Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 98 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 264380
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την είχα καιρό στο ραντάρ μου μετά απο τόσες καλές κριτικές, και ήθελα να επικοινωνήσω με το γραφείο εδώ και καιρό (από εποχές Σάντρας) απλά όλο κάτι τύχαινε και δεν μπορούσα να βρω την κοπέλα που ήθελα την ώρα που ήθελα. Επικοινώνησα με το γραφείο στοχευμένα για Σοφία και πάλι δεν μπορούσαν την ωρα που ήθελα αλλα βρήκαμε τη χρυσή τομή και η Σοφία βγηκε λίγο εκτός προγράμματος για εμένα. Βγάζω το καπέλο στο γραφείο για την σύντομη και καλη επικοινωνία τους.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο και με το που μπηκε στο δωμάτιο έσπασε κάθε υποψία πάγου, μου εκανε κάποια κοπλιμέντα και μου ήρθε απο μόνη της για φιλί. Πρόσωπο είχα επιφυλάξεις γιατί δεν φαινεται στις φωτος, αλλά πραγματικά εξεπλάγην απο την ομορφιά. Πολύ όμορφα μάτια και σώμα όπως πρέπει, με άριστη κατανομή λίπους σε όλα τα σωστά σημεία. Εξαιρετικό σώμα, σφριγηλό αν και προσωπικά θα ήθελα ένα τσικ μεγαλύτερα βυζια για να είναι το απόλυτο 10.
Τρομερή επικοινωνία και απίστευρτη κάβλα. Φουλ υποτακτική με έγλειψε απο τα πόδια μεχρι το καυλι και όλη τη γυρω περιοχη. Με πέθανε στο γλείψιμο και όταν μπηκα με είχε τρελάνει στη καβλα και τελείωσα γρήγορα με αυτήν απο πάνω και εμενα χωμένο στα βυζια της.
Πήγε για μπάνιο και εγω ακόμα καυλωμένος απο αυτά που μου έλεγε και μου έκανε. Δεν μου έπεσε στιγμη και αυτή συνέχισε τα παιχνίδια. Μου έδειξε το butt plug καρδούλα που είχε μαζί της και το έβαλε με τη μια μέσα της με μια γλειψιά. Εκεί τα έχασα και αυτή συνέχισε το γλειψιμο ασταμάτητα.
Γλείψιμο διαρκείας μέχρι που μπήκα μέσα της. Το butt plug δυσκόλευε οπότε το έβγαλε και ξαναμπήκα μεσα της και συνεχίσαμε σε κάθε πιθανή και απίθανη στάση. Της είπα κάποια στιγμή για anal αλλά μου είπε ότι είχαμε μόλις 10 λεπτά και δεν προλαβαίνουμε. Την έβαλα να με ξαναγλείψει μέχρι να τελειώσω. Απίστευτη πίπα και τελείωσα πιο δυνατά απο την προηγούμενη φορά. Έκανε ντους μιλήσαμε λίγο και έφυγε να προλάβει τα επόμενα ραντεβου.
Πολύ καλός χαρακτήρας, τρομερή επικοινωνία, φανταστική πίπα, γουστάρει το σεξ και σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω για να πάρω και κωλαράκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rensten, αστυαναξ, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού