Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 4 10
Call-Girls 20163
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Διανύοντας μια περίοδο χαοτική στην προσωπική μου ζωή, όπου τα ερωτικά ραντεβού είναι το απόλυτο σουρεάλ, ο ελεύθερος χρόνος στο ελάχιστο, η πίεση στο μέγιστο, συν περιόδους με ιώσεις κλπ, αποφάσισα καθημερινή να βάλω ένα προσωρινό στοπ στο υπομανιακό τριπάρισμά μου και να πάρω τη δόση μου από τη μητρική αγκαλιά του yourangels για να ανακτήσω δυνάμεις. Σταματάω εσκεμμένα πολύ νωρίς τη δουλειά, χαπακώνομαι με κάθε είδους χάπι για να επανέλθω σε ανθρώπινη κατάσταση και επικοινωνώ με το πρακτορείο. Πετυχαίνω Νικόλ (respect), κάθομαι φρόνιμος σαν γατάκι αυτή τη φορά γιατί είναι πολύ καλή στην οριοθέτηση και δέχομαι τις προτάσεις της. Daniella λοιπόν στο χώρο μου.

Η γυναίκα φτάνει 10 λεπτά πριν το ραντεβού, respect, ένα ωραίο τουμπανιστάν μωρό με κωλάρα, όχι πρόστυχα χαρακτηριστικά, φωτό όλες αντιπροσωπευτικές σε πρόσωπο-σώμα, ύψος όσο λέει, με καμπύλες σφιχτές. Γενικά δεν είμαι λάτρης αυτού του σωματότυπου, γιατί θέλει και δύναμη και τεχνική για να τον κουλαντρίσεις, και αν πετύχω γυναίκα που τα αφήνει όλα στον άντρα τότε κερδίζω με πολύ ιδρώτα τον οργασμό μου και δεν ψήνομαι καθόλου για τέτοιες φάσεις. Σε κιλά λοιπόν αναλογικά με το ύψος θα έλεγα ότι είναι σε οκ επίπεδο η γυναίκα, ούτε μισό ίχνος χαλαρότητας, αλλά είναι το απόλυτο μέγιστο που προσωπικά θέλω να διαχειριστώ, και γι αυτό το λόγο βάζω και περιορισμό στο πρακτορείο όταν ζητώ να μου προτείνουν.

Από επικοινωνία και διάθεση η γυναίκα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, μια χαρά συνεννοήσιμη, χιούμορ, ευδιάθετη, ήρεμη και ήπια, όχι πολύ διαχυτική, μια πολύ οκ γυναίκα για να περάσεις καλά εν συντομία. Τοξοτίνα, μόλις το έμαθα ήξερα ότι το σεξ θα περνούσε το τσεκλιστ σε κάθε περίπτωση, καθότι Ταύρος εγώ. Περνάμε στο δωμάτιο χωρίς καθυστερήσεις κλπ, υπέροχη στα προκαταρκτικά, βαθύ φιλί με γλώσσα, πολύ τρυφερή στην προσέγγιση και στην πώληση GFE, έδειξε ότι της άρεσε το στοματικό που της έδωσα, όταν ήρθε η δική της σειρά να μου δώσει προσπαθούσε επαναλαμβανόμενα για deepthroat, το εκτίμησα, τη φέρνω 69, δεκτική να της γλείψω τον κώλο, όλα καλά από την πλευρά μου και κανένα παράπονο. Τη φέρνω από πάνω μου σε cow και τελείωσα στα 3(?) ή 5(?) λεπτά, πολύ γρήγορος. Μια χαρά. Μικρό μικρό διάλειμμα, λίγο πείραγμα και χιούμορ, τη ρωτάω αν είναι οκ να τη γαμήσω λίγο ακόμα, δεν είχε κανένα πρόβλημα, και έτσι έκανα. Μετά από λίγο ξανατελείωσα αυνανιζόμενος με αυτή να μου γλείφει τις ρώγες. Σούπερ. Τί άλλο να ζητήσει κανείς από μια Τρίτη βράδυ? Χαλάρωσα, έγινα άνθρωπος και βγήκα με φίλους. Όλα οκ από την πλευρά μου, αποδεκτή γκόμενα, πάντα τέτοια. Respect.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 20, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bigmountain89, maradona7, mancunian1986 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού