Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Γυναίκες πορνοστάρ
 
7.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
7.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
6.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
8.0
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Να μου επιτρέψει η μαντάμ Τζουλια να ξαναχρησιμοποιήσω το νήμα της για να γράψω τις κολομπαρικές περιπέτειες μου. Άλλωστε πλέον δεν την βλέπουμε πουθενά αυτη την κατα τα άλλα μεγάλη ντίβα !!! Η συγκεκριμενη τσόντα όπως εγραψα και σε προηγούμενη κριτική ψιλο αδιάφορη αλλα όκ.

Βραδάκι μετά τα μεσάνυχτα και είχα όρεξη για Πιρουέτ ! Συγκεκριμένα ειχα βάλει στο μάτι τη ψηλή ξανθιά που είχα δεί την προηγούμενη φορά που ειχα επισκεφτεί το μαγαζί και σημερα ήθελα να τη δοκιμάσω σε φούλ πρόγραμμα. Για όσους νέους μύστες δεν ξέρουν - και δεν διαβάζουν και τις κριτικές μου γιατι πολλές απο τις ερωτησεις που μου στέλνουν σε πμ τις απαντάω μέσα απο τις κριτικές μου! Το Πιρουέτ ειναι απο τα πιό VFM κωλόμπαρα που υπάρχουν αυτη τη στιγμή στην Αθήηνα. Ξέρεις οτι με ενα 50 άρικο στάνταρ θα παίξεις. Στο Σκορπιο πχ στη Τρούμπα ζητάνε 70-80 για το πατάρι (ανάλογα και τη κοπέλα βέβαια). Οπότε όποιος συναγωνιστής ρωτάει που να πάει για να παίξει σίγουρα νομιζω δεν θέλει κ πολύ σκέψη. Μαζί με το Χαλαρά το οποίο πλέον πάσχει κατα τη ταπεινή μου γνώμη απο ρόστερ.

Τη Βάλια θα τη πάρεις 1-2 άντε 3.... την Νανά προσωπικά πέρα απο μια πιπα δεν την έχω πάρει ποτέ. Και τη Φλώρα οκ ! Θέλει αλλαγές. Έφυγε και η Αμάντα που ηταν τρελό πιστόλι και έπεσε το επίπεδο. Τέλοςπαντων. Τα χουμε γράψει.

99η κριτική με υποψήφια τη Κατερίνα λοιπόν η οποια έχει γενικά πολύ καυλιάρικο σώμα , φάτσα μέτρια αλλα κ πάλι έχει κάτι το εκφυλο. Τα μπούτια της ειναι ωραία ο κώλος της επίσης στρογγυλος πάνω κ στενεύει πιο κάτω γενικά με καύλωσε άσχημα με το που ξαναμπήκα στο μαγαζί. Οποτε έκατσα να πιω το ποτο μου ηδη αναψοκοκκινισμένος και η καύλα να με καίει σιγά σιγά.

Ήρθε να με σερβίρει μου είπε οτι έχει και άλλη κοπέλα αλλα ειναι πάνω. Της είπα οτι έχω έρθει για αυτήν. Άφησε λοιπόν τα πολλά και ήρθε στο τραπέζι μου. Συστηθήκαμε , και κάτσαμε αγκαλίτσα. Στο μπάρ ηταν 2 άτομα και με τον εναν ήταν πρίν αλλα επειδή μυρίστηκε οτι εγω θέλω να τη ξεσκίσω έπιασε τη μυρωδια της καυλωμενης πόύτσας μου και ηρθε να ασχοληθεί μαζί μου. Πουτανάκια! Διψάνε για πούτσο !

Δεν αργήσα να τη πλησιάσω εκει που είμασταν αγκαλία και να αρχίσουμε τα πλάγια γλωσόφιλα ενω ο ένας απο το μπάρ άρχιζε να κοιτάει. Να βάλω ενα ποτό μου λέει ; της κάνω βάλε αλλα είμαι για μέσα σε λίγο να το έχεις κατα νού. Εντάξει μου λέει. Βασικά της ειπα να βαλει ένα για να χαμουρευτούμε λίγο και να γίνω μπαρούτι (ηδη ειχα αρχίσει να γίνομαι). Οι 2 τύποι μετά απο 1-2 λεπτά σηωθηκαν και έφυγαν μαζί , ειχαμε μεινει μόνοι μας , της κατέβαζα το μπλουζάκι και χύμηξα στις ρόγες της. Ενω τη χαιδευα και της ψιθυριζα λάγνα στο αυτί τι μουνάκι καυλιάρικο ειναι. Πωπω μωρο μου της λεω με καυλώνεις.

Έβαλα το χέρι μου μέσα απο το φουστάκι της και μέσα απο το κιλοτάκι της και άρχισα να της βάζω δάχτυλο. Αυτη άρχισε να βογγάει με κλειστά τα μάτια. Άνοιξα τα κουμπιά του παντελονιού μου και έβγαλα το πουτσο μου έξω ! Άρχισε να τον παίζει λέγοντας ουάου....

Σ αρέσει καυλιάρα μου της λέω ; μμμ νάι μου απαντάει , έχεις πολύ όμορφο πόυτσο , χοντρο όπως μ αρέσει.

Να βάλω ένα ποτό ;;

όχι της λέω επιτακτικά... πάμε μέσα θέλω να σε ξεσκιστούμε. ΑγγελούδιΑγγελούδι

Ναί πάμε μου λέει ! Εν τω μεταξύ το ένα που έβαλε μετά δεν μου το χρέωσε ! Και απο όσο δοκιμασα ηταν νεράκι! Το ουσικάκι λέει ειναι διπλό και κοστίζει 20. Το απλό ποτο ειναι 10 της γυναικας... ενω για τη καβάτζα τα ποτά ειναι 5 δηλαδη 50 ευρώ.

Μπήκαμε μέσα και ήμουν πολύ ξαναμένος. Της κατέβαζα το φόρεμα και έβγαλε και το φουστάκι της. Άρχισε να παίζει το μουνί της στα όρθια ενω εγω χαίδευα το ωραίο σώμα της. Μαζί με την Αμάντα απο Χαλαρά οι πιο καυλιάρες που έχω πάρει ως τωρα για αυτη τη χρονιά σε κολόμπαρο.

Πέσανε και μερικά γλωσόφιλα ενω της έβαζα και δαχτυλάκι στο μουνί. Εκτος του οτι σε κάποια φαση με είχε τρελάνει τοσο που ειχα πιάσει τα κωλομέρια της τα άνοιγα να χαζευω το ωραιο μαυριδερό μουνάκι της ενω της τα έγλειφα κιολας ! Τα ρουφουσα ! Η γκομενα ηταν πεντακάθαρη.

ΝΑ Βαλω μια καποτα να μ πάρεις τσιπούκι μωρο μου ; ναι μ απάντησε ξελιγωμένη. Και εγω ξελιγωμένος ήμουν.

Φόρεσα μια καπότα και της τον έδωσα στο στόμα. Πολύ δυνατο τσιμπούκι ! Και δροσερό . Απο τις λίγες φορές που ευχαριστιέμαι τσιμπούκι γιατι οπως εχω ξαναπεί το τσιμπούκι με ιεροδουλες μ ειναι αδιάφορο καθως μ αρεσει χωρις καπότα και εγω δεν κάνω χωρίς.

Αυτη τη φορά ομως με τρέλανε. Και ηταν κ σχετικά πιο χοντρή η καπότα που χρησιμοποιήσαμε. Δεν ηταν απο τις λεπτές δηλαδη τις διάφανες.

Τη σταμ΄τησα σε ενα λεπτο ! Θα χυσω της λέω δεν μπορώ , κάτσε να σε πάρω πισωκολητό. Με τρελαίνεις καργιολα!!! Έδωσα μία και εβγαλα τα παπουτσια ενω κατεβασα και τελειως το παντελόνι και το πέταξα στο πάτωμα !

Στηθηκε πάνω στο καναπεδάκι με ανοιχτά τα ποδια και έχωσα το καυλι μου μεσα στη μουνάρα της. Κουναγε και τη λεκάνη της κατα τη διάρκεια του σέξ.

Το μόνο κακο ηταν οτι επειδη ειναι ψηλή δεν βολευόμουν. Σε κάποια φάση μου έπεσε , βγήκα λίγο απο μέσα της αλλά σε 10 sec ξανακαύλωσα ! Την πήγα λιγο πιο μέσα στο καναπέ και μ τον πηρε με το χέρι κ τον ξανα έχωσε στο καυτό μουνί της.

Με το που τον έβαλα στο μουνι της ένιωσα οτι δεν μπορω΄να κρατηθώ άλλο. Οποτε αποφάσισα να τα δώσω όλα μέσα απο ένα γερό σφυροκόπημα χύνοντας τελικά μέσα στο καυτό και υγρο μουνί της νιώθοντας να μου κτυπάει την ουρήθρα ηλεκτρικό ρεύμα !

Έμεινα μέσα της για περιπου 1 λεπτάκι , μη ξέροντας που βρίσκομαι. Το είχα τεράστια ανάγκη το σέξ μαζί της ! Σηκώθηκε μου έβγαλε την καπότα και γελώντας μου είπε οτι πέρασε καλά.

Της απάντησα και εγώ αλλα δεν τη σφυροκόπησα για αρκετή ώρα γιατι ήδη ένιωθα απο τη πίπα οτι θέλω να χύσω οπωσδήποτε. Μου ειπε οτι καλυτερα που κρατήθηκα γιατι ήθελε να νιώσει και στη μουνάρα της λίγο ΄πούτσο. Όχι μονο στη γλώσσα της.

Αφου έκατσα κανα δυο λεπτά να συνέλθω και να πέσουν οι παλμοί φορεσα τα ρουχα μου και ξαναπήγαμε στο μπάρ. Εκατσα στο τραπέζι μου και εμεινα λιγο να ακουσω μουσική και να τελειώσω το ποτό μου. Ενιωσα ωραια ικανοποίηση μπορώ να πώ. Δεν ειναι άσχημη επιλογή η Κατερίνα.

Μετά ηρθε και η χοντρουλή Ελένη και άρχισα πάλι να κοιτάζω τα βυζιά της. Ενω δεν την εχω στο μυαλο μ να την πάρω. Αρχισα να καυλωνω πάλι βεβαια αυτη μ ειπε οτι ξέρει πως έχω τελειώσει... εκανα να της πώ αμα θέλετε τσάμπα σας γαμάω και τις δυο δευτερο γύρο παρτούζα καργιόλες ! Της ειπα οτι έχει βυζάρες και αρχισα να τη χαιδευω κααι αλλάξαμε και μερικά φιλάκια στο στόμα στο χαλαρό. Μετά μ ειπε καληνυχτα κ έφυγε. Κάτσανε στο μπάρ κ μιλουσανε με έναν.

Τελειωσα το ποτό μου κ έφυγα κ εγώ. Στο γυρισμο κτύπησα μια σαντουιτσάρα απο τα Εβερεστ στο τέρμα Πατησίων με κοτοπουλο αυγά τυράκι και καλαμπόκι να αναπληρώσω δυνάμεις !

Πέρασα πολύ καλά ! Σπιτι κτύπησα και μια ακομη μαλακια ουρλιάζοντας απο καύλα σκεπτόμενος το σκηνικό που είχα ζήσει πθο πρίν και έπεσα τελικά για ύπνο κατα τις 3. Καλα να περνάτε. Ναι!Ναι!

Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.609
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 koulamaria, giorgiodelafuentes2, Poetjokey και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουνίου, 2022
Τι μου θυμισες με την τζουλια τωρα! Πριν πολλα χρονια εκανε μια εμφανιση στο στρπ Σταρ Μεταμ/ση, ηταν στα φορτε της τοτενες. Το μαγαζι ασφυκτικα γεματο με ορθιους,και η τζουλια αφου εκανε ενα σωου της γυρνουσε σε ολο το μαγαζι μπροστα σε ολους τους θαμωνες. Εφθασε και μπροστα μου σε αποσταση 70 ποντου ςπεριπου, μεγαλη απογοητευση ανθρακες ο θησαυρος,καμμια σχεση οπως ηταν στην τσοντα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1