Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 63 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 152453
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την συναντησα προσφατα παρόλο που ειχα διαβασει τοσα πολλα καλα σχολια για την Κελλυ. Με το γραφειο υπήρξε οπως παντα καλη συνεννοηση για συναντηση στον χωρο μου. Το κοριτσι ηρθε στην ωρα του με πολυ ωραιο ντυσιμο και μακρυ μαλλι ξανθο που εχει φτιαξει πολυ λεπτα κοτσιδακια.
Ειναι πραγματικα πολυ ομορφη, αρκετά ψηλη, φιλι στο στομα, συστασεις και πηγε για μπανιο. Γυρναει τυλιγμενη με την πετσετα και την πλακωνω στα γλωσσοφιλα χουφτωνοντας το μεγαλο στηθος της. Σιλικονη μεν αλλα ωραιο με ρωγα που ανταποκρινεται. Σστην συνεχεια πέφτει στα γονατα και τον παιρνει στο στομα. Την αφησα για αρκετη ωρα να το ευχαριστηθω. Περασμα προφυλακτικου, σεξ στα τεσσερα και ανασκελα αλλά δεν προλαβα για παραπανω γιατι δεν κρατιομουνα και τελειωσα στο σωμα της.
Στο διαλλειμα καταλαβα οτι ειναι και πολυ καλη παρεα και με την καλη εννοια τρελοκομειο. Πειραχτηρι μεγαλο. Σε κανει να ξεχνας την κουραση της ημερας και οποιον μαλακα στα εχει πρηξει και αυτο είναι πιο σημαντικο και απο το σεξ για εμενα. Παρολο που δεν προτιμω τοσο αδυνατες σαν την Κελλυ, μου αρεσε παρα πολυ το σωμα της κυριως η προσωπαρα της και τα ματια της. Ακολουθησε και δευτερος γυρος δυνατος οσο ο πρωτος. Επρεπε να τη ειχα συναντησει νωριτερα. Με την πρωτη ευκαιρία θα την ξανα συναντησω.Καλα γαμησια μάγκες!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
tasouras21
Σεβαστός
Εγγραφή:
15 Σεπ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
1.325
Πόντοι:
1.016
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 monogamous, elpotero, Dirty69 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού