Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.4 7 10
Eros Center/Laufhaus/Bordell 22881
Γενική Εντύπωση

10.0
Μετά από το αματερνταμ που ήταν ένα χάλι πήγα Κολωνια ! Τι να πει κανείς για την Γερμανία …. Γερμανικά αμάξια μπουρδεκα fkk παράδεισος για κάθε άντρα ! Ξεκίνησα με τον εν λόγο στούντιο έχω πάει κ σε άλλα σε Μόναχο και σε Φρανκφούρτη αλλά αυτό έχω παιδιά είναι τεράστιο ! Κ δεν γίνεται να μην βρεις κάτι που να σε τρελάνει ! Πήγα με μια Ρωσίδα πολύ καλή φιλότιμη ! Ήπια τις μπυρες μου κ έφυγα ! Επόμενη μέρα Pascha δεν ξέρω τι λέτε εσείς μέσα στο φόρουμ ότι έχει 3 Ρουμάνες εκεί μέσα γινόταν του κουτρουλη ο γάμος τουλάχιστον 35 κοπέλες και όλες θετόμουνα πήγα 4 φορές στο δωμάτιο 2 Ρουμάνες και 1 Βουλγαρία και 1 Ρωσίδα έφυγα πραγματικά άδειος φαγητάρες το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει σάουνα ! Την επόμενη μέρα όμως κάτι σκίρτησε μέσα μου κ ήθελα shark στην Φρανκφούρτη αν κ έχω ξανά πάει 1 ώρα απόσταση με το DB και βουρ για το shark παιδιά είναι το αγαπημένο μου ! Ούτε θυμάμαι με πόσες πήγα πάλι ούτε με τι εθνικότητες ! Για αρχή είναι καλοκαίρι πισίνες έξω ξαπλώστρες να ξαπλώνεις για ηλιοθεραπεία με το παπαρι έξω να έρχεται η άλλη κ να στον μπουκώνει για να σε πείσει να την γαμησεις ! Γαμησα στα δωμάτια πάνω στις σπηλιές στον δεύτερο όροφο στα δωμάτια έξω και την τελευταία της ζήτησα να την γαμησω στην ξαπλώστρα όσο έκανα ηλιοθεραπεία έκλεισε την κουνουπιέρα κ της τον έδωσα στο στόμα ! Ζητάω συγνώμη από τους ανθρώπους που κάνανε ήρεμοι ηλιοθεραπεία κ είχαν την άλλη να βογκάει αλλά τα ζωώδης ένστικτα μας ! Μακράν το καλύτερο fkk με 60 μουναρες fkk shark σε αγαπώ ξεκάθαρο προμοσιον να πάτε κ θα με θυμηθείτε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2025
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Συχνή (κάθε φορά έχει και διαφορετικές)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μεγάλη
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Πολύ καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnstef, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2025
τι πληρωνεις γι αυτη την εμπειρια? ποσο καθησες? πες μας κι αλλα
21 Σεπτεμβρίου, 2025
Τα εισιτήρια είναι οκ τιμές για Γερμανία εγώ κλείνω με eDreams έχει τα πιο οικονομικά ! Στα ξενοδοχεία η Γερμανία είναι οικονομική χώρα μέχρι κ το χιλτον έχει 130 το βράδυ αν δεν θες πολυτέλεια από 40-70
Το σύνηθες κόστος γαμησιου σε μπουρδελο είναι 100 εκτός αν θες έξτρα ! Βέβαια τα μπουρδελα τους είναι ποίημα καμία σχέση με τα ελληνικά ούτε τα κτήρια ούτε οι γυναίκες ! Τώρα τα fkk φίλε μου είναι στολίδι πέρα από την χαλάρωση ευεξία και φαγητά τα περισσότερα έχουν είσοδο 50 ευρώ που περιλαμβάνει σάουνα γυμναστήριο πισίνα τζακούζι φαγητό τηλεόραση για ποδόσφαιρο μασαζ με έξτρα χρέωση τα πάντα ! Και μετά είναι η γυναίκα που θα πας είναι ανεξάρτητη κ κανονίζεις την τιμή ! Συνήθως με 100 άκακοτο και ότι θες το κάνουν ! Θες σε δωμάτιο θες στην πίστα να σε βλέπουν κ άλλοι θες στην πισίνα θες στο υδρομασάζ ! Πίσω δίνουν μερικές όλα τα άλλα τα κάνουν όλες ! Είναι ακριβό ταξίδι αλλά αν δεν πετάς εδώ τα λεφτά σου στα ελληνικά μαζεύεις κ το κάνεις μια φορά !
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2