Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 33 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την είχα σταμπάρει από καιρό, και τελικά ήρθε η στιγμή της συνάντησης. Με δυο μηνύματα κλείστηκε το ραντεβού στο Madison (είχα κλείσει δωμάτιο απ το πρωί), μια και δεν υποφέρεται η κίνηση στην Αθήνα.
Πήγα λίγο νωρίτερα να ετοιμαστώ και να χαλαρώσω (πήγα με τα πόδια) Καθόμουν και χάζευα στο κινητό, ώσπου χτυπάει η πόρτα. Ανοίγω και τι βλέπω.
Μια εικόνα που δεν έχει πολύ σχέση με τις φωτο. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική και της το είπα. Είναι πολύ καλύτερη, ειδικά στο πρόσωπο. Το σώμα είναι ΟΚ ότι βλέπετε, περιποιημένο, γυμνασμένο και μαυρισμένο. Τέθηκε θέμα φωτογένειας , το γνωρίζει αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Με casual ντύσιμο εμφανίστηκε και αθλητικό, πράγμα που μ αρέσει πολύ. Δεν είναι ψηλή, μάλλον προς το μέτριο τη λες και η ηλικία είναι καπου στα 35 ίσως και plus. Δεν της φαίνεται πάντως.
Με το που μπαίνει, αμέσως γλωσσόφιλο (λες και γνωριζόμασταν καιρό) Είναι πολύ ευχάριστη και έξω καρδιά άτομο. Ρώτησα αν θέλει κάτι να πιει και ζήτησε κόκκινο κρασί.
Πάγος δεν υπήρχε για να σπάσει, οπότε έβγαλε τα ρούχα για το ντους και αποκάλυψε αυτό που φανταζόμουν. Ένα υπέροχο σώμα με όμορφο δέρμα και στήθος στο ύψος του. Μέχρι να κάνει το ντους, έχει έρθει και το κρασί με τα παρελκόμενα και βάζω στα ποτήρια.
Πίνουμε λίγο και με παίρνει απ το χέρι να πάμε στο κρεβάτι. Τα γλωσσόφιλα δίνουν και παίρνουν. Αρχίζω το παίξιμο με τη γλώσσα, από πίσω απ τα αυτιά και κατεβαίνω, περνώντας αργά από στήθια και ρώγες (πολύ ευαίσθητες)
Έβγαζε αναστεναγμούς και χάιδευε το κεφάλι μου ενώ παράλληλα με έσπρωχνε να κατέβω πιο χαμηλά και μου θύμισε το άσμα της Σαμίου.
Εκεί κάτω λοιπόν, ήταν ήδη μούσκεμα και δεν πέρασαν 10 λεπτά γλείψιμο + λίγο χέρι και με σταματάει για squirt. Ναι, σηκώθηκε και πήγε στο πλακάκι..
Είχε περάσει η ώρα και δεν ήθελε να συνεχίσω. Μου λέει χαλάρωσε να σε φτιάξω περισσότερο. Ε ξεκινάει ένα στοματικό, με φτυσίματα, να το παίρνει όλο μέσα και φτάνω σε μια κατάσταση που της λέω πως θα έχουμε πρόβλημα αν συνεχίσει. Σταματάει και ασχολείται με τη γύρω περιοχή μέχρι να έρθω στα ίσα μου. Στη συνέχεια μου βάζει καπέλο και ανεβαίνει πάνω στο σκληρό εργαλείο και αρχίζει τα μέσα έξω και τους αληθοφανείς αναστεναγμούς .
Χωρίς να βγω γυρίζουμε ιεραποστολικά, πιστονιαζω πιο δυνατά, με σφίγγει με τα πόδια και φωνάζει… Δεν χρειάστηκε περισσότερο τελειώνω στο σκουφί με μια αίσθηση πρωτοφανή. Το κατάλαβε και χαμογέλασε.
2ος γύρος δεν παίχτηκε. Ένα δεκάλεπτο είχε μείνει, να πιούμε λίγο κρασί και να τσιμπήσουμε τη γραβιέρα και τα κριτσίνια.
Συνοπτικά, πέρασα πολύ καλά με μια κοπέλα που αγαπάει αυτό που κάνει και θέλει να περνάει και η ίδια καλά. Είναι πεντακάθαρη, χωρίς κόμπλεξ, ξέρει ότι αρέσει, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και προσέχει πολύ την εμφάνισή της.
Σίγουρα θα υπάρξει κι άλλη συνάντηση, ίσως με πιο πολύ χρόνο και προς τα νότια, αφού τη βολεύει περισσότερο λόγω διαμονής.
Αυτά για τη Maria και να περνάτε καλά..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 03, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
96
Likes:
4.731
Πόντοι:
22.915
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ydroxoos7, koutavoulias, mancunian1986 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαΐου, 2023
Απτά πιο εκφυλα πρόσωπα που κυκλοφορούν...
review reaction 1 hornyasfuck, mad_max
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1