Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 52913
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κάθομαι και κοιτάω τις φωτογραφίες και αναρωτιέμαι. Είναι δυνατόν; Τόσο παλιές; Το μόνο κοινό με τη κοπέλα είναι το λευκό χρώμα στο δέρμα, το piercing στον αφαλό. Η Σοφία έχει πάρει, όπως μου είπε η ίδια, 13 κιλά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι κι αυτό που βλέπεις και επιλέγεις. Έχει το μπόι και δεν φαίνονται τα κιλά. Το στήθος είναι 2άρι στητό με ρόγα κάγκελο. Ο κώλος μια χαρά στη θέση του και πεταχτός. Η κοιλιά είναι χαλαρή και χρειάζεται γυμναστική.
Ηλικιακά είναι άνω των 35 ίσως και να πλησιάζει τα 2α αντα. Το πρόσωπο δεν είναι ούτε αυτό το δυνατό της σημείο. Από καθαριότητα δεν υπάρχει παράπονο, μια χαρά ήταν.
Το ραντεβού με το γραφείο κλείστηκε από νωρίς το απόγευμα για το βράδυ. Πήγα λίγο νωρίτερα, να ετοιμαστώ και ειδοποιώ για το δωμάτιο.
Έφτασε 10’ πιο νωρίς αλλά καλύτερα. Με τη χαιρετούρα, κατ’ ευθείαν φιλί με γλώσσα και πάθος. Είπαμε 2/3 κουβέντες και μπήκε στο μπάνιο για λίγο.
Γύρισε με τη πετσέτα και έρχεται δίπλα μου, χαμουρευόμαστε στο όρθιο με γλωσσόφιλα και χουφτώματα.
Στο στοματικό το παίρνει βαθειά χωρίς πρόβλημα, αλλά γενικά δεν είναι κάτι που θα θυμάμαι. Στη δική μου περιποίηση έδειξε να καυλώνει και κάτω γέμισε υγρά. Λογικά, τέλειωσε γιατί για λίγο δεν ήθελε να την ακουμπάω χαμηλά.
Λίγο τσιμπουκάκι ακόμα και πέρασμα σκουφιού για είσοδο στο μουσκεμένο μουνάκι της. Από πάνω στην αρχή, μπήκε δύσκολα. Γυρίζουμε στο κλασσικό, ώσπου έδινα πόνο και αυτή με αναστεναγμούς και διάφορες κινήσεις, έδειχνε να το απολαμβάνει. Δεν περνάει πολύ ώρα και τελειώνω στο σκουφί, με αρκετή ένταση.
Πλυθήκαμε (χωριστά) ντυθήκαμε, πήρε τα χρήματα και χαιρετηθήκαμε.
Συνοπτικά, αν οι φωτο ήταν σωστές, δεν θα την έπαιρνα. Η Σοφία είναι μια χαρά κοπέλα στη συμπεριφορά, τη διάθεση και τη θέληση να σε ικανοποιήσει στο έπακρο. Της αρέσει αυτό που κάνει και βγάζει γούστα. Σε μένα δεν έκατσε λόγω εμφάνισης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 24, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
96
Likes:
4.731
Πόντοι:
22.915
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, Milfomaniac, silverxxx και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού