Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 63 10
Call-Girls 241305
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με Αννούλα πρώτη φορά μετά από πολλή αναμονή καθώς δεν μπορούσα να την πετύχω. Κλείσιμο σε κεντρικό ξενοδοχείο καθώς μας βόλευε και τους δυο. Ήρθε λίγο με καθυστέρηση (30 λεπτά) πράγμα που με άγχωσε λίγο γιατί μου θύμισε Αριάδνη. Δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση και γι' αυτό παραξενεύτηκα. Χτύπημα πόρτας και ως πρώτη εντύπωση μου άρεσε πολύ εμφανισιακά, είναι όπως τις φωτογραφίες. Είναι όμορφη κοπέλα και ευγενική με ωραίο αδύνατο σωμα και μακρυ μαλλί, έχει το τύπο σώματος που μου αρέσει. Καθώς αποκαλύπτεται το μοντελέ σώμα της κάνουν την εμφάνιση τους ωραία μικρά βυζάκια με πιρσινκ και τατουάζ, προσωπικά εμένα δεν με χάλασαν της πηγαίνουν και ταιριάζουν στο χαρακτήρα της. Το κωλαρακι είναι ωραίο μικρο αλλά λίγο πεσμένο ( το παρατήρησα καθώς πήγαινε στο ντουζ, στο περπάτημα). Υπήρξαν κάποιες τριχούλες γύρω από τα βυζάκια η αλήθεια είναι και στη πισω τρυπούλα. Το παρατηρεί κάποιος όταν πάει να γλείψει και όχι από μακριιά. Εντάξει εμένα μου φάνηκε κάπως γιατί δεν το περιμένεις βάση του παρουσιαστικού της που είναι στη πένα η κοπέλα. Το προσπερνάς δεν είναι κατι, ούτε είναι αντιαισθητικο αλλά καλο είναι να το αναφέρω. Στο σεξ είναι αματουρ φάση, ολες τις στάσεις και καλα στησίματα μπορώ να πω, σαν να είσαι με τη κοπέλα σου. Βέβαια δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Σε αφήνει να την γλείφεις, να τη φιλάς όπου και όσο θες, δεν λεει οχι. Στο γλείψιμο δεν αφιέρωσα πολύ χρόνο οσο θα ήθελα γιατί υπήρχε μια μυρωδιά (όχι εντονη) τύπου ιδρωτίλα, μασχαλίλας οσο πλησίαζες στη πισω τρυπούλα. Είχε μπει η κοπέλα για ντουζ πριν αλλά δεν ξερω που οφείλεται, έτυχε μάλλον. Και ερχόμαστε τώρα στο δυνατό της σημείο που δεν είναι η πιπα της ( θα τη προτιμούσα λίγο πιο αισθησιακή και να κανει και περάσματα από μπάλες) αλλά στο να τα παίρνει στο στομα και να τα καταπινει. Αριστα 10. Εν τέλει θα περάσεις καλά, είναι δεκτική, πρόθυμη και προσπαθεί να σε κανει να περάσεις καλα αλλά ας μείνουμε στη προσπάθεια, δεν θα ξετρελαθεί και κάποιος. Το λεω γιατί διάβασα κριτικές και έβλεπα αποθέωση. Τόσο καλή? Λεω τι εγινε? Είναι οκ αλλά χανει σε κάποιες λεπτομεριες, λείπει λίγο ενεργητικότητα, λίγο πρωτοβουλία, δεν μπορεί να καταλάβει αμέσως τα θέλω του παρτενέρ, θέλει λίγο χρόνο και το ψιλοχανει κάπου... αλλά προφέρει κατι διαφορετικο η κοπέλα, κάτι το οποίο λείπει απο άλλες ανεξάρτητες ή και γραφείου. Είναι τόσο όσο θα έλεγα. Ένα αθώο και αγνο σεξ της ηλικία της που μάλλον λείπει από κάποιους και μπορούν να το βρούν μαζί της. Αν θα τη ξανασυναντήσω, θα έβαζα ένα ίσως διότι έφυγα ευχαριστημένος αλλά όχι 100% ικανοποιημένος. Αν βρεθεί όμως κατι καλύτερο με τις ιδιες υπηρεσίες τότε μάλλον δύσκολο.
Ο τίτλος άσχετος αλλά αυτό μου έβγαλε η ολη παρουσία της, κατι κοριτσίστικο...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 24, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
makao
Σεβαστός
Εγγραφή:
29 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
1.252
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, kelenor, THV και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουνίου, 2023
Τυπε 150€ για μασχαλιλα, ιδρωτιλα και τρίχες σε βυζιά κώλο, να ξέρεις βρίσκεις και στο Μεταξουργείο απλά χωρίς το 0 στο τέλος. Έτσι ενημερωτικά το γράφω.
review reaction 3 review reaction 1 messinia, gasper, Spartan2 και 6 άλλα μέλη
05 Ιουνίου, 2023
8.3 με ιδρωτίλα. Έχει πέσει ο πυχης
review reaction 3 review reaction 1 messinia, old boy, DmtrsxXx και 3 άλλα μέλη
06 Ιουνίου, 2023
Τυπε θα πέσει να σε φαει η ίδια και όλοι οι αγαπουληδες που εχει για το σχόλιο για τις τρίχες.

review reaction 3 review reaction 1 messinia, gasper, jik και 2 άλλα μέλη
06 Ιουνίου, 2023
Τριχα στον κωλο και στις ρωγες.Επισης ελαφρια μυρωδια κωλιλας.Πληρωνετε τοσα για βίζιτα,και τετοια κατασταση την βρισκεις τσαμπα με καμια φασαια σε καμπινγκ,που θα σε κερασει και μπαφο απο το αποθεμα της.Αισχος.Αν ισχυουν οσα λες,ανεπιτρεπτα ατημελητη για βιζιτα.
review reaction 1 messinia, gasper, Larson και 4 άλλα μέλη
06 Ιουνίου, 2023
Επιβεβαιώνω τον συναγωνιστή στο 100%
Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα κι εγώ
"Ένα αθώο και αγνο σεξ της ηλικία της που μάλλον λείπει από κάποιους και μπορούν να το βρούν μαζί της."
Η γενική βαθμολογία είναι λίγο υπερβολική
review reaction 1 gasper, lycienr, makao
07 Ιουνίου, 2023
Τυπε εισαι πατημενα 60,δε γινεται να εχεις τοσο χαμηλα τον πηχυ αλλιως.
review reaction 3 review reaction 1 messinia, makao
07 Ιουνίου, 2023
Ιδρωτιλα και μασχλίλα ειπα,οχι κωλίλα.Υπάρχει διαφορα.Η κωλίλα ειναι χειρότερη.Ιδρωτιλα μασχαλίλα πιο ανεκτη και συνηθισμένη.
review reaction 1 gasper, makao
08 Ιουνίου, 2023
@jik Δεν είναι τραγική η κοπέλα ούτε καμιά βρωμιάρα να βρομάει κωλιλα δεν είπα κατι τέτοιο. Απλα μύριζε σαν ιδρωτίλα η όπως οι μασχάλες κάτω στο μουνι της και στην πισω τρυπούλα της λες και περπατούσε κανα 2ωρο μες στη ζεστη, όπως εμάς ιδρώνουν τα παπαρια μας όταν τρέχουμε, γυμναζόμαστε, περπατάμε για ωρες ή ερχόμαστε από τη δουλεία και μυρίζουμε έτσι κι αυτηνής. Πήγε στο ντουζ όμως αλλά δεν ξερω που οφείλεται, μήπως έριξε μόνο νερο και δεν σαπουνίστηκε σχολαστικά? Επίσης και για τις τριχες, το ανέφερα γιατί είναι μικρή σε ηλικία και τέτοιου είδους τριχοφυΐα (όπως και τη μυρωδιά) τις έχουν κατι 50ρες, 60ρες. Οπότε αυτές οι λεπτομεριες ρίχνουν τη συνολικη της εικόνα. Η κοπέλα είναι καθαρο 8αρι. Αυτές τις λεπτομεριες δεν τις έβαλα στη βαθμολογία αλλά καλο ήταν να τις αναφέρω. Όμως όχι για να της κανω κακο αλλά να τα λάβει υπόψιν της. Δεν είναι ότι εχω ρίξει τον πήχη, απλα δεν είδα καμιά κριτική να αναφέρει κάποιος και τα αρνητικά της. Πολλοί χαϊδεύουν κάποιες κοπέλες εδώ μέσα και δε γράφουν τη πραγματικότητα. Εγω τα λεω έτσι όπως είναι. Εξάλλου ήταν μια εμπειρία μαζί της δε σημαίνει ότι θα την ξαναεπιλεξω. Και όχι δεν είμαι 60αρης είμαι κοντά στη ηλικία της.
review reaction 1 papaphilips, Giannis.mt, gasper και 1 ακόμα μέλος
13 Ιουνίου, 2023
@makao λυπάμαι που είχες τέτοια εμπειρία μαζί μου, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν όσοι με έχουν συναντήσει δίνω μεγάλη σημασία στην καθαριότητα και την δική μου κ του παρτενέρ. Δεν ξέρω πως μπορεί να έτυχε κάτι τέτοιο ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο κ στις περίοδο κριτικές μου όλοι αναφέρουν πόσο όμορφα μυρίζω. Όπως κ να έχει από μεριάς μου συγγνώμη γ αυτό κ αν με ξαναεπιλεξεις θα φροντίσω σίγουρα να μην υπάρξει τέτοιο θέμα. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω πολλά. Ναι δεν είναι τόσο στο στυλ μου να παίρνω πρωτοβουλίας, προτιμώ να ακολουθώ τον παρτενέρ! Όπως κ να χει χαίρομαι που η συνάντηση μας είχε θετικό πρόσημο εν τέλει
review reaction 1 Akamatos, makao
13 Ιουνίου, 2023
"απλα δεν είδα καμιά κριτική να αναφέρει κάποιος και τα αρνητικά της. Πολλοί χαϊδεύουν κάποιες κοπέλες εδώ μέσα και δε γράφουν τη πραγματικότητα."

σκεψου οτι καποιοι, εκτος απο αυτο που γραφεις που ειναι ολοσωστο, γραφουν και φαντασμαγορικες κριτικες, ενω δεν τις εχουν συναντησει η' δεν εχουν κανει καν σεξ στο ρδβ. Εμμμμ
μιλαμε για παπατζες ολκης, που το παιζουν ιστορια κιολας. Χαχαχα!
review reaction 4 makao
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2