταψί γαλακτομπούρεκο.
Η βαθμολογία μου γιατί περιορίζομαι ακόμη
Εμφάνιση (πρόσωπο:) 8
Εμφάνιση (σώμα): 8
Γενική συμπεριφορά: 9
Επικοινωνία: 8
Διάθεση στο σεξ: 9
Σχέση αξίας/κόστους: 8
Αυτά από εμένα για την κοπέλα, και αν οι απόψεις μου διαφέρουν από άλλων που την συνάντησαν ή θα την συναντήσουν, έχω να πω ότι δεν έχω καμία πρόθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε. Εγώ ότι είδα σφύριξα, και με χρήση VAR.
Hasta la vista, babies
*Έρωτας δεν είναι απλά καμπύλες και ομορφιά και λίκνισμα και μαλλιά και λαιμός. Έρωτας είναι η δαιμονική κυριαρχία στον περίγυρο από αιτίες απροσδιόριστες. Είναι το «αμήχανον κάλλος» που λέει ο Πλάτων.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 09, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Drunk Sinatra
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Ιαν 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
2.887
Πόντοι:
726
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 eridon1877, TOMCRUISE, Kontopodis και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού