Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 11 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Προσγείωση στην Αθήνα και οι καλοκαιρινές καύλες χτύπησαν αμέσως. Είχαν σταμπάρει ήδη το μικρό από το αεροδρόμιο, οπότε την έκλεισα για την επόμενη μέρα. Συνήθως δεν παίρνω τόσο μικρές (όντας στα mid-30s γουστάρω από 24 και πάνω), αλλά το μικρό φαινόταν πολύ λαχταριστό και είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο για αλλαγή.

Ήρθε με καλή διάθεση, ξανθιά και χαμογελαστή. Νεανικό κοριτσάκι σαν τα κρύα τα νερά, με βασικά Αγγλικά αλλά βγάζαμε άκρη. Ωραίο πρόσωπο, φανταστικό φυσικό όρθιο βυζάκι, ωραίος κώλος όπως πρέπει (όχι κωκαλιάρικος ούτε τεράστιος) και γενικά πολύ καλές αναλογίες. Ίσως πρέπει να προσέξει λίγο στην κάτω κοιλίτσα, η οποία φτιάχνεται κάνοντας τα βασικά στο γυμναστήριο.

Η μικρή δεν έκανε μπάνιο ούτε πριν, ούτε ενδιάμεσα, ούτε μετά, πράγμα λίγο περίεργο για τα γούστα μου. Πάντως όταν ήρθε μοσχομύριζε και φαινόταν πεντακάθαρη. Παρόλα αυτά, και ενώ άρχισε το μπαλαμούτι πολύ γρήγορα, δεν με άφησε ούτε να βάλω χέρι στο μουνί ούτε να την γλύψω. Τα πόδια τα άνοιξε μόνο για να μπω μέσα της. Αυτό με χάλασε λίγο αλλά το προσπέρασα καθώς ανυπομονούσα να νιώσω το barely legal μουνάκι της εκ των έσω.
Όπως και έγινε 2 φορές σε μία ώρα. Καλό στοματικό (αλλά δεν έγλυφε αρχίδια με τίποτα!), και μετά όλες τις στάσεις αδιαμαρτύρητα. Τελείωμα και τις 2 φορές βαθιά μέσα της, έχοντας πιάσει πάτο και το μικρό να το παίρνει όλο άνετα.

Εν κατακλείδι, σχετικά καλή εμπειρία, αν και προσωπικά δεν θα την ξαναέπαιρνα εύκολα διότι δεν έκανε δύο πολύ βασικά πράγματα που πάντα θέλω να κάνω: Γλυφομούνι και γλύψιμο στις μπάλες. Αυτά για μένα είναι απαραίτητα.
Σε κάθε περίπτωση, και εάν δεν σαν πολύ νοιάζουν αυτά τα δύο, πιπινάκιδες προσέλθετε αβέρτα στο φρέσκο κρέας (αλλά μην το μαγαρίσετε εντελώς!)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 15, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.397
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Quarantaris, TOMCRUISE, maradona7 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού