Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 10 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απογευματινό ραντεβού, έφτασε με μικρή καθυστέρηση κομψά ντυμένη. Ψηλή, εντυπωσιακή γυναίκα με καμπύλες, λίγο πληθωρικότερη από τις φωτογραφίες με φυσικό στήθος μάλλον B παρά C, υποκείμενο στη βαρύτητα με καλοσχηματισμένες θηλές, που όπως διαπίστωσα σύντομα, ανταποκρίνονται ωραία στην περιποίηση. Φεγγαροπρόσωπη με φωτεινό, γλυκό χαμόγελο και έξυπνο βλέμμα.

Έμπειρη και εντελώς ακομπλεξάριστη, σέβεται τον πελάτη, τον εαυτό της και φροντίζει λεπτομερώς παραμέτρους της εργασίας της όπως π.χ. την εναπόθεση της αμφίεσης της, με αμεσότητα, ευγένεια και χιούμορ. Λαμπρή επίδειξη του τελευταίου έκανε στον τρόπο που ζήτησε προκαταβολικά την αμοιβή της, αίτημα που ικανοποίησα γελώντας και απαντώντας στο ίδιο πλαίσιο, με μια ατάκα από το καμπαρέ του Φόσι.

Αγγλικά εξαιρετικά, λόγω σπουδών στη Σκωτία αλλά και πλούσιας εργασιακής εμπειρίας στο χώρο των υπηρεσιών σε χώρες της Ευρώπης, αλλά και της λεκάνης της Μεσογείου. Όλα αυτά φυσικά προϋποθέτουν μια ηλικία πιο ευρύχωρη από την αναγραφόμενη και όντως έτσι είναι.

Πολύ δοτική στο σεξ, φιλιά με γλώσσα ατελείωτα, στοματικό τρυφερό και επίμονο, καθόλου δόντι και χωρίς χέρι με περιστασιακές βαθιές καταπόσεις. Φαίνεται πως της αρέσει να την περιποιούνται και την ίδια με το στόμα και χαρίζει στον πελάτη σωματικές ενδείξεις της ικανοποίησης της με σπασμούς και σύσφιξη των μηρών της, αν και δεν έχω ακόμη ξεκαθαρίσει αν αυτό ήταν αποτέλεσμα σεξουαλικής κλιμάκωσης, ή επαγγελματικής γενναιοδωρίας.

Πολύ ευσυνείδητη επαγγελματίας, μόνη της σταμάτησε τη συζήτηση που είχαμε στο ημίχρονο για να μη φάει χρόνο και επιδίωξε φιλότιμα και με πληρότητα μέχρι και το +5’ να μου χαρίσει τη δεύτερη εκτόνωση. Αυτή τελικά δεν επήλθε, αλλά με άφησε χορτάτο από σεξ και πάθος. Στη σύντομη συζήτηση κατά την ετοιμασία της αναχώρησης της μου είπε καλά λόγια τόσο για τη μέχρι τώρα εμπειρία της από τους Έλληνες ως πελάτες σε σχέση με άλλες χώρες, ειδικά της βόρειας Ευρώπης, όσο και για τη συμπεριφορά του γραφείου.

Συνοψίζοντας, μου άφησε την – ευτυχή – εντύπωση όχι μόνο μιας θερμής, εντυπωσιακής γυναίκας, αλλά και μιας άψογης συνοδού, μιας γυναίκας με προσωπικότητα και τρόπους που θα μπορούσε να σταθεί και να μαγνητίσει και μακριά από το κρεβάτι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
miraculous mandarin
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2.184
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, delipas, kwstasxat και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2023
Καλημερα, το σωμα της ειναι γυμνασμένο ή χαλαρό;
review reaction 1 hornyasfuck
04 Ιουνίου, 2023
@Γιώργος Παπ. Είναι γυναίκα με πλάτες, ώμους, ευμεγέθη οπίσθια στη θέση τους, εύσαρκα αλλά αρμονικά πόδια και λίγο κοιλίτσα. Αν και δεν είμαι ο πιο κατάλληλος να στο περιγράψω, γραμμωμένη δεν τη λες, ούτε όμως και πλαδαρή.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2