Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 1 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με το νεοσύστατο γραφείο της πόλης μας και επέλεξα την Τζούλια. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα και πήγα στο χώρο της κοπέλας σε ένα διαμέρισμα δυτικά κοντά στο one Salonica.
Άνοιξε η πόρτα και είδα ένα πανέμορφο κορίτσι, αυθεντικό χωρίς ίχνος αισθητικής παρέμβασης σε πρόσωπο και σώμα. Το πρόσωπο της ερωτεύσιμο! Κοκκινομάλλα με φακιδούλες και όμορφα μάτια με ερεθιστικές βλεφαρίδες! Λάτρεις σιλικόνης κολλαγόνων και πλαστικών μοντέλων αψεγάδιαστων stay away…

Με υποδέχτηκε με ένα πολύ ζεστό υγρό φιλί στο στόμα και καθίσαμε να μιλήσουμε πριν ξεκινήσουμε το κυρίως έργο! Άψογη χρήση αγγλικών Και σε συνδυασμό με πλούσιες γενικές γνώσεις συνθέτουν ένα εξαιρετικό social time.
Ισπανίδα από Βαρκελώνη…

Αφού έκανα ένα ντουζ ξαπλώσαμε ξεκινήσαμε από γλωσσόφιλα αλλά η Τζούλια άρχισε να παίρνει καθοδική πορεία στο σώμα μου με τη γλώσσα της μέχρι που κατέληξε στον προορισμό της και άρχισε μία Εκπληκτική πίπα! Παρότι δεν με τρελαίνει το συγκεκριμένο χθες ήταν από τις λίγες φορές στη ζωή μου που το απόλαυσα! Σκέφτηκα να το πάω μέχρι τέλους και να χύσω πάνω της αλλά δεν ήθελα η πρώτη φορά να είναι έτσι. Ανταπέδωσα το γλείψιμο, της άρεσε Και μετά αρχίσαμε ένα άκρως ενεργητικό σεξ. Την δοκίμασα σε αρκετές στάσεις αλλά κατάλαβα και μου το επιβεβαίωσε στο τέλος ότι η αγαπημένη της είναι στα τέσσερα. Την ώρα που έσπρωχνα εγώ με δύναμη έσπρωχνε κι αυτή στην αντίθετη κατεύθυνση και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό!
Μόλις ήμουν έτοιμος να χύσω έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα πάνω στα κωλομερια της!!!
Ντουζ και οι δύο κουβέντα και ο δεύτερος γύρος άρχισε και τελείωσε με ένα τέλειο 69!!! Το γενικό απόσταγμα της συνάντησης ήταν άκρως θετικό! Η Τζούλια είναι μια κοπέλα απλή – όμορφη – που μπορείς να την συναντήσεις Στην διπλανή πόρτα! Θα είναι άλλες δύο βδομάδες εδώ και αν δε φύγω από Θεσσαλονίκη θα την συναντήσω και πάλι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 20, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
2.588
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 bigjohny, TOMCRUISE, mancunian1986 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού