Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 465334
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση τον περασμένο μήνα, κατά προσέγγιση σωστή η ημερομηνία.

Μήνυμα από νωρίς στο γραφείο και ζητάω αυστηρά Αριάνα ή Σοφία για το ίδιο βράδυ, τρώω άκυρο και για τις δύο οπότε αρχίζω την έρευνα γιατί είχα όρεξη να δοκιμάσω κάτι καινούργιο.

2-3 ώρες μετά μου στέλνουν από το γραφείο ότι είχαν μια ακύρωση οπότε η Αριάνα θα μπορεί, χωρίς δεύτερη σκέψη λεω ΟΚ γιατί δεν είχα καταλήξει σε κάτι άλλο και την κλείνω για ΝΠ.

Το κορίτσι στην ώρα της ντυμένο απλά και μπαίνει μέσα με λίγο υφάκι του στυλ "ναι εγώ είμαι αυτή που θέλετε να γαμήσετε όλοι". Φιλάκι, λίγο κουβεντούλα και μετά για μπάνιο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πίπα και αφού της γάμησα λίγο το στόμα της τα έδωσα και εκείνη τα κατάπιε χωρίς σκέψη, μπράβο στο κορίτσι να πώ γιατί νομίζω πως έχυσα τον Δούναβη.

Λίγο κουβεντούλα σχετικά με τις άπειρες παρτούζες που έχει κάνει και αφού φτιάχτηκα να την ακούω να μου λέει τι ξεκολιάσματα έχει φάει, ξεκινάμε δεύτερο γύρο πάλι με πίπα, ένα γρήγορο πέρασμα από μουνάκι και μετά στην θεϊκή κωλάρα της. Από εκείνη την στιμγή και μετά πήγαμε μόνο κώλο αλλά το παραδέχομαι πως έπεσα μαχώμενος, αυτός ο κώλος δεν χορταίνει με τίποτα και όσο και να τον πηδάς δεν παίρνει χαμπάρι.

Συνολικά έπεσαν τρεις γύροι (μάλλον) αλλά μετά τον δεύτερο δεν θυμάμαι και πολλά γιατί πρέπει να είχα ανεβάσει 250 παλμούς και 23 πίεση.

Σε γενικές γραμμές πέρασα πολύ ωραία αλλά μάλλον δεν θα την ξαναδώ, νομίζω πως στην φάση που περνάω προτιμώ τα κορίτσια 30+ (με κάποιες εξαιρέσεις στα 20+) που βγάζουν μια εσωτερική καύλα και έχουν λίγο υποτακτικές τάσεις.

Γαμάτε γιατί χανόμαστε Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 19, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
340€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
SilverAries
Ανώτερος
Εγγραφή:
20 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.095
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, elpotero, THV και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Αυγούστου, 2023
Κάποιες παρατηρήσεις, με το μπαρδόν κιόλας.
Το λοιπόν, υφάκι και Αριάνα δεν παίζει. Η κοπέλα είναι μοναδική ψυχούλα αλλά γνωρίζει κιόλας ότι είναι πολύ δυνατή σ' αυτό που προσφέρει.
Και δεύτερον, το έχω ξανά πει, το κορίτσι μας είναι για δυνατούς και σκληρούς ζμπρωχτάρηδες. Επειδή γουστάρει κι αυτή, τα γατάκια τα έχει για να τους βάζει νεράκι και ξηρά τροφή. Όχι για γαμήσι πάντως.
Να είστε ξεκούραστοι και έτοιμοι για την σφαγή του Δράμαλη όταν την συναντήσετε. Και εννοείται, όχι μονόωρα ραντεβού. 2+ για να καταλάβετε τον νταμπλά που θα σας έρθει...
review reaction 3 hornyasfuck
05 Αυγούστου, 2023
Δηλαδη τι ηλικία εχει αυτη και δε σου κανει?
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2