Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 86 10
Call-Girls 191271
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
ΘΕΩΡΩ ότι η Αλεξία δεν έχει ανάγκη την κριτική μου για να δικαιολογήσει τη φήμη της. Αρκεί πλέον μόνο το όνομά της να επισύρει όλα τα προτερήματα που τη συνοδεύουν επί έτη. Είχα διαβάσεις τους επαίνους την εποχή που ήταν ανεξάρτητη ως alexia sexy και νωρίτερα σε άλλο γραφείο. Έτυχε τότε που κανόνισα με κάποια call girls να μην την καλέσω. Σφάλμα μου.

ΒΕΒΑΙΑ, είχα επιδοθεί σε πιο χαμηλό επίπεδο αγοραίου έρωτα, αυτό των οίκων ανοχής. Φυσικά οι συναντήσεις με call girl γραφείων είναι επίπεδο Champions League. Γνωστά αυτά. Καλό είναι, όμως, να έχουμε εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα (έτσι υπάρχουν αρκετοί πελάτες cg που πάνε και σε οίκους, αλλά δεν το λένε). Οπότε ήθελα κι εγώ να πάω με αξιόπιστο και δυνατό call girl. Και επειδή είναι ρίσκο στην επιλογή, ζήτησα τη γνώμη δύο εγκρίτων συναδέλφων που έχουν συνευρεθεί με Αλεξία στο πρόσφατο παρελθόν.Καπέλο Αμφότεροι με προέτρεψαν να πάω, αρκεί να την βρω διαθέσιμη! Οπότε συμφώνησα τοῖς κείνων ρήμασι πειθόμενος. Γνωρίζοντας ότι η Αλεξία είναι ακριβοθώρητη καί έχοντας καταρτίσει πρόγραμμά μου, τηλεφώνησα στην ευγενική κυρία του γραφείου για ραντεβού μετά από μια βδομάδα (απίθανο να την πετύχεις αυθυμερόν ή δυο μέρες πριν).Ουάου! Το κανονίσαμε, αλλά μου τόνισε ότι δεν είναι σίγουρη η συνάντηση, διότι μπορεί κάτι να τύχει στην κοπέλα την ίδια μέρα. Δηλ οι γνωστοί αστάθμητοι παράγοντες. Τα ξέρετε άλλωστε. :(

ΤΟ ΘΕΡΟΣ ἤγγισεν. Αἱ ἡμέραι ἤρχισαν ἤδη νὰ παρατείνονται μακραὶ καὶ ἡλιοκαεῖς καὶ αἱ νύκτες νὰ λούωνται εἰς δρόσον εὐάρεστον καὶ ἄπλετον σεληναῖον φῶς. Ήμουν το πρώτο ραντεβού για την Αλεξία, αλλά δέχθηκα τηλεφώνημα από το γραφείο, νωρίς το μεσημέρι, για πιθανή περίπτωση ακύρωσης διότι (μάλλον) δεν θα δούλευε σήμερα.:undecided-old: Μου προτάθηκε αλλαγή ώρας, αν δούλευε, ή ραντεβού την επομένη ημέρα. Για εναλλακτική λύση ρώτησα για μικρή Natali. Απάντηση: «Δεν γίνεται. Είναι κλεισμένη όλη την εβδομάδα».Ουάου! Λίγο αργότερα είχαμε εκ νέου κλήση ότι μπορούσε να γίνει το ραντεβού, αλλά βράδυ, διότι η Αλεξία θα δούλευε πιο αργά και το κλείσαμε εδώ. Είχα όμως την υποψία ότι η Αλεξία, λόγω της αρχικής αναβολής, δεν θα εμφανιζόταν σε φόρμα 100%. Τα γνωστά σκαμπανεβάσματα που έχουμε όλοι και εμφάνισα ομοίως. Σπασίκλας

ΕΥΝΟΗΤΟΝ επομένως να κάνω τις δουλειές μου και να πάω νωρίτερα στο ξενοδοχείο. Μπάνιο, κόντρα ξύρισμα και ξεκούραση στην κλίνη. Η μεγίστη ώρα επέστη, όταν χτύπησε την εξώπορτα. Ανοίγω και αντικρίζω μια κομψή και πανέμορφη χαμογελαστή κοπέλα. Όχι κοριτσόπουλο 25 ετών, αλλά μια καλοδιατηρημένη 38άρα που δεν θα περάσει απαρατήρητη στον δρόμο. Ύψος περίπου 1.65m με ένα προκλητικό θερινό κοντό φόρεμα, στο οποίο διαγράφονταν οι καμπύλες και το στήθος. Τονίζω ότι δεν είναι τσουπωτή, αλλά έχει λίγα πιασίματα (όσα πρέπει).Ματάκι Διάβασα σε κάτι κριτικές διάφορες ανοησίες για «σκληρό- σκυλέ πρόσωπο». Ρε πάτε καλά; Α ξέχασα, εσείς πηδάτε μόνο σωσίες της Alessandra Ambrosio και άνω. Οπότε οι λοιπές είναι μέτριες στην εμφάνιση. Η Αλεξία, κατά την ταπεινή μου γνώμη, μοιάζει λίγο στο πρόσωπο με την Γαλλίδα πορνοστάρ Melissa Lauren. Και στα καθ’ημάς, όταν χαμογελάει, με τη Δήμητρα Ματσούκα, όπως σωστά ειπώθηκε. Την αδικούν τρομερά οι παλαιές φωτογραφίες στην καρτέλα κριτικών. Στο site η πιο κοντινή είναι η φώτο με το λευκό κορμάκι και οι λοιπές φώτο στο ντούο με τη Natali. Ακριβώς τα μαλλιά που έχει εκεί (όχι μακριά). Εισήλθε ευδιάθετη και προσηνής. Ζήτησε να κάνει μπάνιο και να την περιμένω (5λ έκανε). Να σημειώσω ότι φαινόταν από την ψευδοτοιχία την ώρα που έκανε το ντουζ. Κατάλαβα τι κορμάρα έχει από το μικρό φόρεμα, αλλά εδώ φαινόταν καλύτερα ότι αποτελεί ο ορισμός του ΤΟΥΜΠΑΝΟΥ.:smiling-face-with-heart-eyes: Τούτο το θέαμα αρκεί για διέγερση.

ΕΞΗΛΘΕ ΓΥΜΝΗ και ανέβηκε στην κλίνη. Δεν είχαμε συστάσεις, διότι ξεκινήσαμε αμέσως τις θωπείες και τις λοιπές περιπτύξεις! Δεν υπήρξε κάποια αμηχανία εκ μέρους μου, διότι η κοπέλα είναι ευγενική και διαχυτική. Σημειώνω ότι έχει ένα τατουάζ με κόκκινη πεταλούδα στον ομφαλό και δυο ακόμη εκατέρωθεν με άλλα σχέδια. Μια χαρά της πάνε! Στήθος 3ρι στητό ψεύτικο, αλλά καλή δουλειά• υπέροχες θηλές. Κοιλιά πλάκα. Στο δεξί φρύδι έχει δύο piercing trunks. Δέρμα απαλό και περιποιημένο, που δυσκολα βρίσκεις σε μιλφ.Ματάκι Ο κώλος της, θεωρώ, είναι μεγάλο ατού: σχήμα και αίσθηση αφής. Αναφέρω μόνο ότι έβαλα το μόριο ανάμεσα στα κωλομαγουλα για το αντίστοιχο ισπανικό. Ακριβώς όπως στις τσόντες ο ρυθμός και θα ολοκλήρωνα εκεί, αν το παρέτεινα περισσότερο! Γλωσσόφιλα αισθησιακά ρυθμού GFE. Στη συνέχεια ξεκίνησα να της κάνω εγώ στοματικό, αντί η Αλεξία σε μένα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην γλείψω τόσο όμορφο και λαχταριστό αιδοίο. Ξέρουν οι φίλοι πόσο της αρέσει η αιδοιολειχία! Την περιποιήθηκα για κάποιο σε παραλλαγές στάσεων. Δεν παρέλειψα φυσικά να της κάνω και πρωκτολειχία, αφού γουστάρει. Στα δάκτυλα δεν λέει όχι και στις δύο οπές. Ενδιάμεσα ξανά γλωσσόφιλα, ισπανικό και διάφορα προστυχόλογα. Το στοματικό της είναι εξαιρετικό, με deepthroat, και περιποίηση της γύρω περιοχής, αλλά όχι στοματικο να ολοκληρώσω εκείνη την ώρα. Είμαι βέβαιος ότι η Αλεξία κάνει θεϊκή πίπα, αλλά κατάλαβα ότι σήμερα δεν ήταν σε top φόρμα. Η πρώτη στάση ήταν σε cow girl, αλλά πάλι την είδα επηρεασμένη αφού δεν έδωσε πόνο. Φυσικά συνέχισα να της κάνω ξανά (ξαπλωμενος ανάσκελα) παρατεταμένο στοματικό έρωτα μέχρι να με χύσει στο πρόσωπο. Όσοι έχουν συνευρεθεί με Αλεξία, ξέρουν καλά ότι όντως χύνει αν την γλείψεις μέ τέχνη. Αυτό έπραξα και οι φωνές της ακούστηκαν σε όλον τον όροφο! Πλατύ χαμόγελο Μέχρι κι εγώ εκστασιάστηκα και δεν ήταν fake αυτή η σκηνή. Ισχύει απόλυτα και απόλαυσα τα υγρά της. Ξάπλωσε δίπλα αφού σπαρταρούσε ακόμη, νέο προφυλακτικό και είσοδος σε ιεραποστολικό. Γλωσσόφιλα και προτροπή από μέρους της να δώσω ένταση στις παλινδρομήσεις. Σημειώνω ότι δεν έβαλε καθόλου jel (μια χαρά αίσθηση το αιδοίο). Λίγο αργότερα ήρθε το τέλος και η κατάθεση έγινε στο στόμα της. Κατάπιε όλο το σπέρμα μέχρι τελευταίας σταγόνας, προφανώς ως ανταπόδοση! Με ρώτησε για την ποσότητα, αφού ορθά διέγνωσε ότι ήμουν επί μέρες άχυστος. Γλώσσα

ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ τελείωσε ο πρώτος γύρος, μπάνιο εκατέρωθεν και επιστροφή στην κλίνη. Τώρα ξεκίνησε η κουβεντούλα για τις συστάσεις, διότι πριν πήρα μονότερμα τον κορίτσαρο. Πολύ ευχάριστη ως χαρακτήρας και καλοσυνάτη για παρέα. Δεν διέκρινα ίχνος έπαρσης ή εγωισμού (το γνωστό «είμαι diva και έχω ζήτηση, οπότε χάρη σας κάνω»). Είναι μετριόφρων. Τσιγάρο δεν άναψε, ούτε είδα να έχει πακέτο. Θεωρώ ότι λόγω εμπειρίας ξέρει πως να φερθεί και προσπαθεί να ψυχολογήσει τον παρτενέρ της. Ούτε θα φάει χρόνο στο διάλλειμα.

ΠΑΡΟΤΙ είχε μείνει λίγος χρόνος, ξεκινήσαμε γλωσσόφιλα και τα μπαλαμούτια, αλλά εκεί μου βγήκε η πίεση και το άγχος της ημέρας.Δάκρυ Δεν κατόρθωσα να έχω πλήρη στύση, παρότι η Αλεξία το πάλεψε με στοματικό. Σκεφθείτε μόνο ότι άνοιξε τα πόδια της και άρχισε να αυνανίζεται μέχρι που έχυσε πάλι! Φυσικά της έκανα εκ νέου στοματικό έρωτα. Ήρθε μετά επιθυμητή στύση, αλλά δεν θα ολοκλήρωνα γρήγορα ούτε με αυνανισμό. Το κατάλαβε τούτο η Αλεξία και μου είπε ότι ανήκω στην κατηγορία αντρών που θέλουν τον χρόνο τους για 2η φορά. Τί σημαίνει αυτό; Κάποιοι ολοκληρώνουν 2 φορές στην ώρα. Άλλοι θέλουν παραπάνω χρόνο, δηλ δίωρο. Έχει γραφθεί κατ’ επανάληψιν ότι την Αλεξία την χορταίνεις μέ δίωρο ραντεβού και πάνω. Σας διαβεβαιώνω ότι τούτο ισχύει. Μόνο και μόνο για να την τρελάνω στην αιδοιολειχία, όπως θέλω, θα χρειαστώ 20 λεπτά. Περνάει η ώρα. Εκτός και γίνει ένας γύρος μακράς διάρκειας να ολοκληρώσεις στο 50’. Εξαιρετικά δύσκολο με τέτοια γυναικάρα δίπλα σου.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ έλαβε τέλος η συνεύρεση με το κορυφαίο, κατά πολλούς, local call girl των Αθηνών. Σημειώνω ότι δεν δέχθηκε κλήση από το γραφείο, ούτε είχε κινητό στο δωμάτιο. Κοίταξε τον χρόνο από το ρολόι στο χέρι της καί έμεινε μια ολόκληρη ώρα στο δωμάτιο. Φυσικά μου ανέφερε ότι είναι bisexual και προτιμάει το σεξ με γυναίκες (και έκτος εργασίας).Έτσι! Γνωστά αυτά. Μου διηγήθηκε και διάφορα σκηνικά με παρτούζες, κατόπιν δικής μου προτροπής. Εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, παρότι ήμουν άτυχος υπό την έννοια ότι δεν απέδωσα όσα μπορούσα. Αν και ούτε η Αλεξία ήταν στην μέρα της, απέδωσε τα μέγιστα και δεν έχω παράπονο.

ΣΥΝΕΠΩΣ κρίνω την συνάντηση επιτυχημένη, αν και θα μπορούσα να περάσω ακόμη καλύτερα υπό την έννοια να κάνουμε περισσότερες στάσεις στο σεξ. Τούτο θα γίνει στην επόμενη συνεύρεση, καθώς ήδη υπάρχει γνωριμία. Αφού η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, πρέπει να έλθει η συνέχεια• ή όπως έλεγαν οι Λατίνοι: dimidium facti, qui coepit, habet. Ασφαλώς θεωρώ οτι πρέπει ο κάθε συνάδελφος να ζησει μια φορά την εμπειρία με την Αλεξία. Ναι μεν ακριβή και περιζήτητη, αλλά αξίζει. Παίζει και σε GFE, αλλά αποδίδει καλύτερα σε PSE.
Καπέλο

ΥΓ 1. Ως σωστή επαγγελματίας η Αλεξία σέβεται τον παρτενέρ και δίνει τα μέγιστα να τον ευχαριστήσει. Οίκοθεν νοείται ότι και ο εκάστοτε πελάτης πρέπει να σέβεται την (κάθε) εργαζόμενη. Όχι μόνο από άποψη καθαριότητας, αλλά κυρίως συμπεριφοράς. Δεν θα βγάζουν πάνω τους τα διάφορα κόμπλεξ ή άρρωστα απωθημένα. Δικαίως τρώνε μαύρο μετά από τα γραφεία.

ΥΓ 2. Η Αλεξία εδώ και καιρό δεν κάνει ντούο με τη μικρή Ναταλί. Κάνει με άλλες κοπέλες, κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο. Μου πρότεινε η ίδια να συνευρεθώ στο μέλλον με τη Ναταλί. Μόνο που η μικρή τσαχπίνα είναι το ίδιο ακριβοθώρητη. Εξαιρετικά δύσκολο να την βρεις κι αυτή διαθέσιμη. ***Παρατήρησα προ ημερών μια κριτική του άνω ντούο στο σάιτ iero- σφηκοφωλιά (ξέρετε ποιο). Μούφα κριτική, όπως όλες εκεί για τα call girls.

ΥΓ 3. Πρόσεξα ότι η τελευταία κριτική για Αλεξία αναρτήθηκε στις 9.12.2022 υπό του κλώνου Elganador (αργήσατε να τον μπανάρετε, όπως και τις ψευδολογίες που ανέβασε ως κριτικές). Σχεδόν επτά μήνες χωρίς κριτική η σεξοβόμβα. Φυσικά δεν δούλευε σερί όλο το διάστημα (ούτε τα ΣΚ). Επιβεβαίωση της εκφρασμένης θέσης μου: η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών για call girls, massage, studios είναι άτομα εκτός του σάιτ. Οι λεγόμενοι επισκέπτες και άλλοι που δεν διαβάζουν. Απλά τα πράγματα.Ντροπή

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 20, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Borgia21
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Ιουν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
11.230
Πόντοι:
18.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, BisexualWannabe, koutavoulias και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2023
Βλέπω αγαπητέ μπήκατε στο fan club των θαυμαστών την εν λόγω θεραπαινίδος !
Καλώς ήλθατε λοιπόν και εύχομαι την επόμενη φορά να είναι δίωρος η απόλαυσις !
Με διαφορά το κορυφαίο Local call girl της Αθήνας εδώ και κάμποσα χρόνια...
review reaction 1 hornyasfuck, spipis71, Borgia21
01 Ιουλίου, 2023
Η κοπέλα είναι αστέρι! Για μένα ότι καλύτερο κυκλοφορεί…
review reaction 1 hornyasfuck, spipis71, Aragorn135 και 1 ακόμα μέλος
02 Ιουλίου, 2023
Όντως, μόνο με δίωρο ή τρίωρο ειναι γεμάτο καί απολαυστικό τό σεξ με τήν Αλεξία. Τό διαπίστωσα.
Καί φυσικά προτείνεται για επαναλήψεις. Αλλιώς δέν θα ήταν, δικαίως, το κορυφαίο Local Call Girl.
Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, spipis71, Aragorn135
02 Ιουλίου, 2023
το υγ3 ολα τα λεφτα με
1) κοκοβιο ελ-μουφαδορ κλασσικο παπατζη του κιλου (εχει και αλλους να ξερεις, που το παιζουν υπεργαμηκουλες, γνωστες, οργωνουν, ξεκλειδωνουν κλπ κλπ) και
2) φακτ επισκεπτων, που ειναι 5απλασιοι απο τα "μελη-κλωνοι".
ευτυχως δεν τα βλεπω μονο εγω παιχτη μου. Καπέλο
review reaction 1 srek7, hornyasfuck, spipis71 και 2 άλλα μέλη
02 Ιουλίου, 2023
@Antipatros7,
προφανώς η Αλεξία είναι άπαικτη. Οσοι την δοκιμασαν και δεν ηταν υστερόβολοι, μόνο καλά λόγια παραθέτουν.
Ειδα και την κριτικη σου. Εχει πανεμορφο προσωπο η Αλεξια, σε αντιθεση με τον χαμηλο βαθμο που εβαλες.

@papaphilips,
Αναφέρεσαι προφανώς στον κλώνο του ΥΓ. Εγραφε χειροτερες παπάτζες σε αλλο σάιτ. Ειναι κι αλλοι σαν αυτον, δυστυχώς.
Καμποσοι άλλοι που το παιζουν υπεργαμηκουλες (μερικοι χυνουν 3 φορές στην ωρα) το κανουν για προβολή. Αυτους τους καταλαβαινεις πόσο ηλίθιοι ειναι απο τις βλακώδεις αναρτήσεις τους σε πολλα και ασχετα νήματα. Βασικός λόγος που δεν εμπιστευομαι πλέον κριτικές για μασαζ και cg. Αν και απο τον τροπο γραφής και τα μηνήματά τους, εύκολα γίνεται αντιληπτό το καφριλίκι τους.

- ο μεγαλος αριθμός επισκεπτών στους δίπλα παλι ειναι απάτη. Βαζουν όσο θελουν στον μετρητή. Αλλά πλεον δεν τα κοιταζω.
review reaction 1 srek7, hornyasfuck, spipis71 και 3 άλλα μέλη
02 Ιουλίου, 2023
Διαφωνω με το ΥΓ3 οτι οι περισσότεροι δεν ειναι μελη του σαιτ.Καταρχας για να παρεις απο ενα γραφειο πρέπει να το εχεις δει στο σαιτ!
Αρα "υποχρεωτικά" εχουν μπει στο σαιτ.Η τουλαχιστον στα μπανερ του σαιτ.(αν και θεωρω απιθανο καποιος να μπαινει στα γραφεια και οχι στο bourdela)
Ενδεχομενως -και σε αυτο συμφωνω-,δεν ειναι ενεργα μελη,δεν γραφουν και δεν συμμετεχουν στο σαιτ,απλά βλέπουν και διαβαζουν.
Για να παρεις πχ τη Καρλα την Λατινα(υποθετικό ονομα) που αλλου μπορεί να την ειδες παρα στο σαιτ?
Kαυτο επίσης αποδεικνυεται απο την πολλή δουλεια που εχουν οι κοπέλες με καλες κριτικες.Δεν μπορει ο αλλος να μυρισε τα δαχτυλα του και να πηρε την Αλεξια,εδω μεσα διαβασε σιγουρα
review reaction 1 hornyasfuck
(Updated: 03 Ιουλίου, 2023) 02 Ιουλίου, 2023
@gnnakos,
Αναφέρομαι σε όσους δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη. Διότι για να δεις νημα ή κριτική, το βλεπεις κατευθειαν με κλικ στην ιστοσελίδα. Οπως και σε άλλα σάιτ. Ήμουν σαφής. Οι επισκεπτες ανετα μας διαβαζουν.
Μόνο σε καποια σαιτ στο εξωτερικο με συνδρομη διαβαζουν μόνο τα μελη, γι'αυτο και εκει συναντας περισσοτερη αξιοπιστια.

Ολοι αυτοί θα κανουν αναζητηση σε ολες τις πιθανες ιστοσελιδες, αν δεν εχουν προταση απο φίλο τους. Απο εκει και πέρα, ενα ποσοστό πελατών που εχει λεφτα για πέταμα σε cg, σιγα μην μπει στο bou να γραφει 2 κριτικες τη βδομαδα.

Τελος, οσες εργαζομενες εχουν καλές κριτικές, δεν σημαινει οτι εχουν τοπ αποδοση και θα περασω καλά. Υπαρχουν αρκετές κριτικές παραπλανητικές απο ανόητους αγάμητους (όλα τα αλεθει ο μυλος τους) που διαστρευλώνουν την πραγματικοτητα. Αφορα γενικά τις εκδιδομενες σε προγμαματα μιας ωρας και ανω.
review reaction 1 hornyasfuck, Makis99, Aragorn135 και 2 άλλα μέλη
02 Ιουλίου, 2023
@Borgia21
γραφω πολυ συγκεκριμενα και αποκλειστικα για εδω και μονο.
αυτην τη στιγμη που γραφω εχει 409 μελη-κλωνοι και 1498 επισκεπτες, δηλαδη 3πλασιους+ σχεδον.
καποιες φορες εχω πετυχει και 5πλασιους, οπως προειπα.
επισης στα θρεντς αν παρατηρησεις, βλεπουν π.χ. 20 μελη και 80 επισκεπτες.
αρα οτι ακριβως γραφω... δηλαδη οτι συμφωνησα μαζι σου.

οι διπλανοι ειναι εδω με αλλα νικς, ετσι κι αλλιως.
για τα αλλα ειναι απο παλια γνωστα.
εχω ανακαλυψει με μια συγκεκριμενη-τυχαια ημερομηνια, 20 προφιλς π.χ. σχεδον Χαχαχα!
αυτο μονο αρκει.
review reaction 1 srek7, hornyasfuck, Borgia21 και 2 άλλα μέλη
02 Ιουλίου, 2023
Την Αλεξιά την έχω υπόψιν μου, αφού ξεμπερδέψω με την Νάταλι ( που δεν υπάρχει στο σάιτ τους )

ΥΓ: Αυτός που λες έγραψε ψεύτικη κριτική ότι την είδε πριν ένα μήνα, ενώ πρακτικά δεν ήταν διαθέσιμη.
review reaction 1 hornyasfuck, Borgia21
03 Ιουλίου, 2023
@papaphilips,
Προφανώς υπαρχουν αρκετοι κλωνοι κι εδω. Δεν με απασχολησε ποτέ ως ζητημα, αν και ηταν γνωστο απο τις πρωτες εβδομάδες εγγραφής μου.
Οντως σε καποια δημοφιλη νηματα ειναι τριπλασιος ο online αριθμός των επισκεπτών (πχ ενημερωση οικων, καποιες ανεξαρτητες cg κλπ).
Πιο παλιά ειχαν φανερωθει ποιοι ειχαν κλωνους, οταν likes εβαζες μονο σε κριτική. Υπηρχαν κριτικές της λούτσ@ς με 35 και 40 likes.
review reaction 1 Rensten, Aragorn135, papaphilips και 1 ακόμα μέλος
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2