Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 6 10
Call-Girls 25474
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η εκτίμησή μου για τις υπηρεσίες που μου προσφέρει το yourangels είναι απροκάλυπτη, και ο λόγος είναι ότι παίρνω εξατομικευμένες προτάσεις, χωρίς να μπαίνω στη διαδικασία να διασταυρώνω και να ψάχνω με τις ώρες (που δεν διαθέτω συνήθως), γιατί οι άνθρωποι (Angie respect forever and ever) έχουν κάτσει να ασχοληθούν με την ψυχοσύνθεσή μου και τί είναι τελικά αυτό που ζητάω από αυτούς, πέρα από ένα απλό μουνί να κάνω απρόσωπο σεξ, το οποίο εν έτει 2023 είναι πάρα πολύ εύκολο πράγμα. Η αξία της συναλλαγής για μένα προσωπικά βρίσκεται στην εμπειρία που ψάχνω να αγοράσω και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνεχίζω να εξυπηρετούμαι.

Τη συγκεκριμένη βραδιά έτυχα ειδικής περιποίησης, μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων (Angie-Εύα-Άγγελος) έκατσαν και ασχολήθηκαν να μεταδώσουν σε ένα υπερθεόμουνο ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τί πρέπει να κάνει για να ζωντανέψει τις φαντασιώσεις μου. Αυτό ακριβώς έγινε, η πλήρης αποδελτιοποίηση των ετών επικοινωνίας μου με το γραφείο, και η μεταφόρτωση αυτής της πληροφορίας σε αυτό το λιονταράκι υπερθεόμουνο. Προσκυνώ μόνο κ μόνο για την πρόθεση, το αποτέλεσμα με άφησε άφωνο.

Σάββατο μεσημέρι καταρρέω από την κούραση, από την άλλη έχω ακύρωση για προσωπικό ραντεβού το βράδυ και λέω δεν θα μείνω αγάμητος απόψε, δεν υπάρχει περίπτωση, από την άλλη δεν θέλω να χαπακωθώ μεσημεριάτικα για να μείνω ξύπνιος και μετά να αντιχαπακωθώ το απόγευμα για να με πάρει ο ύπνος το βράδυ, στέλνω στα γρήγορα ένα μήνυμα στο πρακτορείο για να κλείσω σεξ, παίρνω μία και μοναδική πρόταση, δεν κοιτάζω καν φωτό αφού δεν υπήρχαν περισσότερες προτάσεις κ πέφτω για ύπνο.

Αργά το απόγευμα φτάνει στο κατώφλι μου αυτό το απίστευτο μουνί, αέρινο με καλοκαιρινή φούστα, υπέροχο χαμόγελο, κορμάρα, αυτοπεποίθηση, για άλλη μια φορά ένιωσα σαν πιτσιρίκι στο εργοστάσιο σοκολάτας του Γουίλι Γουάνκα, έλιωσα από το παρουσιαστικό και μόνο. Πρόσωπο και σώμα όπως είναι στις φωτό, στήθος μεσαίο φυσικό, δέρμα απαλό και τσίτα σφιχτό. Στο επικοινωνιακό κομμάτι, ενώ η γκόμενα δεν μιλάει λέξη Αγγλικά, έχει τέτοια άνεση που δεν δημιουργεί κενά επικοινωνίας, στην πράξη δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες εξηγήσεις. Από ενέργεια η γκόμενα ήταν γεμάτη, σαν να έτρεχε μόνο αδρεναλίνη στις φλέβες της, είπα οκ εδώ θα έχουμε θέμα, δεν μου αρέσει να ιδρώνω χωρίς να το αξίζει η παρτενέρ μου, αλλά αυτό το θέμα της κούρασης παραμένει πάντα σε επίπεδο high risk-high reward.

Στα προκαταρκτικά η γκόμενα ήταν υπέροχη, της έδωσα στοματικό και μου το πούλησε πολύ ωραία ότι συμμετέχει και το εκτιμάει, γλύφουμε για λίγο ταυτόχρονα ο ένας τις ρώγες του άλλου, τη φέρνω 69, πολύ δεκτική να της γλείψω τον κώλο, το δικό της στοματικό σε πολύ καλό επίπεδο, αρκετό σάλιο μέσα στο στόμα της και ωραία τεχνική σε ταχύτητα και τακτικές προσπάθειες deep throat, περιποίηση στους όρχεις, τίγκα στην ενέργεια, το έχω ήδη πάρει απόφαση ότι απόψε ιδρώνουμε.

Τη φέρνω από πάνω μου και ενώ είναι αρκετά ευλίγιστη και γυμνασμένη με δικές της κινήσεις, ο δικός μου ιδρώτας είναι πλέον γεγονός. Αγκομαχάω να της ανταποδώσω την ενέργεια που μου δίνει, και εκεί που νομίζω ότι το έχω στα ίσα αυτή το κλιμακώνει πιό πάνω, λέω μαλάκα τώρα την πάτησα, είμαι all in. Ξεκινάει πραγματική μάχη, τη φέρνω ιεραποστολικό χωρίς να βγω από μέσα της, δίνουμε πόνο, βλέπω ότι δεν τελειώνω και ότι είμαι υποψήφιος για ανακοπή και ρίχνω την ένταση φέρνοντάς τη στο πλάι, να είμαι μέσα της και να της γλείφω ρώγες και φιλιά στο στόμα, υπέροχη φάση. Απολαμβάνω την εμπειρία και δεν θέλω να τελειώσω, η ίδια ατάραχη συνεχίζει, μου χαιδεύει την επίμαχη περιοχή ενώ είμαι μέσα της, είμαι σε συναισθηματική έξαρση να εύχομαι να είχα 20 πέη ακόμα να τη γαμάω ταυτόχρονα από όλες τις τρύπες του κορμιού της, κάποια στιγμή λέω οκ ώρα να τελειώσω γιατί ξεμένω από libido, έχει φύγει όλη η ψυχεδέλεια από μέσα μου και πλέον περνάω σε επίπεδα χειρωνακτικής εργασίας. Και τελειώνω.

Σύντομο διάλειμμα χωρίς να φύγει από το δωμάτιο, πλήρης σεβασμός στο χρόνο μου, επιστρέφω από αστραπιαία υγιεινή στόματος και πέους, της ζητάω να της γλείψω τον κώλο, μου στήνεται ανάσκελα με ορθάνοιχτα τα πόδια και με αφήνει να παίξω με την γλώσσα μου μέσα στον κώλο της όσο γούσταρα, σαν μικρό παιδί, έχω λιώσει από την κάβλα σε σημείο να ζαλίζομαι, στη συνέχεια βεντουζάρει από μόνη της στη ρώγα μου αξεκόλλητα. Αυτό κατάλαβα ότι ήταν δώρο, δεν υπήρχε περίπτωση να το κατάλαβε από μόνη της... Οκ, nice, τελείωσα άλλη μια φορά παίζοντάς τον, δεν έχω άλλα λόγια να περιγράψω την αποδοτικότητα της όλης φάσης, άφωνος, άδειασα εντελώς από ανάγκες και τοξίνες, γλίτωσα και χάπια και αντίδοτα χαπιών. Ολοκλήρωσα το ραντεβού με το σύνηθες τσεκλιστ υγιεινής, πλύσεις με αντισηπτικό στόματος, πλύσεις με αντιβιωτικό στόματος, αντιβιωτικό χάπι στομάχου και ξανάγινα άνθρωπος κανονικός. Το μέλλον του escorting. Respect!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 24, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mysterious, STAVROS6969, doc_lin και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2023
Τι είναι το αντιβιοτικό στόματος και το αντιβιοτικό στομάχου; Για πες τι παιρνεις και γιατί;
review reaction 1 hornyasfuck, Beast of Burden, Quarantaris
26 Ιουνίου, 2023
@Picasso: το παραθέτω σε κοινή θέα γιατί μου στέλνουν αρκετοί συναγωνιστές ερωτήσεις, και μπράβο σας

Αντισηπτικό στόματος: chlorhexil, πάρε ό,τι γεύση και ποιότητα γουστάρεις, το ίδιο είναι
Αντιβιωτικό στόματος: nystamysyn
Αντιβιωτικό στομάχου: Rifacol
Για δερματικά ή επιχρίσματα στο πέος: κρέμα verdal. Τη βάζεις μόνο αν έχεις ενδείξεις, μην τη βάζεις προληπτικά. Προληπτικά κάνεις μόνο πλύσεις με σαπούνι μετά το σεξ

Εννοείται ότι αντισηπτικό και αντιβιωτικό στόματος δεν τα καταπίνεις, κάνεις πλύσεις και φτύνεις.Επίσης αν δεν γλύφεις κώλους δεν χρειάζεται το αντιβιωτικό στομάχου. Μόνο οι στοματικές πλύσεις αρκούν. Εγώ γλύφω τα πάντα, πατούσες, κώλους κλπ, επομένως παίρνω και για το στομάχι γιατί έχω γαμηθεί και καταταλαιπωρηθεί στο παρελθόν
review reaction 1 STAVROS6969, ggalatsi, hornyasfuck και 4 άλλα μέλη
26 Ιουνίου, 2023
@Picasso

Κάποια επιπλέον hints για όποιον κρίνει ότι έτσι πρέπει:

Ενισχυτικό στύσης: sildenafil sandoz (100mg), εγώ παίρνω συνήθως 50 (μισό χάπι) αν θέλω να το γλεντήσω. Με τα προσωπικά ραντεβού δεν παίρνω, παίρνω μόνο με συνοδούς για να γλυτώνω απρόβλεπτα
Ενισχυτικό ενέργειας: tonotil και πολύ νερό, η ενυδάτωση διώχνει την κατατονία

Γενική αίματος και ούρων κάθε 6 μήνες, όχι πιό αραιά από 12μηνο.
review reaction 1 STAVROS6969, hornyasfuck, Καβαλαρης!!! και 2 άλλα μέλη
27 Ιουνίου, 2023
ρε σεις μην χαπακώνεστε για τα πάντα ... ειδικά με αντιβιοτικά, μακροχρόνια κάνουν τις λοιμώξεις συχνότερες και εντονώτερες.

Η διατήρηση της ΚΑΛΗΣ υγείας (καλή διατροφή, καλός ύπνος, συστηματική άσκηση, διαλογισμός/ χαλάρωση) μπορεί να μοιάζει (και να είναι) πιο απαιτητική από την εύκολη λύση των φαρμάκων όμως στην μια περίπτωση δημιουργείς έναν αυτοτροφοδοτούμενο Κύκλο υγείας στην άλλη έναν Κύκλο αρώστειας που τροφοδοτεί τις φαρματκευτικές ... ;)
review reaction 1 chaoserevos, hornyasfuck
27 Ιουνίου, 2023
@Phlmrg Συμφωνῶ ἀπολύτως. Σκέφθηκα καί ἐγώ νά τὸ γράψω, ἀλλά φοβήθηκα πῶς θά ἐκληφθῆ. Ἀλλά μιᾶς καί τὀ τόλμησες καί τό ἀνέφερες...
review reaction 1 chaoserevos
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5