Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπέρα συναγωνιστές, η Julia είναι η κοπέλα που θα σε κάνει να περάσεις καλά και θα θες να την ξανασυντησεις. Είναι όπως την βλέπετε (σε γενικές γραμμές), είναι καλός χαρακτήρας και σχετικά καλή στο σοσιαλ.
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με ένα τηλεφωνακι πηγαινω στο ξενοδοχείο, στέλνω τον αριθμό του δωματίου και ύστερα από λίγο έρχεται στο δωμάτιο. Όταν άνοιξα μου συστήθηκε, της συστηθηκα και εγώ και με φίλησε. Μπαίνει στο δωμάτιο, βλέπει τα λεφτά που τα είχα αφήσει στο κομοδίνο, βάζει την τσάντα της πάνω στα χρήματα, έρχεται κοντά νου και αρχίζουμε τα γλωσσοφυλα. Της αφαιρώ τα ρούχα και αρχίζω να πιπιλισμα στα βυζια της, πέρασα αρκετή ώρα στα βυζια καθώς είμαι μέγας βυζολαγνος, άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική μου. Μετά μου κάνει μια πολύ καλή πιπα και με χρήση χεριού, αλλά και χωρίς χέρι. Δεν πέρασε από τις μπάλες. Της ζητάω το σκουφάκι μου το φοράει και με καβαλάει. Εγώ απολάμβανα το θέαμα και χουφτωνα όπου έβρισκα. Μετά γυρίσαμε στο πλάι και έτσι τελείωσε ο πρώτος γύρος. Τα έριξα στην πλάτη της!!!!
Μετά μπανακι και από τους δύο μας και λίγο μπλα μπλα. Στο μπλα μπλα μου είπε ότι ήμουν το πρώτο ραντεβού της ημέρας και είχε έρθει με ορέξεις.
Μετά αρχίσαμε τα γλωσσοφυλλα, αλλά ήταν παθιασμένα λες και ήμουν με την κοπέλα μου. Μου ξανακάνει μια πολύ καλή πιπα και αυτή τη φορά πέρασε από τις μπάλες, έβαλα το προφυλακτικό και μπήκα μέσα της σε ιεραποστολικη στάση, μετά γυρίσαμε στα 4 και μετά την ξάπλωσα ανάσκελα και έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και έτσι τελείωσα στην κοιλιά της.
Μπανακι και από τους δύο, απλώς όταν βγήκα από το μπάνιο είχε ντυθεί και μάλιστα είχε πάρει και τα χρήματα, μιλήσαμε για λίγο και έφυγε καθώς πέρασε η ώρα!!!
Αυτά έγιναν με την Julia, πέρασα καλά και καλές διακοπές όσοι δεν έχουν πάει ακόμα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
125
Likes:
21.652
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, delipas, mancunian1986 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού