Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
Call-Girls 35067
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στο απρογραμμάτιστο σεξ με yourangels βελτιώνομαι, αυτή τη φορά κάλεσα 5 ώρες πριν το ραντεβού. Πετυχαίνω Γιώτα (kudos), ζητάω εξατομικευμένες προτάσεις βάσει των γούστων μου και των περιορισμών που βάζω, καταλήγω με Lina στο χώρο μου.

Στο κατώφλι μου σκάει μια γυναίκα με θηλυκές γραμμές, πρόσωπο όπως στις φωτό οι οποίες έχουν λίγο φίλτρο, ύψος 1.75 χωρίς τακούνι, με τακούνι στο ύψος μου, είναι το ύψος που οριακά κουμαντάρω στο σεξ χωρίς να αγκομαχάω στους τρικέφαλους. Καρέ μαλλί μαύρο, πολύ ωραίος elegant γυναικείος κώλος, πρακτικά μηδενικό στήθος, μαύρο φόρεμα κολλητό αρκετά σέξι, πολύ ωραία εμφάνιση.

Επικοινωνιακά η γκόμενα είναι μυστήριο, φαίνεται είτε ότι βρίσκεται χαμένη στο δικό της κόσμο, φτωχή στην αλληλεπίδραση που απαιτείται από συνοδό, είτε ότι είναι τίγκα στα παραισθησιογόνα χωρίς να χάνει τη συνείδησή της. Προσοχή, δεν έδειξε διεκπεραιωτικό χαρακτήρα. Αρκετά εξεζητημένο στυλ στον τρόπο που επικοινωνεί, ενδεχομένως να γίνει εύκολα παρεξηγήσιμη από συναγωνιστές. Στην αρχή την αγνόησα, μετά ψιλοανησύχησα μήπως με φέρει σε σημείο να μου χαλάσει η διάθεση, αλλά με κάποιο περίεργο τρόπο ακροβατούσε στα όριά μου, στη συνέχεια κατάλαβα το στυλ της και προσαρμόστηκα εγώ, και για να πώ την αλήθεια με ιντριγκάρισε και με έβγαλε από τη βαρεμάρα μου, στο τέλος την εκτίμησα βαθιά.

Σεξ: τη βρήκα οκ στα προκαταρκτικά, πάω να φιλήσω με γλώσσα και μόνο που δεν με έβαλε τιμωρία για το ότι βάζω πολύ γλώσσα, την αντιμετωπίζω με χιούμορ, ξαφνικά συμπεριφορικά αλλάζουν οι ρόλοι και παίρνει το πάνω χέρι, με φιλάει με το δικό της τρόπο και για να είμαι ειλικρινής τον βρήκα αρκετά αισθησιακό. Της δίνω στοματικό αλλά το αποτέλεσμα ήταν να νιώθω ότι απλά έχασα το χρόνο μου, στη συνέχεια κατάλαβα ότι είναι μη εκδηλωτική, εν πάσει περιπτώσει έχει περάσει το μισό ραντεβού και δεν νιώθω πώληση GFE και είμαι έτοιμος να πώ το δε γαμιέται και να αρχίσω να γαμάω σαν ζώο. Το 69 δεν το πολυδιασκέδασα λόγω της χαμηλής της εκδηλωτικότητας, τη φέρνω από πάνω μου και εδώ αλλάζει το παιχνίδι.

Η γκόμενα γαμιέται με πολύ αισθησιακό τρόπο, έχει ιδιαίτερη κυκλική κίνηση στη λεκάνη της, και η αλήθεια είναι ότι το ζει με το δικό της τρόπο. Πολύ ωραίο μουνί από πάνω μου, καλή βλεμματική επαφή, με ταξίδεψε για λίγο όπως με ταξίδεψε εκείνο το υπερθεόμουνο η Αλεξ του Αγίου Βαλεντίνου. Ήξερε το ρόλο της και πώς να με απογειώσει, τη φέρνω αποστολικό και μου έγλειφε τις ρώγες, φανταστική εμπειρία, τελείωσα δυνατά και το διασκέδασα. Λίγες ανάσες μετά, λέω κάνα 2 μαλακίες για να χαλαρώσουμε, μου κάνει το καλύτερο πείραγμα που μου έχει κάνει γυναίκα, κανονικό τρολάρισμα, έχω ήδη αλλάξει γνώμη για το συμπεριφορικό της και το διασκεδάζω. Πάει να φύγει για τσιγάρο, της λέω όχι ακόμα μετά, ξεκινάω δεύτερο γύρο, ξανατελειώνω. Γενικά σεβάστηκε το χρόνο μου, τη βρήκα πολύ καλή, με ηρέμησε και με ταξίδεψε η συμπεριφορά της και η επικοινωνία της και την εκτίμησα. Respect. Άλλη μια γκόμενα υπερυψηλού ρίσκου που δεν είναι για όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 29, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, Milfomaniac, Yatoputso και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουνίου, 2023
Σίγουρα δέν εἶναι γιά ὅλους ἀπ'ὅ,τι διαβάζω στὶς κριτικές. ΥΓ: "ἐν πάσῃ περιπτώσει"
review reaction 1 HoneyVoskos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1