Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 10 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Για άλλη μια φορά χωρίς επαρκή χρόνο για προγραμματισμό και αφού ατύχησα στις πρώτες επιλογές που μου ήρθαν στο μυαλό, άρχισα να πανικοβάλλομαι καθώς ο διαθέσιμος χρόνος για recreation ολοένα και μειωνόταν. Απελπισμένος μπήκα στην καρτέλα του golden diamond escorts, εδώ, στο Bou (ευλογημένο, με έσωσες πάλι), στόχευσα σε μια κοπέλα με υψηλή συνολική βαθμολογία, διάβασα τις δύο διαθέσιμες κριτικές των καλών συναδέλφων και τηλεφώνησα άμεσα στο γραφείο. Κάπως έτσι βρέθηκε η Roxana να χτυπά παιχνιδιάρικα την πόρτα του φιλόξενου γαμιστρώνα όπου είχα καταφύγει.

Πλατύ, έξυπνο και ταυτόχρονα πονηρό χαμόγελο και...το ξανθό ουκρανικό early milf μπήκε στο δωμάτιο, γεμάτο υποσχέσεις. Ομορφιά τυπική της φυλής της, πιο κοντά όμως στη girl-next-door εκδοχή της, παρά στην illustration, model-edition των φωτογραφιών. Το σώμα της μου άρεσε πολύ. Δεν ήταν στεγνό, αλλά ένα εξαιρετικό milf σώμα με ονειρικό τουρλωτό ποπό που είναι αδύνατο να μην δαγκώσεις, καλλίγραμμα πόδια και μικρά καλοσχηματισμένα στήθη με ρώγα που ερεθίζεται τάχιστα. Μουνάκι ποίημα, μοσχομυριστό και εύγευστο.

Παρόλα αυτά τα εμφανή προτερήματα, το μεγάλο ατού της Roxana είναι το ταμπεραμέντο της. Λίγες φορές συνάντησα τόσο παιχνιδιάρα και ναζιάρα γυναίκα που να παραμένει ερωτική, χωρίς να μπεμπεδίζει. Καφέ δεν πίνω ποτέ, ωστόσο αυτή τη φορά ήπια -θέλοντας και μη- αφού το μισό αφρό από τον καπουτσίνο που της παράγγειλα, τον ρούφηξα βουλημικά από τις ρώγες τις, όπου σκανταλιάρικα τοποθετούσε με το δάκτυλο, κοιτώντας με στα μάτια και γλείφοντας τα χείλη της.

Τεράστιο ομοίως ατού είναι το ότι "διαβάζει" τον παρτενέρ της, προφανώς γιατί νοιάζεται να περάσει όσο πιο καλά γίνεται. Χωρίς να της πω κάτι, μου λέει πονηρά σε μία στίγμη"you like domination a little bit?" (να με πρόδωσε άραγε το ότι την έγλειφα λατρευτικά χαϊδεύοντας τις μαλακές πατούσες της την ώρα που έπινε τον καφέ της; Γλώσσα ). Χαζογέλασα ενοχικά και...αυτό ήταν. Εμπλούτισε τη συνάντησή μας με kinky πινελιές που εμάς τους ανώμαλους κρυφοϋποτακτικούς μας απογειώνουν. Οι ρόλοι βέβαια άλλαξαν πολλές φορές και σφυροκοπήθηκε εντόνως, κάτι που σίγουρα ευχαριστήθηκε. Συνηθίζω να λέω "έδειχνε να ευχαριστήθηκε", αλλά αυτή τη φορά, βλέπετε, οι ρώγες της πρόδιδαν και τη δική της απόλαυση.

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η πίπα της που ναι μεν δεν ήταν πορνοσταρική με "γκλουπ-γκλούπ" (που μου φαίνονται και λίγο γελοία, σίγουρα δε προσποιητά), ήταν όμως άκρως αισθησιακή. Ιδιαίτερα υγρό ρούφηγμα της ψωλοκεφαλής και των αρχιδιών, ενώ απόλαυσα τις θωπείες και τα χάδια στον κορμό του πέους με τα σαλιωμένα δάκτυλά της. Φο-βε-ρά και τα γλωσσόφιλά της, με τη γλώσσα της να δίνει ρεσιτάλ μέσα στο στόμα μου.

Αν δεν έγινε αντιληπτό μέχρι τώρα, το τρίτο μεγάλο ατού της Roxana είναι ότι "το ζεί" και θέλει να περνάει και η ίδια καλά. Το διεκδικεί μάλιστα και ναζιάρικα διαμαρτύρεται όταν σκέφτεσαι λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έτσι ναζιάρικα με μάλωσε όταν σταμάτησα για ύπουλο break, προκειμένου να μη χύσω ακόμα. Μάλιστα σε μια στιγμή έντασης με προειδοποίησε "if you stop, I will kill you. I want to cum too"! Η αλήθεια είναι ότι παραήταν δυναμίτης για να ελέγξω την κορύφωσή μου, που προφανώς ήρθε πριν τη δική της. Μου έριξε βλέμμα καθηγήτριας προς άτακτο μαθητή που μόλις έκανε σκανταλιά μέσα στην τάξη Έρχεται ροπαλιά , γέλασε και έπεσε πάνω μου, φιλώντας με. Έπειτα γελάσαμε και οι δύο αυθόρμητα.

Με ξάφνιασε όμως ξανά, όταν σχεδόν ενοχλημένη - που δεν το έκανα από μόνος μου - πήρε το χέρι μου και με "υποχρέωσε" να την αγκαλιάσω, ενώ κούρνιασε πάνω μου, χαϊδεύοντάς με. Είναι και τρυφερούλα δηλαδή.

Εν ολίγοις, ένα αναπάντεχα εξαιρετικό session που ομολογώ ότι ακόμα σκέφτομαι πιο έντονα απ' ότι υπολόγιζα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 24, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kamikaze73, mancunian1986, Revlimit και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαΐου, 2023
Η πιο καλογραμμενη και ομορφη κριτικη που εχω διαβασει τον τελευταιο χρονο !

Ευγε eridon1877 , σου ευχομαι παντα τετοιες συναντησεις να εχεις και σε ευχαριστουμε που μοιραστηκες μαζι μας την ωρα σου.
review reaction 2 review reaction 1 eridon1877, hornyasfuck, Aragorn135
28 Μαΐου, 2023
Εξαιρετικός για πολλοστή φορά. Και πολύ σημαντικό που κάνεις και τα κορίτσια να νιώθουν όμορφα μαζί σου. Το έχω διαβάσει σε πολλές κριτικές σου.. Well done!!
review reaction 1 hornyasfuck, eridon1877
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2