Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 75 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 207930
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την κοπέλα την είχα στόχο πολύ καιρό αλλά είχε σταματήσει και έλεγα χάθηκε η ευκαιρία μέχρι που επανεμφανίστηκε από το πουθενά οπότε πήρα απο την πρώτη μέρα να κλείσω. Προς τιμήν του το γραφείο μου είπε είναι κλεισμένη για τις επόμενες μέρες και άμα θέλω να κλείσω να επιβεβαιώσω το ραντεβού σε 3 μέρες. Κλείσαμε τελικά τότε με άψογη επικοινωνία με το γραφείο.
H συνάντηση έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο στα νότια. Είχα κάνει το μπάνιο μου και την περίμενα όταν μπήκε. Πραγματικά όμορφο πρόσωπο με ωραία μάτια, καλύτερο από ότι περίμενα. Ντυμένη με μαύρο φόρεμα το οποίο έβγαλε γρηγορα μετά την πρώτη γνωριμία και φάνηκαν ΤΑ ΒΥΖΙΑ. Το λέει και το όνομα μου, είμαι λάτρης του μεγάλου στήθους και ειδικά του φυσικού και αυτό ήταν ισως και το καλύτερο που έχω δει. Κωλαράκι επίσης καλύτερο από ότι περίμενα, γενικά πιο όμορφη από τις φωτό.
Λίγο πριν μπει για μπάνιο, μου έκανε επίθεση για φιλί και έσπασε όποιον πάγο υπήρχε. Με καύλωσε άσχημα οπότε μόλις βγήκε από το μπάνιο της έκανα επίθεση εγώ. Πολλά φιλιά και κατέβηκα για παιχνίδι με τα απίστευτα αυτά βυζια. Έπαιξα αρκετά με αυτά και έγλυψα μουνάκι για αρκετή ώρα. Μοσχομυριστή και πεντακθάρη, φαινόταν να το ζούσε καθώς έτρεμε το ένα πόδι της όσο ασχολιόμουν μαζί της. Αληθινο ή ψεύτικο δεν ξέρω αλλά κατέβασε πολλά υγρα και με άφησε να παίξω και με δαχτυλάκι οπότε με έπεισε ότι γούσταρε κι αυτή.
Αλλάξαμε ρόλους, όπου ξεκίνησε μια πολύ καλή πίπα με τρομερή περιποίηση σε όλη την περιοχή χωρίς σταματημό. Αρκετά υποτακτική συμπεριφορά άμα δεν της έλεγα να σταματήσει ακόμα εκεί θα ήταν. Την έβαλα να με παίξει με τις βυζάρες της όπου μου έκανε απο τις καλύτερες ισπανικές που έχω ζήσει. Με είχε καυλώσει τέρμα οπότε μπηκα μέσα της και έδωσα πόνο. Ένιωσα ότι θα τελειώσω γρήγορα και δεν ήξερα που ήθελα να τελειώσω στα βυζιά ή στο στόμα της. Πηρα την απόφαση γρήγορα καθώς δεν θα προλάβαινα έτσι όπως πηγαινα και της έλουσα τις βυζάρες. Γέλασε και πήγε να καθαριστεί.
Στη συνέχεια είχαμε χαλαρή συζητηση, πολλά χρόνια στην Ελλάδα και μιλάει τέλεια τα ελληνικά, καπνίσαμε ένα τσιγαράκι και μετά ήρθα κοντά μου για 2ο γύρο. Πολλά φιλιά και ακόμα περισσότερη περιποίηση στις μπάλες μου και την γύρω περιοχή. Της είπα να δοκιμάσουμε πρωκτικό για συνέχεια αλλά μου είπε δεν κάνει με το δικό μου, όχι λόγω μεγέθους αλλά λόγω σκληρότητας (πρώτη φορά το ακούω αλλά η αλήθεια είναι με είχε κάνει ντούρο).
Συνεχίσαμε λοιπόν κανονικά σε όλες τις στάσεις που μου έρχονταν στο μυαλό, με αρκετές μπάτσες στα κωλομέρια και πνίξιμο με το στήθος της όπου μπορούσα. Αποκορύφωμα στα όρθια για να βλεπω στο καθρέφτη τις βυζαρες να χοροπηδάνε. Η δευτερη φορά άργησε αρκετά και βγάλαμε πολύ ένταση μέχρι που τελείωσα μέσα της ακριβώς την ώρα που πήρε ο οδηγός συμπτωματικά. Ξεχάστηκα καθώς ήθελα να χύσω με την δυνατή πίπα της αλλά δεν πειράζει. Κουραστήκαμε πολύ και ιδρώσαμε οπότε κάναμε ένα ντουζάκι και έφυγε στο επόμενο ραντεβού γεμάτη χαμόγελο.
Γενικά ήταν η καλύτερη μου εμπειρία με escort, τρομερό σώμα ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και πολύ γλυκιά. Θα προσπαθήσω να την ξαναδώ αλλά αν κατάλαβα γίνεται τεράστιος χαμός για πάρτη της πλέον και όχι άδικα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ypotaktikos97, mancunian1986, Antonis_Greece4 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαΐου, 2023
Υπέροχη Νάταλι, αλλά περίεργο που αρνήθηκε πρωκτικό. Δεν έχει θέμα με τα μεγέθη.
review reaction 1 review reaction 3 dim.1000, Vuzolagnos9, hornyasfuck
27 Μαΐου, 2023
Δεν είναι πάντως στο σαιτ του athens girls network
review reaction 3 hornyasfuck
09 Ιουνίου, 2023
Ρε παιδιά που θα την βρούμε την Νάταλι;
review reaction 3 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3