Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 3 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η σημερινή μέρα δεν με πήγε καθόλου, μετά την φόλα της Μελίνας, ήρθε η κατάθλιψη της Άννας.

Μην με ρωτήσετε πως και κατέληξα στην συγκεκριμενη, δεν ξέρω μου θύμησε μια χωρισμενη 40αρα που γαμουσα ενα καλοκαιρι στην Ιο πριν 15 χρονια,που γούσταρα πολύ κιόλας αλλά με έφτυσε όταν τελείωσαν οι διακοπες μου. Ανωμαλίες παιδί μου τι να πεις. Όπως και να χει ήταν άμεσα διαθέσιμη που να μην ήταν γιατί έκανε ίσως την πιο καταθλιπτική είσοδο που έχω δει σε εσκορτ πότε.

Τοπακι, τιραντακι , σορτσάκι τζιν στυλ λες και βγήκε για να πάρει 1 κιλό πατάτες και μια 12αδα αυγά απ την λαϊκή. Η βαρεμενη απ την ζέστη η από την δουλειά που κάνει. Γενικά θλιμμένη γκόμενά πολύ.

Λεφτά μπροστά, 2 στα 2 σήμερα λέω από μέσα μου, τα δίνω που να μην τα έδινα πάλι. Πάει στο μπάνιο, βγαίνει με στρινγκ και το κορπ τοπ τιραντακι ακόμα από πάνω. Γουατ δα φακ λέω από μέσα μου αλλά βλέπω την γυμνασμένη κωλαρα της και ξεχνιεμαι.

Φορ πλει μηδέν, πέφτει με την μια για τσιμπουκι στο κοιμησμενο μου καυλι. Το σηκώνει με τεράστια ευκολια, πρέπει να έχει ρουφηξει ίσα με μισό εκατομμύριο πουτσες σίγουρα. Τρομερή τεχνική, με χέρι μεν αλλα οχι σωστη κινηση, αρχιδια ρουφηγμα φουλ.

Μου φοράει καποτα χωρίς πολλά πολλά και με ρωτάει πως θελω. Ανέβα της λέω και καβαλάει ωραία και αισθησιακά. Αλλά φιλιά μηδέν, ούτε καν προσπαθεί να αλλιλεπιδρασει μαζί μου. Κλειστά μάτια, αληθοφανή βογγητα και εκφράσεις μεταξύ θυμού και ηδονης, ένα περίεργο πράγμα.

Γυρνάμε στα 4, το κεφάλι το έχει μόνιμα κάτω και γυρισμένο απ την άλλη για να μην βλέπει στον καθρέφτη τι κάνει εικάζω αλλά τα βογγητα βογγητα, χωρίς σαλτσες ακρως ρεαλιστικά. Με ψιλοπιανει μια κατάθλιψη και μενα, γυρνάμε στα πλάγια, ζωντανεύει λίγο και την βλέπω απ τον καθρέφτη ότι χαμογελάει. Τα μάτια τα έχει κλειστά όλη την ώρα έτσι. Όταν τα ανοίγει και πέφτει το βλέμμα της πάνω μας, η έκφραση αλλάζει και φευγαλέα διακρίνεις μια θλίψη.

Γαμησετα γενικά περίεργη κατάσταση αλλά εγώ για να γαμησω ξεκίνησα όχι για να με πιάσουν τα υπαρξιακά μου. Της λέω να με γλύφει, χυνω, κάνουμε μπάνιο χωριστά, όταν βγαίνω είχε ήδη ντυθεί, είχε μείνει κοντά ένα 20λεπτο, δεν της είπα κάτι, τα λέγαμε και γειά σας.

Καταθλα σκέτη λέμε, έχει καεί μάλλον η γκόμενά. Α επίσης η κωλοτρυπιδα της παντελώς απαίσια, μιλάμε για προλαπσ στο μέλλον σίγουρο πιστεύω. Άστα να πάνε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
4.181
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, ISINAS, Yatoputso και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουλίου, 2023
Τι φαση με το κολοτρυπιδι αδερφε; αν προλαψαρει εγω ψήνομαι παντως
review reaction 1 hornyasfuck
27 Ιουλίου, 2023
Τι να σου πω ρε μπρο από το πολύ γαμησι πρέπει να έχουν βγει αιμορροΐδες έξω φουλ? Ελπιζω να μην ηταν τιποτα αλλο δηλαδη Ήταν λίγο αηδία αλλά περι ορέξεως...
review reaction 1 hornyasfuck, Rossonero1990
28 Ιουλίου, 2023
Κρίμα τύπε, φαίνεται πολύ ωραίο μιλφ και του γούστου μου.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3