Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 8 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Παμελα την εχω συναντήσει συνολικά 4 φορες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για γκιλφ και κάνει τα πάντα ως ένα τέτοιο που σέβεται τον πελάτη της.
Είναι μετρίου αναστήματος, αδύνατη με βυζαρες και φυσικά ο χρόνος εχει αφήσει τα σημάδια του στο πρόσωπο της και στο κορμί της.
Ξέρει πολύ καλα ότι για να είναι ανταγωνιστική κάνει αυτά που λίγες θα κάνουν με έναν ξένο αντρα. Η πίπα της για σεμινάριο. Deep στον εξαφανίζει για πλάκα και γλύφει και τα αρχιδια μαζι. Πολύ ωραία αίσθηση να είναι σφηνωμένος στον λάρυγγα και να σου σαλιώνουν τα μπαλάκια. Δάχτυλα όπου θέλεις και όσα θέλεις. Πρωκτικό μου είχε προτείνει την τρίτη φορά που βρεθήκαμε και φυσικά πήρα αλλα σήμερα θα κανω μνεία για την τελευταία φορά που βρεθήκαμε αρχες Μαιου στη Θεσσαλονικη, όπου όλα τα λεφτά ήταν το γκολντεν με πιωμα μαζί.
Πέρασα πρώτα από τα τρίδυμα για ξαλάφρωμα, κούμπωσα ένα κίτρινο 20αρι μετα, ήπια και ενάμιση λίτρο νερό και βουρ για την Παμ. Εννοείται ότι κάνει μεγάλη χαρά όταν με βλέπει. Φιλιά και γδύσιμο και κατευθείαν στοματικό στο μπάνιο!!! Το παιχνίδι είναι γνωστό με τη χρυσή βροχή μετα την πράξη και αφού είναι πεσμένος. Αυτή τη φορά πάνω στη πίπα μου λέει να τις τα δώσω στο στόμα. Όντως τούρμπο ζορίστηκα είναι η αλήθεια, αλλα όταν άρχισα να την καταβρεχω τον παίρνει στο στόμα και κάνει παιχνίδι με τη γλώσσα και να τον χώνει βαθιά στο λαρύγγι καταπίνοντας αρκετή ποσότητα και άλλη να την αφήνει να πέφτει στο κορμί της…
Φερθειτε ομορφα και θα σας ανταμειψει….


Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 04, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
SailorGr
Σεβαστός
Εγγραφή:
19 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
10.763
Πόντοι:
2.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koumanidas, gnnakos, koukoskoukou και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού