Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.0 1 10
Eros Center/Laufhaus/Bordell 2751
Γενική Εντύπωση

3.0
Μικρή καταδρομή και ρεπορτάζ εκ γερμανικού νότου

αυτή η κριτική έχει σκοπό να ενημερώσει και να υπενθυμίσει πόσο τυχεροί είμαστε στην Αθήνα. Θα εξηγήσω:

Βρίσκομαι για λίγες μέρες στο Μπρέγκενζ, Αυστρία. Πανέμορφα. Οι καύλες στα κόκκινα. Ψάχνω να ρίξω ένα μανίκι. Βρίσκω στο Κέμπτεν, Γερμανία το Villa Allgäu. Είχα ακούσει ετερόκλητα σχόλια, σήμερα το πρωί ανέβηκε η καρτέλα της Ίνας και ψήθηκα άμεσα.

-Κόστος: 200 ευρώ άνευ έξτρα, πίπα με καπότα (βάση γερμανικής νομοθεσίας), 2 μπαλάκια σε μία ώρα.

Η κοπέλα που βλέπετε φανταστική, πανέμορφη Ρουμάνα: αν κατέβαινε Αθήνα θα μάζευε πολύ χαρτί. 21 ετών δηλώνει, το πολύ να είναι 23…
Γλυκιά και καθαρή, την σταμπαρα νωρίς και ήμουν ο πρώτος της μέρας και του τουρ της.
Συμμετοχή :δυστυχώς τίποτα το ιδιαίτερο, φιλική και θερμή αλλά σε φάση κάνε ότι θες αλλά δεν ιδρώνει τη φανέλα σε καμία περίπτωση, τουλάχιστον όχι μαζί μου. Ωραία λεία επιδερμίδα και σώμα, το μόνο μείον λίγο άκωλη και το στήθος της μικρότερο από αυτό των φωτογραφιών.

Στα αρνητικά τώρα που δυστυχώς υπερτερούν:
-Στο δώματιο, ούτε νιπτήρα, ούτε ντους, τουαλέτα για πελάτες κοινόχρηστη. Έλεος. Ευτυχώς είχα κάνει μπάνιο πριν πάω και ήμουν ο πρώτος της ημέρας και του Τουρ της όποτε ήταν και αυτή φρεσκοπλυμμένη.
-Μπαίνεις σε ένα Jugendstil κτήριο όπου στην είσοδο βλέπεις οθόνες με τα κορίτσια που εργάζονται και τα νούμερα δωματιών. Κάμερες εννοείται στους κοινόχρηστους χώρους. Καθόλου διακριτικό αφού δεν υπάρχει τσατσα και πασαρέλα σε δωμάτιο υποδοχής όπως στα κανονικά μπουρδέλα.
-Ούτε ένα νερό κέρασμα, το κρεβάτι ούτε θέλω να ξέρω πώς θα είναι μετά άπο 10 πελάτες. Αυτό δεν είναι καλό και σωστό ούτε για τους πελάτες ούτε για την κοπέλα. Στο Βερολίνο με τα ίδια χρήματα σου προσφέρουν και ένα ποτήρι σαμπάνια, μαζί με πετσέτες, καθαρά σεντόνια - μιλάμε για τα αυτονόητα.
-Δεν ξενέρωσα διότι η κοπέλα ήταν θερμή και πολύ όμορφη για τα γούστα μου. Σήμερα είχα όρεξη μια νεαρή κορασίδα όποτε όλα καλά, αλλά δεν πρόκειται να ξαναπάω. Φάντα δεν ήπια μπλε αλλά λιστεριν πριν και μετά.

Στην Αθήνα μπορεί να ξοδεύεις κοντά στα 200 ε/ω αλλά: έχεις πληρώσει σε ημιδιαμονής και είσαι άνετος.
Οι έσκορτς πες ότι κυμαίνονται μεταξύ 160 - 200 ε/ω αλλά συνήθως δεν παίρνεις υπηρεσίες στούντιο.

Φυσικά οι μισθοί είναι δυσανάλογοι, του τέστιν τα 160 ε/ω που δίνεις στην Ελλάδα αντιστοιχούν σε 300-400 ε/ω σε Γερμανία, όταν ο μέσος μισθός στη Γερμανία είναι 2700 καθαρά έναντι 1000 στην Ελλάδα…

Το θέμα της υγιεινής για μένα είναι από τους βασικότερους λόγους που δεν θα ξαναπάω καθώς και η έλλειψη υπηρεσίων / πρωτοβουλιών.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2025
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Μικρό και άβολο

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Λίγες
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Μέτρια
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Μέτριες
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
Inna
Σύνηθες κόστος γαμησιού
200 την ώρα - 2 εκτονώσεις
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
Δεν παρέχεται
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
Δεν παρέχεται

Χώρος

Ο χώρος από άποψη αισθητικής, άνεσης και καθαριότητας ήταν
Μέτριος
Katz
Σπουδαίος
36
Πόντοι:
2.596
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, boudog, golden rider και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Αυγούστου, 2025
που πατε! Οι περιοχες αυτες ειναι σαν να ψαχνεις μπουρδελο στο Κιλκις, στα Γρεβενα η και στα Γιανενα
Η περιοχη της Βαβαριας με εξαιρεση το Μοναχο ισως τη Νιρεμβεργη αποτελειται απο χωρια φαντασματων,μαυριλα
25 Αυγούστου, 2025
@madrach θα συμφωνήσω ότι το μπουρδέλο και ένα μασατζίδικο παραδίπλα που δοκίμασα (θα γράψω σύντομα) είναι όντως επαρχία. Αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις: φαντάρος στο Διδυμότειχο είχα πηδήξει μια καταπληκτική Ρωσίδα. Θα διαφωνήσω ως προς τη μαυρίλα: ταξιδεύω συχνά στη περιοχή για δουλειά και περνάω αρκετό χρόνο στη Βαυαρία. Είναι πανέμορφο μέρος, ειδικά αν σου αρέσει η φύση, τα βουνά και οι λίμνες. Το Κέμπτεν είναι μεσαιωνική πόλη που βρίσκεται κοντά στους πρόποδες των Άλπεων, ασύλληπτη ομορφιά. Για γούστα από δω και πέρα Μόναχο που είναι στάνταρ υψηλού επιπέδου
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2