Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 47 10
Call-Girls
111722
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Μετά από αρκετό καιρό πήρα κοπέλα γραφείου και το μετάνιωσα. Ήρθε στην ώρα της. Έχει φουσκώσει χείλη και δυσκολεύτηκα να την γνωρίσω όταν μπήκε αλλά τελικά ήταν η Φραντσέσκα. Ντύσιμο τουρίστριας που πάει επίσκεψη στην Ακρόπολη μέρα-μεσημέρι. Αν και πειραγμένα τα χείλη έχει ωραίο πρόσωπο. Στήθος φτιαγμένο αλλά καλή δουλειά. Σώμα πετιτ σφιχτό με ωραίο κωλαράκι και πολύ απαλό δέρμα. Καθαρή, έκανε 3 φορές μπάνιο. Πιπα καλή με τα απαραίτητα ηχητικά εφέ. Deep ούτε λόγος. Γλωσσόφιλα έδινε. Μου έριξε άκυρο για anal λόγο μεγέθους. Δεν παίζω με τίποτα στο weapons of ass destruction απλά είμαι λίγο πάνω από τον μέσο όρο. Αλλά και από μπροστά είχε θέμα γιατί "έκλεβε" και στα 4 και στο ιεραποστολικο. Ξενέρωσα από την όλη φάση και δεν έπαιξε δεύτερος γύρος αν και έκανε προσπάθεια. Δάχτυλα δεν άφηνε ούτε μπροστά ούτε πίσω. Κοίταξα πάλι στην καρτέλα της και δεν είδα να γράφει στο anal :depends of size. Μήπως θα έπρεπε να μπει ? Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, το anal μέσα στην τιμή, λειτουργεί ως κράχτης για τα 180 που στην ουσία τα πέταξα. Και η Αριάνα το έχει έτσι αλλά βάζει λίγο σάλιο και τον τρώει χωρίς μα και μου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 02, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Τα έχει πειράξει ???
Κρίμα ...
Η Φραντζέσκα είναι μια κομψή γυναίκα με άριστη συμπεριφορά.
Αυτή τη φορά δεν ξέρω πώς είναι.
@megajon1975 φιλιά έδινε. Anal και δάχτυλα είπε όχι.
@annapurna ήταν, πλέον δεν είναι.
@bigmountain89 όχι. Επειδή πλήρωσα μια υπηρεσία, από την στιγμή που είναι μέσα στην τιμή, την οποία δεν παρείχε.
Συγνώμη, αλλά παρομοίας εμφανίσεως καί καλύτερες έβρισκες χαλαρά στήν οδό Φυλής. Μέ δυσανάλογο κόστος. Η ουσία είναι ότι σπαταλήθηκαν άδικα 180€.