Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Γυναίκες πορνοστάρ
 
9.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
9.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
6.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
8.0
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Θα χρησιμοποιήσω το νήμα της τσόντας με τον Κένζο και την μελαχροινη κοντοπούτανη που τα πήρε στο στόμα και τα έτριβε κοιτάζοντας τον εκστασιασμένη για να περιγράψω μια ακομη παλαιότερη μου συνάντηση με την Αμάντα απο το Χαλαρά.

Έσκασα λοιπόν στο μαγαζάκι κατα τις 2 εξαιρετικά καυλωμένος και μόλις ηρθε η Αμάντα η ξανθιά μουνάρα με τις βυζάρες έπεσα πάνω της κ αρχισαμε τις αγκαλιές και τα φιλιά ! έπαιξε δυνατό φάσωμα στο όρθιο και μετά με ρωτησε αν θα συνεχισουμε τις τρελίτσες. Έγνεψα καταφατικά καθώς εκεινη την ώρα ένιωθα το πουτσο μου να πλησιάζει στο σαγόνι , αυτη τη φορά η Αμάντα βρηκε τροπο να μου αρπάξει το 80αρι αλλα δε βαριέσαι ! Δε πάω και πολύ συχνά μαζι της και αυτη η επίσκεψη ειναι πολύ καιρό πρίν που περιγράφω.

Πήγαμε στο μεγάλο χώρο με τα παραβάν όπως μπαίνεις μπροστά σου αριστερά. Ήθελε να έχουμε χώρο είπε ! Και ξεκινησε το πανηγύρι !
Κατέβασα παντελόνι έκατσα αναπαυτικά στο καναπεδάκι και η γκομενα επιδόθηκε σε ενα λυσαλέο γλείψιμο αρχιδιών ! Τη σταμάτησα μετα απο 2-3 λεπτά γιατι θα έχυνα. Και την έβαλα αμέσως στα 4 στο πάτωμα!. πατωματάτο λοιπόν!

Μου λέει σα σκυλάκια ειμαστε εδώ! Η τυπισα ειναι τρελή δε παίζεται. Αφου σάλιωσα τον φίλο μου , χώθηκα μέσα της κ άρχισα να τη γαμάω στα 4 με μανία! Αυτη έβγαζε κραυγές και βογγητά - αληθοφανή. Δεν κάναμε άλλη στάση μείναμε σε αυτή οπου μετά απο 3-4 λεπτάκια έχυσα δυνατά μεσα στη μουνάρα της ! Στο ενδιάμεσο έσκυψα και τη φίλησα αρκετές φορές ενω καθως την έπαιρνα την αγκάλιαζα κιόλας.

Σε γενικές γραμμες ήταν μια ακόμη ωραία συνάντηση με την Αμάντα που με τη τρέλα και τη καύλα που βγάζει , την κάνει μια δυνατή επιλογή αυτη τη περιοδο στα κωλόμπαρα που γαμάς!

όχι ομως για 80 ευρώ.

Α! Μην το ξεχάσω. με πήρε και στο στόμα της με καποτούλα και ήταν πολύ καλή η πίπα της. Πριν πέσουμε στα πατώματα και ξεσκιστούμε δίχως αύριο.

Προτείνεται , αλλα κόψτε τη λίγο γιατι στο τέλος θα ζητάει 100άρια. ;)

Καλά να περνάμε !

Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.645
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SKEF, giorgiodelafuentes2, Paliotsarkadoros και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Σεπτεμβρίου, 2022
"Αφου σάλιωσα τον φίλο μου , χώθηκα μέσα της κ άρχισα να τη γαμάω στα 4 με μανία": παράνομα εξτραδάκια άρχοντα ? ☺
review reaction 4 Masazonomaxos
07 Νοεμβρίου, 2022
Τι είναι τα εξτραδάκια φίλε ;; η ημερομηνία ειναι λάθος στη κριτική. Ήταν μέσα Αυγούστου.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2