Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 18 10
Call-Girls 28703
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Βραδιά σε airbnb με φίλο για δουλειές και διασκέδαση, είχα κλείσει και για τους 2 μας από την προηγούμενη μέρα με το πρακτορείο μία ώρα σεξ για να πέσει η ένταση, Αναστασία για αυτόν και Βαλέρια για εμένα, τελικά 3 ώρες πριν το ραντεβού ακυρώνεται η Βαλέρια και από σύσταση καταλληλότητας για τα γούστα μου, μου προτείνουν Ιλόνα. Ο φίλος μου ψημένος για παρτούζα ή και αλλαγή παρτενέρ μεμονωμένα, αλλά εγώ προσωπικά δεν γουστάρω ανταγωνιστικό στοιχείο στο σεξ, επομένως η φάση εξελίχθηκε με τον καθένα στο δωμάτιό του.

Τα κορίτσια έφτασαν κάνα πεντάλεπτο νωρίτερα από την ώρα τους, όλα οκ, πολύ ευχάριστες παρουσίες, περάσαμε στα δωμάτια χωρίς καθυστερήσεις.

Ιλόνα: γυναικάρα 1.75+, υπέροχη στην επικοινωνία, άψογα αγγλικά για Μοσχοβίτισα, καλλιεργημένη γυναίκα με τέλεια αλληλεπίδραση, χιούμορ, ηρεμία στον τόνο φωνής, χαμόγελο, φυσικές βυζάρες όπως στις φωτό χωρίς εκπτώσεις, μακρύ ίσιο μαλλί (extensions), απαλό και σφιχτό δέρμα. Πρόσωπο not my cup of tea, οι φωτό είτε είναι πειραγμένες ή δεν είχε εκείνη τη μέρα το αντίστοιχο makeup. Σε κιλά στο σύνολο ο σωματότυπος πάλι οριακά σε αυτό που καταφέρνω να χειρίζομαι όπως θέλω μυικά, η γυναίκα δεν είναι skinny, δεν είναι υπέρβαρη αλλά στα γούστα μου είναι το ανώτατο που θέλω να διαχειριστώ χωρίς να ιδρώσω για τον οργασμό μου.

Στα προκαταρκτικά επίσης υπέροχη, ήρεμη, μου έδειξε ότι μπορεί να πουλήσει ΠΟΛΥ καλά το GFE και να το διασκεδάσει και η ίδια. Της δίνω στοματικό, τη φέρνω σε κλειτοριδικό οργασμό, η γκόμενα ξεκλειδώνει και μπαίνει σε μεγάλη διάθεση να ανταποδώσει. Στοματικό αρκετά καλό, τεχνική χωρίς δόντια, ήρεμες προσεγγίσεις με αρκετό σάλιο, γενική απόδοση πάνω από το μέσο όρο. Της προτείνω απευθείας 69 και να της γλείψω τον κώλο και παίρνω την πιό θετική αντίδραση που έχω πάρει μέχρι στιγμής από γυναίκα, ένα ναι με εκστασιασμένη χαρά από την πλευρά της, παίρνω τα πάνω μου από την κάβλα της αντίδρασής της και ξεκινάμε 69 με βαθιές διεισδύσεις ολόκληρης της γλώσσας μου στον κώλο της, ούτε χιλιοστό έξω, και η γκόμενα να δίνει πόνο με φωνές και ένταση στο δικό της ρόλο στο καβλί μου. Οκ, απογειώθηκα, αυτό ήταν. Τη φέρνω πάνω μου cow, της λέω να με γαμήσει όπως θέλει αυτή, η γκόμενα το εκτίμησε τρελά, ξεκινάει με πολύ ωραίες κινήσεις της λεκάνης της μπρος-πίσω να μου δίνει αισθησιακό σεξ, με τις βυζάρες της στο πρόσωπό μου και το στόμα μου. Τη φέρνω μετά στο πλάι και τελείωσα δυνατά.

Πιάνουμε μετά την κουβέντα, μου μεταφέρει ότι το να της γλείφουν τον κώλο είναι το απολύτως αγαπημένο της, το εκτίμησα πολύ, το γυρίσαμε στο χιούμορ και εξελίχθηκε μια πολύ ωραία αλληλεπίδραση. Λόγω της περιόδου που διανύω με αρκετό και έντονο σεξ, δεν είχα δυνάμεις για δεύτερο γύρο, προτίμησα να μου δώσει μασάζ και να συνεχίσω το διάλογο.

Καταλήγοντας, η γυναίκα ενώ στην αρχική οπτική επαφή μπορεί να μη φαίνεται εντυπωσιακή, στο σύνολό της είναι η απόλυτη τρελοκαβλιάρα γυναίκα που σε κερδίζει με την προσέγγιση και θέλεις να τη γαμήσεις από παντού. Respect, πολύ όμορφο αισθησιακό GFE, πάντα τέτοια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 25, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, elpotero και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού