Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 13 10
Call-Girls 67483
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Jane την είχα στα υπόψη και οι δύο κριτικές με βοήθησαν στην επιλογή μου. Πολύ εύκολη συνεννόηση με το γραφείο, όπως γενικότερα τελευταία, και συνάντηση στο χώρο της ακριβώς την προγραμματισμένη ώρα.

Υποδοχή μόνο με δωδεκάποντες γόβες και ποιοτικά εσώρουχα. Πρώτη εντύπωση καταπληκτικό σώμα, συμπαθητικό φρέσκο προσωπάκι με μόνιμο χαμόγελο. Πολύ όμορφα μακριά ξανθά μαλλία (όχι extension) και πλήρως περιποιημένη. Το πρόσωπο θεωρώ ότι είναι καλύτερο από των φωτογραφιών, κάνει όμως ψευτοχαμόγελο που δεν την κολακεύει και αυτό έχει αποτυπωθεί στις φώτο.

Μετά το αναγκαίο φρεσκάρισμα πιάνω δουλειά και ανταποκρίνεται άμεσα με φιλιά και χαδάκια. Αφαιρούνται σύντομα τα εσώρουχα και αποκαλύπτεται ένα αψεγάδιαστο νεανικό κορμί, αρκετά γυμνασμένο, χωρίς περιττά κιλά, όχι skinny αλλά με τις απαραίτητες καμπύλες. Αρκετά μαυρισμένη από τον Ελληνικό και τον Ισπανικό ουρανό. Μόνο ίσως μειονέκτημα το μικρό αλλά φυσικό βυζάκι, νινάκι όμως ποίημα.

Όπως δήλωσε, και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω, πρώτη φορά στην Ελλάδα και πρώτη φορά γενικώς. Σε όλη τη συνάντηση προσπαθούσε να είναι χαμογελαστή και ευχάριστη, παρά τα περιορισμένα Αγγλικά της. Δεν κλέβει καθόλου χρόνο και η συμπεριφορά της ήταν εξαιρετική, έβγαζε έναν αυθορμητισμό και μια τσαχπινιά που μου άρεσε πολύ.

Στα του αγώνα, ζορίζονταν λίγο και απέφευγε την πλήρη διείσδυση, το σεβάστηκα φυσικά, βρήκαμε το ρυθμό μας και δεν μπορώ να πω ότι δεν το ευχαριστήθηκα. Πίπα όμως αξιοσημείωτη με θέα ένα σπάνιο σώμα. Στησίματα και στάσεις σώματος επιπέδου Sienna!

Μέσα στην τρελή χαρά σε όλη τη συνάντηση, μου πρότεινε να συναντηθούμε μαζί με τη εμπειρότερη φίλη της που την έφερε στα μέρη μας. Τέτοιες φίλες θέλουμε να έρχονται για να βγάλουμε το Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνα, ....

Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους μοντελάκηδες πιπινολάτρεις που αρκούνται σε pure GFE καταστάσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, hornyasfuck, mancunian1986 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2023
Deepthroat κανει;;
review reaction 1 hornyasfuck
02 Ιουλίου, 2023
@Eros 82 όπως έγραψα το προσπαθεί αλλά γενικά δεν το έχει ακόμη, μην περιμένεις πολλά. Την επιλέγεις για τα νειάτα, το κορμί και την amateur αλλά τίμια συμπεριφορά!

Να έβλεπες πως κοίταζε και έπιανε το προφυλακτικό !
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2