Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 66 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με την Ελβίρα γνωριζόμαστε χρόνια ώστε να έχει υπάρχει πλέον οικιότητα που ξεφεύγει από την πελατειακή σχέση. Είναι κοντινή στην ηλικία μου, μεγαλώσαμε στην ίδια περιοχή αλλά δεν έτυχε ποτέ να συναντηθούμε εκτός των μονοπατιών του πληρωμένου έρωτα. Να πω εδώ ότι ως μιλφάκιας, η κριτική αυτή απευθύνεται σε όσους αγαπάνε μιλφάρες και ώριμες γυναίκες. Έχει τον σωματότυπο που με καβλώνει - λεπτό/αθλητικό (όχι όμως μυώδη) σε σχέση με τις φωτογραφίες που βλέπετε εδώ είναι πιο αδύνατη. Έχει καταπληκτική επιδερμίδα καθώς προσέχει πολύ τη διατροφή της και την έκθεση στον ήλιο (επίσης δεν πίνει και καπνίζει). Στο στήθος έχει γίνει πολύ ωραία επέμβαση ώστε να είναι μεγάλο για το σώμα αλλά καθόλου αντιαισθητικό. Έχει πολύ κοντό μαλλί (αγορίστικο) που ίσως να μην αρέσει σε μερικούς αλλά εμένα με φτιάχνει. Το πρόσωπο επίσης λεπτό και ένα στόμα με καταπληκτική γλώσσα (όχι στο φιλολογικό τομέα Γλώσσα). Ως άνθρωπος είναι πολύ πράος, αποφεύγει τις εντάσεις και φυσικά αγαπάει πολύ τα ζώα για αυτό και έχει σκύλους και γάτες. Στο νέο χώρο στο κέντρο είναι σε δικό τους δωμάτιο και δεν κάνουν κρίσιμες παρεμβάσεις στην ώρα του αγώνα. Ο χώρος καθαρός και η Ελβίρα σε υποδέχεται πάντα μετά από μπάνιο της - εξαιρετικά καθαρή. Η συνήθης μας συνεύρεση ξεκινά με μασάζ στο σώμα μετά λαδιών όπου χρησιμοποιούμε το χρόνο αυτό για να πούμε και τα νέα μας. Όταν φτάσει η ώρα για τη μάχη ξεκινάει μία φοβερή πιπάρα και καραμέλωμα σε αρχίδια και όλη την γύρω περιοχή - μαλάξεις με τα βυζιά κλπ. Πρόσφατα είχα πολλές κάβλες και την ξάπλωσα για τις γλύψω τα πάντα - τις έβγαλα και το δικτυωτό καλσόν γιατί θέλω να πιάνω παντού τη γυμνή σάρκα.. Αφού η γλώσσα μου πέρασε από λαιμό, μασχάλες, βυζιά, κοιλιά, λαγώνες και έφτασα στα επίμαχα μέρη, τις σήκωσα τα πόδια στον αέρα για να μπορώ να γλύφω κλειτορίδα, χείλια και πρωκτό με μεγάλες κάθετες κινήσεις. Όταν έφτασα στον πρωκτό και άρχισα να σπατουλάρω κάβλωσα περισσότερο και τις είπα "σήμερα το θέλω" - "φυσικά" μου απάντησε. Μου φόρεσε προφυλακτικό, έβγαλε και την ΚΥ για να μην πονέσει και άρχισα να σμπρώχνω - είχα καιρό να μπω σε λωκό και ήμουν λίγο βάρβαρος αλλά δεν διαμαρτυρήθηκε.. Όταν πλέον είχε μπει όλος, έσκυψα από πάνω της, με το αριστερό χέρι χούφτωσα το ένα βυζί και με το άλλο άρχισα να τις τρίβω την κλειτορίδα. Καθώς κουνιόμουν ρυθμικά για μερικά λεπτά και ένιωθα την καύλα της, της ψιθύρησα στο αυτί "σ' αρέσει καύλα;" - "με έχεις κάνει μούσκεμα" μου απάντησε κοιτώντας με με λάγνο ύφος και κάνοντας με να νομίζω ότι είμαι κανάς Ρόκο Σιφρέντι...
Επειδή δεν μου αρέσει να τελειώνω σε προφυλακτικό, όταν ήμουν έτοιμος την γύρισα και τις έδωσα στα βυζιά καυτό σπέρμα δύο εβδομάδων - τις τα πλυμμήρισα και για λίγο κάτσαμε και τα κοιτάζαμε σαν χαζοί.
Τα λοιπά προφανώς δεν σας ενδιαφέρουν - εκτός από ότι τις άφησα 70 ευρώ (η συνάντηση ήταν γύρω στα 45-60 λεπτά) χωρίς να μιλήσουμε για λεφτά ξέροντας ότι θα είναι ικανοποιημένη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 02, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
70€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
George Cumalot
Μέλος
Εγγραφή:
25 Οκτ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
221
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Πέτροςαλανι, travestolagnos, T-DRIVER1 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2023
Ε όχι και MILF.

MILF ήταν όταν την γνώρισα στο Γκάζι πριν.. 10+ χρόνια . Gilf σίγουρα.

Αφού πέρασες καλά ΑΞΙΟΣ
review reaction 1 ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΗΣ
09 Ιουλίου, 2023
μειονεκτημα της το οτι δεν δεχεται ραντεβου σε ξενοδοχεια
Σ
ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΗΣ
09 Ιουλίου, 2023
Καλησπέρα. Μπορώ να έχω το τηλέφωνό της; (σε pm)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
24 Ιουλίου, 2023
Ένα τηλέφωνο αν είναι εύκολο
30 Ιουλίου, 2023
To τηλ. της είναι στην υπογραφή της στο νήμα της.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5