Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 27 10
Call-Girls
72299
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αφου δεν καταφερα να βρω τη Jane που ηταν η πρωτη μου επιλογη κατεληξα στην Rony. Λιγο δυσκολη επικοινωνια με το γραφειο σε σχεση με προηγουμενες φορες αφου κανανε τουλαχιστον 30λεπτα να απαντησουν σε καθε μηνυμα, αλλα τελικα καταφεραμε να κλεισουμε συναντηση και η κοπελα ηρθε μεσα σε 50 λεπτα στον πριαμο.
Στα θετικα της Ρονυ, πολυ ομορφο προσωπο για τα γουστα μου με ασιατικα χαρακτηριστικα. Επισης πολυ καθαρη. Σωμα μετριο με λιγο φλατ κωλο αλλα ωραιο βυζακι 2αρι η κ λιγο πιο μικρο με πεταχτη ρογιτσα.
Στα του αγωνα με ψιλοξενερωσε γιατι ξεκινησε λεγοντας μου οτι θελει σοφτ. Οταν την φιλησα στο λαιμο μου το ξεκοψε αμεσως και επισης δν δεχτηκε 69. Κατα τα τα αλλα ενα τυπικο γαμησι που εχει ξεχαστει ηδη. Δεν θα την ξαναπροτιμουσα.
Στα θετικα της Ρονυ, πολυ ομορφο προσωπο για τα γουστα μου με ασιατικα χαρακτηριστικα. Επισης πολυ καθαρη. Σωμα μετριο με λιγο φλατ κωλο αλλα ωραιο βυζακι 2αρι η κ λιγο πιο μικρο με πεταχτη ρογιτσα.
Στα του αγωνα με ψιλοξενερωσε γιατι ξεκινησε λεγοντας μου οτι θελει σοφτ. Οταν την φιλησα στο λαιμο μου το ξεκοψε αμεσως και επισης δν δεχτηκε 69. Κατα τα τα αλλα ενα τυπικο γαμησι που εχει ξεχαστει ηδη. Δεν θα την ξαναπροτιμουσα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή