Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το ραντεβού κλείστηκε με σχετική δυσκολία, μιας και από ότι κατάλαβα, πάει τρένο το κορίτσι... ή τουλάχιστον έτσι ήταν τη μέρα που τη συνάντησα εγώ.
Ήρθε στην ώρα της, ντυμένη με sexy μαύρα ρουχα. Αυτό που αντίκρισα δεν έχει και πολύ μεγάλη σχέση με τις φωτογραφίες, μιας και η κοπέλα πρέπει να είναι λίγο πριν τα 40, σίγουρα πάνω από 35. Για τα δικά μου γούστα, πρόκειται για ένα όμορφο και έκφυλο Milf, με πρόσωπο όμορφο και όχι συνηθισμένο, και σώμα καλό που σου βγάζει την επιθυμία να την σκίσεις ανελέητα.
Στην επικοινωνία βάζω 8, όχι γιατί δεν μιλάει καλά αγγλικά κλπ, αλλά γιατί στο 50% των περιπτώσεων μιλούσαμε για αυτά που ήθελε η ίδια να πει και όχι για οτιδήποτε άλλο. Επιβεβαιώνω κι εγώ πως γενικά προσπαθεί να το πάει το έργο αποκλειστικά με βάση τη δική της ατζέντα....

Πίνοντας το ποτάκι μας (πολλοστό δικό μου) συμφωνήσαμε και κλείσαμε το οικονομικό, με εμφανή τη χαρά της.
Κατάλαβε άμεσα πως γενικά είμαι ψιλοάρρωστος και όλη την υπόλοιπη ώρα, πήγε με τα νερά μου και έκανε προσπάθεια να "αρρωστήσει" και αυτή, πάντα με μια δόση εμφανούς υποκρισίας. Ντουσάκι μαζί, με αρκετή επιμονή στον καθαρισμό των σημείων επαφής και στη συνέχεια πίπα 20 λεπτών με εμένα να δοκιμάζω ποιο λικέρ ταιριάζει καλύτερα με τη "σοκολάτα" που κάπνιζα. BTW, και η κοπελιά πίνει οπότε τέλεια. Το σώμα της έχει σημάδια της ηλικίας της, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι όμορφο, δεν έχει τρίχες, δεν έχει επιπλέον κιλά, και τα άκρα της αν και όχι υπερπεριποιημένα είναι όμορφα και "χρηστικά".
Δεν άκουσα κανένα μα και μου, δεν φρέναρε πουθενά, τον έτρωγε από κάθε τρύπα ανελέητα, και γενικά η κοπελιά μπορεί άνετα να παίξει μπάλα σε όλα τα γήπεδα. Αν και όπως είπα, δεν είναι κανα μικρό κοριτσάκι, έχει μια τρέλα νεανική τύπου σαχλοκούδουνο, αλλά και μια εμπειρία και επίπεδο που την κάνει να μπορεί να διαχειριστεί σχεδόν τα πάντα. Αυτό το στυλ το βρίσκω πολύ sexy.
Αφού τα κατάφερα για μια ακόμη φορά να εκμεταλλευτώ όλη την επίδραση των ουσιων (χημικών και μη) που κατανάλωσα, ήρθε το τέλος με την κοπελιά να χαλαρώνει και εμένα να είμαι μούσκεμα και στα όρια του να πάθω κράμπες και να ξεράσω από τον ασταμάτητο βήχα.

Πολύ καλό ραντεβού που σίγουρα θα επαναληφθεί, αν αποφασίσω να επενδύσω κάτι παραπάνω και να μην μείνω στο υπέροχο session που ήδη είχα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
500€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
2.291
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, Kontopodis και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2023
Δάχτυλα μπρος πισω οκ;;
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1