Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 16 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν το κορίτσι είναι η χαρά της ζωής! Πέρασε την πόρτα σχεδόν τρεχάτη, χοροπηδώντας και κάνοντας σκέρτσα, ντυμένη με κομψότατο φόρεμα ροζ δαντέλας, το οποίο όλο καμάρι είπε ότι αγόρασε στην Ιταλία. Όμορφη! Γλυκιά! Χαρωπή! Με σκανταλιάρικη παιδικότητα ζήτησε μια ζεστή σοκολάτα και έπειτα σκαρφάλωσε στο κρεβάτι πάνω στο οποίο άρχισε να κάνει γυμναστικές επιδείξεις! Κάποιος θα μπορούσε να τη βρει ελαφρώς χαζοχαρούμενη, όμως στην πραγματικότητα είναι ένα πλάσμα που σφύζει από ενέργεια, ανεμελιά και ερωτισμό.

Γρήγορα αφαίρεσε το ιταλιάνικο φόρεμά της και έμεινε με ένα από τα πιο sexy σετ εσωρούχων που έχω δει τελευταία, με διαφάνειες, λάστιχα και δεν συμμαζεύεται. Το κορμί της το βρήκα υπέροχο, παρά το ομολογουμένως χαλαρό στήθος της, το οποίο είναι όμως πλούσιο και με ωραία ρώγα. Καθόλου στεγνό και απόλυτα θηλυκό σώμα, με καμπύλες εκεί που πρέπει και έναν κώλο....ω μα τί κώλο! Αφράτο, πληθωρικό και φτιαγμένο για χούφτωμα, φιλιά, χάδια και... γερές ξυλιές (μου έκανε και ένα twerk όταν στήθηκε στα τέσσερα). Τουλάχιστον 4 φορές μου ζήτησε να της τον ραπίσω και με επέπληξε γιατί δεν το έκανα αρκετά δυνατά ("Harder baby, harder"!). Οι τρυπούλες της, άκρως καλοσχηματισμένες και πεντακάθαρες, τιμήθηκαν ιδιαίτερα, κάτι που δέχθηκε με ευχαρίστηση και...υγρασία. Μερακλήδες να ξέρετε ότι αγαπάει τη γλώσσα σας και στην "προπονημένη" πίσω τρυπούλα της. Το ίδιο αγαπάει, αδέλφια ποδολάγνοι, την περιποίηση στα απαλά και τέλεια ποδαράκια της (τυρκουάζ-μπλε pedi όνειρο).

Στο κρεβάτι ήταν δυναμίτης, βγάζοντας αληθοφανές πάθος σε κάθε στάση. Με έπεισε πραγματικά ότι απολαμβάνει το σεξ, αλλά και ότι γουστάρει τη δουλειά που κάνει. Τρελαίνεται να κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη, μάλιστα συχνά μου έλεγε ενθουσιασμένη "look in the mirror baby, look!". Αναμφισβήτητα καυλώνει να βλέπει τον εαυτό της να πηδιέται.

Και της αρέσει να πηδιέται με ένταση, ένταση που σε κάποιες στάσεις μετατράπηκε σε ερωτική μανία...όπως στο cowgirl, όπου με επιτακτικές οδηγίες με έστησε καθιστό σε γωνία 90 μοιρών και με καβάλησε με λύσσα. Καθώς ανεβοκατέβαινε αλαλάζοντας, με έπνιγε και με μπούκωνε με τα πανώρια μαστάρια της! Σου δίνει την εντύπωση ότι είναι ακόλαστη και ακόρεστη, σωστή μετενσάρκωση της Μεσσαλίνας και της Λουκριτιάς Βοργία. Δεν μπορώ να ξέρω αν προσποιείται καλά, αν ήταν η τύχη της στιγμής ή αν είναι πάντα έτσι, πάντως στο ραντεβού μας ήταν ηφαίστειο.

Τα αγγλικά της είναι καλά, ενώ είναι έξυπνη, αστεία, ευαίσθητη, αλλά και καλλίφωνη (ερμήνευσε 2-3 r'n'b hitάκια με μεγάλη επιτυχία τολμώ να πω). Προτείνεται για έντονο και καλό σεξ, αλλά και για μια άκρως ευχάριστη, αναζωογονητική συναναστροφή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 05, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, delipas, Hiroakitv και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2023
Ωραίος ο φίλος. Πάντα τέτοια Καπέλο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1