Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 57 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 141289
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση χτες με την Ντίβα. Το ραντεβού είχε κλειστεί από την προηγούμενη μέρα , για να μια σίγουρος ότι θα την βρω ελεύθερη. Ηθελα πολύ καιρό να την πάρω, αλλά δεν την είχα πάρει , κυρίως γιατι είχα άλλες προτεραιότητες. Κακώς όπως αποδείχτηκε τελικά. Εύκολη και γρήγορη συνεννόηση με το γραφείο για ραντεβού μιας ώρας. Εγινε μια μικρή αλλαγή εγκαίρως από το γραφείο, καθώς η κοπέλα είχε να κάνει πούρα ομορφιάς, για να μου έρθει οσο το δυνατόν πιο όμορφη και λαμπερή…

Ηρθε στην ώρα της και μάλιστα 10 λεπτά νωρίτερα . Πρώτη εντύπωση κάτι παραπάνω από θετική. Μελαχρινή κοπέλα, πανύψηλη , με πολύ όμορφο πρόσωπο ( πολύ καλύτερο από τις φωτογραφιες στο site και αρκετά νεανικό θα έλεγα ), και φοβερό και ατελείωτο σώμα. Μακριά πόδια, μεγάλες πλάτες και χέρια, κωλάρα, στήθος 3αρι , γενικά μια γυναικάρα. Φορούσε ένα ωραίο φορεματάκι με άνοιγμα και τακούνια όπως είχα ζητήσει και χαίρομαι που τηρήθηκε από το γραφείο . Ειχε μαζί της και μια άλλη τσάντα με ακόμα ψηλότερα τακούνια, φυσικά και τα έβαλε για μένα, τρομερό το θέαμα, πιο ψηλή γυναίκα δεν έχω ξαναδεί. Πρέπει να έφτασε τα 2 μέτρα άνετα. Μόνο η Έρικα από το ίδιο γραφείο πλησιάζει που την ειχα πάρει και αυτή από το γραφειο παλαιότερα.

Εκανε το μπάνιο της, ζήτησε και από μένα να ξανακάνω με ευγενικό τρόπο, να πλύνω χέρια επειδή έπιασα την πόρτα ,μου ψέκασε το στόμα όπως και το δικο της , πράγματα που λίγο πολύ τα περίμενα , αφού είναι γνωστά πλέον στις κριτικές της . Ξεκίνησε από την αρχή το παιχνίδι, φιλιά, αγκαλιές και από μένα και από εκείνη από την κορυφή μέχρι τα νύχια, ενίοτε παίζουν και δαγκωματάκια. Σημαντικό για μένα ότι ανταποκρίθηκε στους ρυθμούς μου που είναι ξεκάθαρα girlfriend experience, είχα μια ανησυχία για αυτό πριν την συνάντηση, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Για μένα ένα σωστό c. girl κρίνεται και από το κατά πόσο μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες του πελάτη. Η Diva το κατάφερε. Το στοματικο της ήταν πολύ καλό , κατέβηκε και πιο κάτω και με περιποιηθήκε άψογα, ενώ να πω ότι δεν της αρέσει να της πιέζεις το κεφάλι όταν κανει πιπα. Μετά έγινε ισπανικό και στην συνέχεια περάσαμε στο αυταρχικό πρόγραμμα , στο οποίο ήταν εξαιρετικά καλή. Κατάλαβε εύκολα τι θέλω, ομολογώ δεν το περίμενα, και έγινε κυρίαρχη κάνοντας μου ότι της ζήτησα. Το τέλος ήρθε στο στήθος της με ισπανικό.

Επειδή με όλα αυτά είχε περάσει η ώρα και ειχε μείνει ένα 20λεπτο περίπου , της ζήτησα στοματικό, άρχισε και τα deepthroats ( δεν ήξερε την λέξη, φρόντισα να της την μάθω ) και ζήτησα προφυλακτικο και να ανέβει πάνω μου όπως και έκανε. Κινήθηκε σε αργούς ρυθμούς στην αρχή , ενώ στην πορεια με δική μου προτροπή ανεβάσαμε ρυθμούς. Απίστευτο θέαμα να είναι από πάνω της. Με είχε καβαλήσει το θηρίο και ούτε καν φαινόμουν ότι ειμαι από κατω.. Χαμόγελο με γλώσσα Αλλάξαμε θέση ώστε να βλέπω το πρόσωπο της, μετά στοματικό και γρήγορο handjob συνοδευομενο από deepthroats, γλυψίματα στα αυτιά, λόγια που αυτή μονο καταλάβαινε καθως δεν ξερω ρωσικα, αλλά με φτιάξανε και ήρθε και το δεύτερο τέλος προς έκπληξη μου.

Στο τέλος πριν φύγει ζήτησα να μου χορέψει ( ειχα διαβάσει σε κριτική ότι το κανει και είναι καλή ) και πράγματι ήταν εξαιρετική. Χόρεψε το beautiful liar πολύ ερωτικά, κουνώντας ολο το σώμα της με πολύ ομορφο τρόπο. Εφυγε στην ώρα της χωρις βιασύνη, ενώ ευτυχώς δεν ειχα φύγει και της έδωσα τα τακούνια που ειχε ξεχάσει.

Η επικοινωνία μαζί της ήταν κάτι που με απασχόλησε πριν την κλείσω. Ευτυχώς ήταν σε καλύτερο βαθμό από ότι περίμενα. Δεν χρειάστηκε καν translate. Ξέρει και λίγα ελληνικά. Υπήρξαν βέβαια λίγες φορές που δεν κατάλαβα τι λέει ή αυτή δεν κατάλαβε τι λέω. Παντως τα βασικά μπορείς να τα πεις, έστω με λίγη προσπάθεια, θα τα καταλάβει. Μην περιμένετε όμως να κάνετε μεγάλο και ολοκληρωμένο διάλογο . Πετάει και κατι ρωσικα που και που χωρις λόγο, ίσως από αμηχανία της στιγμής , δεν ξέρω.

Γενικά μια εξαιρετική συνάντηση, περισσότερο καλή από όσο περίμενα ,πολύ φιλική , καθόλου ψυχρή , καθόλου ντίβα , μια πολύ όμορφη και δίμετρη κοπελάρα. Ασφαλώς και θα την ξανασυναντούσα και θα την πρότεινα , ειδικά σε οσους λατρεύουν τις ψηλές κοπέλες.

Επόμενη στάση ευελπιστώ να είναι η Ναταλι από το agn , για να ετοιμαστούμε μετά με χαρά για τα μπάνια του λαού …Γλώσσα
Κλείνω με μια φράση της ίδιας. Greek men are hot… Ευχαριστούμε, το ξέραμε βέβαια, αλλά καλό είναι να το αναγνωρίζουν και στο εξωτερικό..Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 26, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ypotaktikos97
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
5.914
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Slave, TOMCRUISE, ntinosspa14 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού