Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τα στοιχεία της καρτέλας και οι φώτο της Alena μου άρεσαν, η μια διαθέσιμη κριτική με προβλημάτισε αλλά δεν την πολυκατάλαβα, όπως όμως έχει γραφτεί πολλάκις περιορισμένες οι επιλογές, οπότε αποφάσισα να την συναντήσω.

Νεαρή κοπέλα από την Μολδαβία, ηλικία πολύ κοντά στην αναγραφόμενη. Πρόσωπο συμπαθητικό, πιο νεανικό και φρέσκο από τις φωτογραφίες. Θα έλεγα ότι οι φωτογραφίες την αδικούν στο πρόσωπο. Σώμα με επιπλέον κιλά, εμφανή σε όλα τα σημεία. Επιδερμίδα λευκή με μερικά tattoo. Λόγω του νεαρού της ηλικίας σώμα ιδιαίτερα σφιχτό με φυσικό βυζάκι ικανοποιητικού μεγέθους. Καθαρή, σχετικά περιποιημένη και αρωματισμένη.

Ελάχιστα Αγγλικά οπότε επικοινωνία μηδενική. Στα του αγώνα ζορίστηκε λίγο γιατί έχει στενό νινάκι αλλά δεν δυσανασχέτησε και δεν αρνήθηκε τίποτα. Πίπα αρκετά καλή, τελικά οι Μολδαβές κατέχουν την τεχνική. Συνέχεια χαμογελαστή και πρόθυμη, χωρίς να κλέβει χρόνο. Συμπεριφορά λίγο αμήχανη, αλλά δικαιολογείται από την ηλικία. Φιλάκια, χαδάκια, κραυγούλες, αγκαλίτσες σε αφθονία, συμμετέχει και προσπαθεί με τον τρόπο της να ικανοποιήσει.

Μοντελάκηδες και επικοινωνιακοί τύποι μάλλον κοιτάξτε αλλού. Οι υπόλοιποι εάν σας αρέσουν τα σφιχτά, μπαμπάτσικα νεανικά σώματα μπορεί να περάσετε καλά.

Ας ελπίσουμε σε καλύτερες ημέρες και Escortικα ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, old boy και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού