Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 21 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η κοπέλα είναι ανάλογα πως θα ξυπνήσει μάλλον, κρίνοντας από τις κριτικές της που είναι ή του ύψους ή του βάθους. Στην περίπτωση μου το ραντεβού ήταν του βάθους.
Εμφανισιακά πάνω - κάτω ότι βλέπετε στις φωτογραφίες με την διαφορά ότι τις ανταύγειες και τα εξτένσιονς που βλέπετε στις φωτογραφίες ξεχάστε τα. Το μαλλί είναι μονόχρωμο ξανθό και το πιάνει κότσο πίσω, άρα έχουμε ένα συνηθισμένο πρόσωπο με αδιάφορο μαλλί και υπερμεγέθη χείλη :kiss-mark:, σώμα καλό σχετικά και μία βαριά προφορά που την βρήκα ντεκαβλέ.
Στα του αγώνα το πρόγραμμα της είναι μονοδιάστατο: φιλιά δεν δίνει, στο σόσιαλ δεν είναι καλή, το σεξ το κάνει σαν από αγγαρεία, 69 δεν ζήτησα αλλά ούτε προσφέρθηκε, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η πίπα, στην οποία οκ είναι καλή, αλλά από μόνη της δεν φτάνει να ικανοποιήσει.
Τέτοια επιμονή στην πίπα μάλλον για να πάρει τα έξτρα από CIM αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Κάτι που δεν μου άρεσε, εκεί που ήμασταν ξαπλωμένοι και με πίπωνε, όταν έκανα κίνηση να χουφτώσω κατέβηκε πιο κάτω στο κρεβάτι λες και της αποσπούσα την προσοχή από το έργο της Μαλακία Απ' ότι διαβάζω στις κριτικές πιο κάτω και ο alfabitagama είχε παρόμοια εμπειρία άρα μάλλον δεν φταίω εγώ Χμμμ;
Γενικά αδιάφορο ραντεβού ίσως επειδή είχα πολύ υψηλές προσδοκίες λόγω φωτογραφιών. Θα συμβούλευα τους επόμενους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά (πως κάνει π.χ. η Man. City σε έναν αγώνα) γιατί αν περιμένετε από την κοπέλα θα κλαίτε τα λεφτά σας στο τέλος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
8 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
1.505
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, doc_lin, kwstasxat και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού