Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 59 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την κοπέλα την είχα συναντήσει πέρυσι, ενδεικτική ημερομηνία, γράφω δύο λογάκια μιας που δεν ειχα προφίλ εδώ τότε, για να πω την άποψη μου για την κοπέλα. Το ραντεβού είχε γίνει στα βόρεια.

Κλείσιμο ραντεβού από την προηγούμενη μέρα και ήρθε στην ώρα της. Μπήκε μέσα μια κυρία γύρω στα 40, μέτριο πρόσωπο που δεν ήταν του γούστου μου ιδιαίτερα, αλλά φοβερό σώμα. Ξανθιά με μακριά μαλλιά και απίστευτα γυμνασμένο σώμα. Φέτες παντού το κορίτσι, χέρια , πόδια, γάμπες, κώλος , στήθος και πλάτη. Ειδικά η πλάτη της δεν παίζεται, μόνο σε αθλήτριες bodybuilding το συναντάς αυτό. Τόσο γυμνασμένη γυναίκα συνοδό δεν έχω ξαναδεί. Φορούσε ένα σορτσάκι, γόβες που φορούσε σε ολο το ραντεβού ( όταν της έβγαλε είδα ότι είναι αρκετά κοντούλα) και ένα τοπ από πάνω. Γενικά το ντύσιμο της ήταν ιδιαίτερο και μου άρεσε, σεμνό και όμορφο όχι προκλητικο ή κάτι τέτοιο.


Δίνει φιλιά φουλ, σε ολο το σώμα, πάνω κάτω, δεν άφησε σημείο χωρίς να το γλύψει και ξεκίνησε στοματικο. Το στοματικο ήταν έτσι και έτσι, δεν ήταν βαθύ όπως έχω διαβάσει , γενικά δεν με ενθουσίασε. Στα υπόλοιπα όμως ήταν καλή, συμμετείχε ενεργά σε ότι ζήτησα, είχε διάθεση και όλα κύλησαν καλά. Είναι καθαρή, προσέχει τον πελάτη της και μπορώ να πω πέρασα πολύ καλά. Είναι πολύ ευγενική , μου έκανε και κοπλιμέντα που ανταπέδωσα φυσικά , ενώ όταν φιλούσα το υπέροχο κορμί της που το τίμησα όπως του πρέπει, φάνηκε να της αρέσει και γελούσε ευχάριστα , κάτι που μου άρεσε.

Κόστος 100 ευρώ, αν ειχε και cim στην τιμη νομιζω θα ηταν 10 στο vfm , αλλά και έτσι αξίζει για μια δοκιμή πιστεύω, ιδίως σε όσους αρέσκονται στις γυμνασμένες γυναίκες, θα ξετρελαθούν.

Eπειδή θα αναρωτηθούν κάποιοι και είναι λογικό, πως θυμάμαι όλα αυτά μετά τόσο καιρό, θα πω ότι γράφω σημειώσεις πάντα από το πρώτο πρώτο ραντεβού που έκανα ποτέ μέχρι το πιο πρόσφατο , με κάθε κοπέλα που συναντώ , για να μπορώ να επιλέγω ποια κοπέλα θέλω και ποια μου άρεσε περισσότερο ή ποια λιγότερο . Κάποια στιγμή με τόσες πληροφορίες που έχω συλλέξει , θα γράψω και την αυτοβιογραφία μου σαν άλλος Δελαπόρτας … Πλατύ χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ypotaktikos97
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
5.918
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Baby face, hornyasfuck, Arxontas tou skotous και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού