Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 21 10
Τσόντες 162980
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Γυναίκες πορνοστάρ
 
9.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
9.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
9.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
9.0
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Η Συγκεκριμένη ταινία μαζί με τις υπόλοιπες του Σειρινάκη αποτέλουν πάντοτε μια αγαπημένη επιλογή κυριως λόγω των καλών ηθοποιων - ΖΑΦΕΙΡΗΣ POWER - και των καυλιάρικων μουνακιων πχ Ρωμαννού και η Βαβατση η μιμου άπτου ψωλίτσα που τελικά τον τρώει στο κωλαράκι της ωραία. Ο Ζαφείρης έδωσε ρέστα με τη μελαχροινή καυλομάνα τη Ρωμανού τη ξέσκισε τη γκόμενα και στο τέλος την έχυσε πανηγυρικά. Σε γενικές γραμμές την εχω στην πορνο δισκοθήκη μου και με καυλ΄΄ωνει όποτε την βλέπω. Θα συνεχίσω με μια πορνο εμπειρία απο το κωλομπαρο Χαλαρά στο Μπουρνάζι.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ηταν τριημεράκι του Αγ. Πνεύματος και το πορνο πνεύμα μου ήθελει να γευτει λίγο κάλτ κωλομπαροτσαρκα και τέλος με γαμήσι και ολοκληρωτικό χύσιμο σε κάποια απο τις έκφυλες καβάντζες των τοπ κωλομπαρων της Αθήνας. Αρχικά να πώ πως πήγαινα ψημένος για την Ελένη απο Πιρουέτ. Επειδή όμως ηταν Κυριακή βραδάκι το Πιρουέτ ήταν κλειστό και έφαγα μια πρώτη απογοήτευση. Ακόμη ήταν νωρίς βεβαια γυρω στος 12.30 , περνώντας απο το Κομπλέ θυμήθηκα τα λόγια του Womanaholic στο θρέντ οτι επρόκειτο για πιρφοράδικο και ούτε που δεν γίνεται και τίποτα αξιόλογο εκει μέσα και επέλεξα να μη σταματήσω κάν. Έφυγα σφαίρα για Λα Λούνα επι της Μιχαλακοπούλου.

Στο Λα Λούνα ειχε μια ωραια μουνάρα αλλα ηταν πιασμένη απο έναν πιρφορο ο οποιος οση ώρα έκατσα (περιπου ενα μισάωρο) ουτε καν τη ξεμονάχιασε. Εγω θα το είχα κανει στο 10λεπτο και ίσως για αυτό δεν ειμαι καταδικασμένος να με μαδάνε στα κωλόμπαρα. Πηγαινω απευθείας για τέτοια δουλειά.Οχι πως ειναι κακή φάση να κάτσεις με τη γκομενα πρώτα να τη κεράσεις 1-2 ποτάκια αλλα άντε κανα τέταρτο. Οχι και μίση ώρα (που ήμουν μονο εγω) λογικα παραπανω έκατσε αυτος κ κερνούσε. Ήρθαν δυο γκόμενες η μία μέτρια μελαχροινη μόνο μπούτια και κώλο ειχε και βυζιά απο προσωπο πολυ αδιάφορο (Η Τάνια) εν πάση περιπτώση ήπια ενα ποτο βότκα το οποιο κόστισε 7 ευρώ και αποχώρησα καθως δεν ήταν η μέρα με τόσο κόσμο για να παίξεις. Η μπάρα ηταν γεμάτη αντρες να φανταστείτε.

Βγήκα απο το μπάρ και ήμουν και 3-4 ωρες νηστικος οποτε με κτύπησε λιγο η βοτκα. Σταμάτησα στο γυρισμο στα έβερεστ και κτύπησα μια σαντουιτσάρα. ΕΙΧΑ ΒΆΛΕΙ γραμμή για το Χαλαρά γιατι ήθελα να παίξω στη καβάτζα η ωρα ηταν ήδη 3 και η βόλτα ειχε γίνει ήδη μεγάλη. Όχι πως δεν μ άρεσε. Αυτη η προσμονή πριν τον χώσεις είναι πάντα ωραία!

Σταματάω Χαλαρά λοιπον παρκάρω πολύ ευκολα και μπουκάρω μέσα στο μαγαζί. Μολις με είδε η Βάλια ήρθε ! Με ρωτησε τι να μου φέρει αφου αλλάξαμε 2-3 γλωσόφιλα και της είπα μια βότκα. Αου χουφτωθήκαμε λίγο και μου έπιασε το πούτσο εξω απο το παντελόνι με ρωτησε τι θα κάνουμε. Λέω φέρε το ποτάκι και έλα να παιξουμε φούλ. Οκ μου είπε και έφυγε για λίγο.

Να πώ βεβαια σε αυτο το σημειο οτι τη δευτερη φορά που ειδα τη Βάλια δεν με ενθουσίασε όπως τη πρώτη αλλα ας είναι που ήθελα να χύσω και δεν είχα άλλη επιλογή εκεινη την ώρα και βαριόμουν και άλλη βόλτα. Ήρθε ξανά η Βάλια με το ποτό , ήπια μια γουλιά και αμέσως έπεσα πάνω της... παίζαμε φιλάκια με γλώσσα και μου χουφτωνε το παντελόνι στο σημειο του πούτσου προφανώς ενω εγω χαίδευα και έγλειφα τις καφέ τις ρόγες , ειχα κατεβάσει το σουτιέν της. Αφου μούσκεψα τις βυζάρες της με τη γλώσσα μου εεινη μου τραβουσε το παντελόνι και μου έλεγε έλα βγάλτο ,,, αμέσως κατέβασα το παντελόνι , έβγαλα τη μπλουζα και απελευθερωσα το πούτσο μου. Της ειπα να με γλειψει χαμηλά στα μπαλάκια πράγμα που έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση η κοντοπουτανίτσα μας ! Εγω βογγούσα απο καύλα και της έλεγα να συνεχίσει.

Μετά απο λίγο μου φόρεσε καπότα και ανέβηκε απο πάνω μου. Την πήρα για κάνα λεπτό σε αυτη τη στάση γραπώνοντας τη κωλάρα της ενω αλλάζαμε και γλωσόφιλα ! Της είπα να στηθεί στα 4 οπου της τον έχωσα ππάνω στο καναπεδάκι και την έπαιρνα δυνατά λέγοντας της βρωμόλογα και ότι ειναι πταναρα μεγάλη!!! Αυτη βογγουσε και εγω έπεφτα πάνω της πιάνοντας την απο τα βυζιά και γαμώντας την πισωκολλητά ! Μετά απο κάνα 5 λεπτο καλής έντασης και απολαυσης γαμησιού τον έβγαλα και της είπα να μ γλειφει τις μπάλες καθως θα τον παίζω !

Με εγλειψε πολυ καλά ενω εγω τον έπαιζα και βογγουσα μέχρι που πε΄ταξα τα καυτα μου χύσια και αυτη έφερε μαντηλάκι να με σκουπίσει. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό γαμησι αλλα αυτη τη φορά δεν τρελάθηκα με την Βάλια. Νομιζω δεν θα ξαναπάω σύντομα στο Χαλαρά καθως θεωρω οτι θέλει μια εναλλαγή στο ρόστερ. Απο αποψη καβάτζας ειναι πολύ καλά. Το γαμησι πάνω στο καναπέ ειναι ανελέητο και γενικά ο χώρος σε εμπνέει. Ειναι το underground κωλόμπαρο που όλοι οι ορκισμένοι κωλομπαράδες ψάχνουμε για να ικανοποιήσουμε την εκφυλη ψυχή μας ! ΑσάλιωταΑσάλιωτα

Ελπίζω να φέρουν και άλλες κοπέλες γιατι γενικά ειναι ωραίο μαγαζί και δεν πληρώνεις και πολλά για να γαμήσεις. Η Βάλια μετά απο λίγο αποχώρησε αφηνοντας με να τελειώσω το ποτάκι μου να ντυθώ και να φύγω ανακουφισμένος !

Καλα γαμήσια να έχουμε. Ναι!
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.613
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 nick9x, giorgiodelafuentes2, El Papacito και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2022
Από ότι κατάλαβα αυτή που σου φάνηκε αδιάφορη στο πρόσωπο αλλά είχε βυζάρες στο La Luna είναι η μελαχρινή Τάνια ( για να ξεχωρίζει από την ξανθιά που τώρα έγινε Αμάντα). Με αυτή έχω περάσει πάρα πολύ καλά εγώ και στην καβάντζα αλλά και πάνω.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1