Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 21 10
Τσόντες 162982
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Γυναίκες πορνοστάρ
 
9.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
9.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
9.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
9.0
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Από τον Womanaholic μέχρι τον Golemis και απο εμένα μέχρι όλα τα υπόλοιπα παιδία του θρέντ με τα κωλομπαρα ! Μα τη γλυκιά μου πόυτσα ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ. Παρασκευή βράδυ και οι καύλες ειχαν βαρέσει κόκκινο. Ηθελα να πάω να ξεδώσω λίγο. Οπότε σκέφτηκα να πεταχτώ στα γρηγορα απο Χαλαρά γυρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα χ ωρις βόλτες και αναγνωριστικές απευθείας για την γνώριμη τοσο σε εσάς αλλα όσο και σε εμένα ξανθιά καυλιάρα με βυζάρες Αμάντα. Η οποία εδω και λίγες μέρες επέστρεψε στο Χαλαρά.

Μπήκα μέσα και υπήρχε κόσμος στο μαγαζί ακριβώς απο αριστερά η Βάλια ακουγοταν να ξεσκίζεται στο καναπεδάκι. κΑΤΕΥΘΎΝΘηκα απευθειας προς την τουαλέτα να ρίξω ενα δυνατό χέσιμο καθως η κοιλια μου γουργούριζε. Η τουαλέτα πολυ καθαρή αλλα το καζανάκι χρειάστηκε να το τραβήξω 3 φορές ωστε να μην επιπλέει το σκατό και το δει ο επομενος συναγωνιστής κ χάσει τη στύση του και πάνε τα 70-100 ευρώ χαμένα στην καβάτζα.

Αφού λοιπόν έχεσα με τη ψυχή μου. Ξαναβγηκα έξω και κάθισα στη μπάρα. Πιο διπλα μου η Αμάντα ηταν καπαρωμένη με 2 τύπους και αγκαλιαζόντουσαν ΩΧ ΛΕΩ , θα την έχουν δεσμευ΄σει οποτε δεν θα φάμε απόψε. Η ωρα ήταν 2.30 λέω θα κάτσω ως τις 2.50 θα πιω το ποτάκι μου και αν δεν έρθει πάω να φυγω. ΝΑΝΑ ΒΑΛΙΑ και ΦΛΩΡΑ δε θα επαιρνα. Αν και τελευταια την έχω πεθυμήσει τη Φλώρα να τη κοπανήσω στα 4 και αυτή λιγο στη σκοτεινή καβάτζα του Χαλαρά. Θα δούμε.

Μετ'α απο 2 λεπτά ΤΣΟΥΠ ηρθε η Αμαντα η οποια με γνωρισε και με αγκάλιασε. Δεν έχασα ευκαιρια να πιάσω και να γλείψω τα βυζιά της στο μπάμ. ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ αμα θέλω να πάμε για λίγο σεξάκι. Της λέω θέλω πολύ. Πάρε τα σύνεργα και πάμε. Μου λέει οκ 80. Της λέω έχω 60. Με κοφτή διάθεση. Λέει εντάξει πάμε.... δώστα και φύγαμε ! Μπήκαμε μέσα τραβηξε το παραβάν και αρχισε το φάσωμα στα όρθια. Τη κολλησα στο τοίχο της έτριβα τα βυζιά και το κώλο και την φιλουσα στο στόμα. Η Αμάντα με το γνωστό νάζι της , λικνιζοταν και άρχισε να με καυλώνει. Τουρλωσε το κωλάρακι κατεβασα το τζίν και άρχισα να τριβω το πουτσο μου στα κωλομάγουλα της.

Ξεκινησε να βγαζει μπλουζα και να κατεβάζει το βρακάκι της ενω το φάσωμα συνεχιζοταν και παιζαμε τις γλώσσες μας. Αρχισα να βαριανασαίνω καθως έβγαζα και το δικο μου παντελόνι και το πέταξα στο πάτωμα.

Έκατσε στο τραπεζάκι και άρχισε να τρίβει το μουνί της , μου έβαλε προφυλακτικό στο δάχτυλο και μ έχωσε το δάχτυλο στο μουνί της το οποιο ήταν υγρό! Έπαιζε τη γλώσσα ταυτοχρονα και εβγαζε βογγητα οσο το δαχτυλο μου ηταν μέσα στο μέλι ! Ηρθε απο πάνω μουκαι μου έφερε τη μουνάρα της στο στομα. ωραια μυρωδια μουνιλας εισχώρησε στη μύτη μου !

ΑΧ ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΑ ΤΗΣ ΛΕΩ δεν αντέχω άλλο μωρη σκύλα ! Μου φορεσε καπότα και την έστησα στα 4 πάνω στο βρωμερό καναπεδάκι και άρχισα να τη γαμάω δυνατά. Τα καπούια της τερματιζαν πάνω μου κ εγω συνέχιζα να ανεβάζω ρυθμούς.

Η μουσική έπαιζε και εμεις γαμιόμασταν σαν σκυλιά στη καβάτζα. Αχ μωρη σκύλα της φώναζα μ αρεσει η μουνάρα σου να την γαμάω. Την έπαιρνα δυνατα και ευχαριστιόταν η ψυχή μου ! Τον έβγαλα λιγο τον έτριψα στο κωλοτρυπίδι της και μετά ξανα τον έχωσα στο μουνί της , ανέβηκα κ πιο ψηλά για να μπορούν τα αρχίδια μου να βαράνε το πρόστυχο μουνί της. Η αίσθηση ηταν όλα τα λεφτά. Τη γαμούσα σαν μανιασμένος.

Βγήκα απο μέσα της και την έβαλα να γονατίσει.

ΠΑΡΤΟΝ ΟΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ! Με εχεις τρελάνει. Η Αμαντα έκανε σαν τρελή , και ξεκινησε να μ γλειφει τα αρχιδια απο τη βάση και να με τσιμπουκώνει σκληρά. Εγω ένιωθα σαν βασιλιάς ειχα κάτσει τα αρχίδια μου πάνω στη μούρη της. Και την διέταζα να μου τα ρουφήξει διχως ΑΥΡΙΟ !

Αχ καργιολα της λέω κάτσε να σε γαμήσω κ ανάσκελα. Σ αρεσει καργιολιτσα... τωρα θα σε ξεσκίσω ! Πάρτα μωρη καργιόλα αχχχχχ

την έβαλα ανάσκελα στο καναπέ της ση΄κωσα τα πόδια τέρμα πάνω και εχωσα ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ και πρσησμένη απο καυλα πουτσα μου ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ. Οσο πιο τέρμα γινόταν. Ουρλιαξε απο ηδονή και ετριβε και το μουνί της ταυτόχρονα. Εγω την γαμούσα σαν λυσασμένος , και τα καργιολίκια συνεχιζονταν ενω ειχα σκύψει κ πάνω της σαν το κτήνος και της έβγαλα τη γλώσσα κ άρχισα να τη ρουφάω.

ααααα ααααχ χααααα αχ αχ,, ΑΧ ΧΥΝΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ... ΑΧ ΑΧ Βγηκα απο μέσα της κ κτυπησα μια πολυ δυνατη μαλακία πάνω απο το μουνί της.

ΑΧ αχ με τρελανες κ απόψε. Της ψέλιζα ενω ήμουν όρθιος και η πουτσα κοιτούσε στο θεό.

ΠΩΠΩ εισαι θεός μ λέει. Τώρα ψέμματα αλήθεια - ο θεος και η ψυχη της (οχι εγώ) εμενα με κολάκεψε πάντως αυτο εκείνη την ώρα. μΟΥ ειπε οτι έχυσε κιολας μαζί μου και μπορω να πώ οτι ισως ισχυει καθώς σε κάποια φαση επαιζε πολύ δυνατα το μουνι της και βογγουσε ακριβως σαν να ήθελε να χύσει !

Κάτσαμε λίγο να ηρεμήσουμε. Και μετά μ ειπε να πλαγιάσω διπλα της στο καναπεδάκι οπου μείναμε αγκαλιασμένοι για κανα διλεπτο και την φιλουσα τρυφέρα το μάγουλο λές και ηταν η γκομενα μου.

Αυτα θέλουν οι ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Η ΜΗ..... σκληρό κ άγριο γαμήσι και στο τέλος χάδια κ τρυφερότητα.

Καλές κ δυνατές καυλες να έχετε.

Χρόνος παραμονής μαζι της στη καβάτζα 15 λεπτά συνολικά. Έκατσα κανα 15 λεπτο να ξεχαζέψω ήπια τη βότκα μου ντύθηκα και βγήκα έξω. Άλλη αισθηση να περπατάς στα σοκάκια του Μπουρναζιου μετά απο ένα τέτοιο γαμήσι πριν λίγο στο κωλασμένο μπάρ χαλαρά.

Θα τα ξαναπούμε.

Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.613
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 psolarmenistis-123, socos, Bonecrusher και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2022
μας καυλωσες
πανάθεμά σε με την περιγραφή και μένω κι εκεί γύρω έτοιμος ήμουν να πάω... η καβάτζες
του Χαλαρά είναι άνετες αδερφέ;
review reaction 1 Masazonomaxos
08 Αυγούστου, 2022
η μαγια ειναι η βαλια?
γτ το χασα λιγο
ευχαριστω
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2