Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 19 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 88574
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αρκετό καιρό είχα να πάρω από το συγκεκριμένο γραφείο. Η Σοφία ήταν η επιλογή μου τις περισσότερες φορές, αλλά τώρα επέλεξα την Αλεξία και οφείλω να ομολογήσω ότι πέρασα μια χαρά ! Τηλέφωνο αργά το απόγευμα μετά τη δουλειά που παρόλο ήμουν σκοτωμένος, ήθελα λίγο γούτσου γούτσου, οπότε πήρα, φάνηκα τυχερός κ ήταν free τις ώρες που ήθελα.

Εμφάνιση: είναι όμορφη κοπέλα. Ειδικά με την μπαζωμάζωξη που κυκλοφορεί στα γραφεία όπου μία στις δέκα μετράει, κοπέλες σαν την Αλεξία θα έπρεπε να παίρνουν περισσότερα credit. Λεπτή σιλουέτα, ύψος 1.72, με τακούνι και κατάλληλο φόρεμα θα σπάσουν σβέρκοι, γυμνασμένη χωρίς υπερβολές, εκφραστικά μάτια κ όμορφο πρόσωπο, στήθος να χωράει στο χέρι ( και στο στόμα, που είναι το βασικότερο !!..όλο μέσα !! ) , σολάριουμ τόσο όσο, απαλό δέρμα χωρίς τατουάζ, χαλκάδες, σιδεριές, πλαστικά και αισθητικές παρεμβάσεις που όμως κάνουν τις γυναίκες αντιαισθητικές. Ίσως κάτι έχει κάνει στα χειλάκια, αλλά είναι τόσο ανεπαίσθητο, που είναι σαν να μην έχει κάνει τίποτα, απλά το σημειώνω για τα πρακτικά. Ντυμένη απλά, μυρωδάτη κ χαμογελαστή. Ηλικία γύρω στα 28, οπότε για μένα πιπίνι είναι ! Από εμένα είναι Ναι !!

Συμπεριφορά: Άψογη. Χωρίς υπερβολές, συμμετέχει στην κουβέντα, μαζεμένη φαίνεται και σοβαρή όσο πρέπει , προσγειωμένη, χωρίς να γίνεται ψυχρή κ απόμακρη, και χαμογελαστή χωρίς να γίνεται χαχανούλα. Οπότε μπορεί κάποιος να την πάρει κ συνοδεία άμα αντέχει η τσέπη του. Δεν πρόκειται να σε κάνει ρόμπα αν πέσεις πάνω σε γνωστό, το αντίθετο μάλιστα ! Η πρώτη επαφή ήταν εξαιρετική και πέρασε στο μπάνιο να φρεσκαριστεί, παρότι ήρθε μπανιαρισμένη. Εξαιρετική.

Υπηρεσίες: εγώ ήθελα GFE πακέτο κι αυτό πήρα. Το φιλί και η επαφή σε όλα τα σημεία του σώματος, είναι η μισή δουλειά στο GFE. Φιλάει αργά και αισθησιακά χωρίς να πλαταγίζει τη γλώσσα της ή να την χώνει απότομα μέσα στο στόμα σου, τόσο όσο πρέπει να σε φτιάξει και να αρχίζεις να ετοιμάζεσαι για τα υπόλοιπα. Γλύφει και φιλάει τέλεια. Σε αγγίζει και σε χαϊδεύει επιδιώκοντας την επαφή και να σε ευχαριστήσει, πράγμα που είναι βασικό. Ανεβάζει ρυθμό σταδιακά μέχρι να χύσει.
Μικρή παρατήρηση. Της αρέσει να την περιποιούνται, έχει όμορφο ροζουλί κλειστό νινάκι, το οποίο αν σου αρέσει να γλύφεις δεν πρόκεται να το αφήσεις σε ησυχία ! Άσε που η γεύση της είναι υπέροχη, οπότε μπορεί να κολλήσεις άσχημα. Δεν είχαμε γκρίνιες του στυλ με γρατζουνάνε τα γένεια σου, μην μου τσιμπάς το κωλομέρι, όχι χούφτωμα στις ρώγες, μη , μη, μη....βέβαια είμαι τζέντλεμαν εγώ ( φλώρος εννοώ ) αλλά το σημειώνω κι αυτό. Δεν γράφω λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα γιατί δεν έχει κάτι πέρα από τα γνωστά και τετριμένα να πω. Δεν νομίζω ότι θα έχει κανείς δυσάρεστη εμπειρία μαζί της, εκτός αν είναι νεάντερνταλ.
Πρόκειται για εξαιρετική GFE περίπτωση που συνίσταται σε άνδρες άνω των 40, αγαπούληδες, χαζοπηδήκουλες ( είμαι μέσα σε όλες τις κατηγρίες ), ζευγάρια και γενικά ανθρώπους που επιδιώκουν κ ποιοτική αυντροφιά εκτός από όλον μέσα. Δεν ξέρω πώς θα τα πάει σε πιο έντονους ρυθμούς, πιθανόν να μην έχει και εκεί θέμα, αλλά εγώ για το GFE μιλάω που με ενδιαφέρει.
Το μόνο που βρίσκω να γκρινιάξω, είναι η τιμή. Είναι τσιμπημένη προς τα πάνω γι αυτό και ο χαμηλότερος βαθμός εκεί, τυπικά βέβαια. Βλέποντας τα τσαχλοκούδουνα και τις σαύρες που ζητάνε 180 και 200 ευρώ την ώρα, τι να πεις ??

Σημείωση για το γραφείο: η Αλεξία θα είναι τέλεια περίπτωση για δίδυμο με τη Σοφία....για εμάς δεν ξέρω ! Θα αντέξουμε άραγε ??
Η επικοινωνία - συνεννόηση με το γραφείο εύκολη. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτούς, αλλά είχα καιρό να πάρω και το σημειώνω.
Αυτά τα ολίγα κ καλά να περνάτε !

ΥΓ1 Τα κορίτσια να τα σέβεστε, δεν είναι κομμάτια κρέας που απλά έχουν 3 τρύπες για εκτόνωση.

ΥΓ2 17/6 ξεκινάει η συναυλιακή περίοδος με Helloween στην Πλατεία Νερού. Ραντεβού στα λαϊβάδικα !!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 03, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
11.484
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, heevaas, spipis71 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2023
Μία ευγενική παρατήρηση :
η συναυλιακή περιοδος ξεκινάει με Agnostic Front στις 13/6 στα Εξάρχεια!
review reaction 1 review reaction 3 Aragorn135, hornyasfuck
04 Ιουνίου, 2023
Φίλε έχει όμορφο πρόσωπο η Αλεξία?
review reaction 1 Aragorn135, hornyasfuck
05 Ιουνίου, 2023
Σημασια εχει που περασατε καλά. Εικαζω οτι η τιμή ωφειλεται στο νεαρο της ηλικιας. Επηρεασε και τα εσκορτ ο πληθωρισμος των τιμών.Πλατύ χαμόγελο
review reaction 1 review reaction 3 Aragorn135, hornyasfuck
05 Ιουνίου, 2023
φίλε @Jason.vavv και οι Swans στις 11/6 παίζουν οπότε ίσως ξεκινήσουμε εκεί...δεν θα χαλαστούμε !!
review reaction 1 Jason.vavv
05 Ιουνίου, 2023
φίλε @Greenman13 ναι...μου άρεσε , ειδικά όταν χαμογελάει....και έχει κ μια φωνούλα όλα τα λεφτά !!
review reaction 1 hornyasfuck
05 Ιουνίου, 2023
άστα να πάνε @Borgia21...έχουν πάρει τον ανήφορο οι τιμές, αλλά οι μισθοί πάνε ανάποδα !!
review reaction 1 Borgia21, hornyasfuck
05 Ιουνίου, 2023
@Aragorn,
Ο πληθωρισμος, οπως διαβαζα σε μια αναλυση, εχει αρχισει να μειωνεται. Το θεμα ειναι να πεσουν οι τιμες διοτι παραμενει η ακρίβεια. Ξερουμε πως προηλθε (λογω covid και πολεμου ΡωSSιας). Σε κατασταση ομαλοτητος θα πεσουν. Πιο αργά ομως.
review reaction 1 Aragorn135
06 Ιουνίου, 2023
Πτώση πληθωρισμοῦ δέ σημαίνει πτώση τιμῶν: σημαίνει ὅτι οἱ τιμές δέν αὐξάνονται τόσο γρήγορα.... Οἱ τιμές παραμένουν ἐκεῖ ποῦ ἦσαν (στά ἐπίπεδα ποῦ ἦσαν)... Μόνη λύση ἡ αὔξηση τῶν εἰσοδημάτων...
06 Ιουνίου, 2023
Το μονο πραγμα που αυξανεται στην Ελλαδα ειναι η χαζομαρα ...βλεπε τα κομματα που ετοιμαζονται για την Βουλη....για τα εισοδηματα δυσκολο το βλεπω ..
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9