Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Γυναίκες πορνοστάρ
 
9.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
9.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
8.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
9.0
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Κατα αγαθή συγκυρία πρίν πάω να κολομπαρέψω έβαλα να παίξει αυτη εδω η ταινιούλα που έχω στην πορνο ταινιοθήκη μου ! Χεχε!

Δεν είδα πολλές σκηνές γιατι θα κτυπούσα μαλακία και θα έχυνα και ήθελα να τα φυλάξω για το γνωστό κωλάδικο επι της Ιθάκης 50 κάτω στο αμαρτωλό κέντρο. Για την τσόντα που με ενέπνευσε τι να πουμε ; ο παλαιο ποτΈ αΘΑΝΑΤΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ξέσκισε για τα καλά τη θειτσα μέσα στο στάβλο και την έκανε να χύσει σα καριόλα ενω ο γιατρός την έχυσα μετά απο δυνατό γαμήσι ανάσκελα ! Τους ρουφηξε τα χύσια και έμεινε ικανοποιημένη !

Οι εικόνες αυτες ήταν αρκετές για να με καυλώσουν και αυτη τη φορά η Πιρουέτα μπάρ ειχε την τιμητική της. Βεβαια αν κ δεν είχα τοσο έντονες καύλες κ θα μπορούσα να το είχα αποφύγει είπα να πάω να ρίξω ένα καλό γαμήσι κ να κοιμηθώ ήσυχος μετά.

Αρκετά underground κωλάδικο με καβάτζα πίσω αλλα κ πάνω... πάνω βέβαια δεν πήγαμε γιατι όμως μου ειπε η θείτσα δεν είχε κλιματισμό και θα ιδρώναμε. Εδω που τα λέμε , με το σκληρο γαμήσι που της έριξα δεν ε΄χει κ άδικο.

Αρχικά παρήγγειλα μια βότκα και άραξα λίγο, με περιτριγύρισε η Ελένη αλλα δεν ήταν του γούστου μου οπότε αναγκάστικα έφαγε άκυρο. Λέω θα σου πώ σε λίγο... λεει έ τι σε λιγο δεν θα μ πεις ποτέ. Εκανα να της πώ αφου το καταλαβαινεις οτι δεν τι μου το λές ; ρίξε ενα χαμόγελο και φύγε κ εγώ εχω φάει χυλόπιτες εκτος κωλόμπαρων δεν έκανα κ έτσι.

Λοιπόν, μετά ήρθε η άΝΤΖΙ, η οποια με καύλωσε που είχε αυτά τα βυζιά. Εφερε πολύ κοντά το προσωπο της στο δικό μου και με ρωτουσε χαιδευοντας το πουτσο μου απέξω απο το πανταλόνι τι θα κάνουμε. Έκανα να της πώ να διαβάσουμε ποίηση ! Τη ρωτησα πόσο ειναι η καβατζούλα και αφου αυτο που άκουσα μ άρεσε , φύγαμε κ πήγαμε πίσω. Κλείδωσε τη πόρτα και ετοιμασε το σκηνικό. Οσοι κατουρίόντουσαν εκεινη τη στιγμή θα περιμεναν πρώτα να τη σκίσω κανα 15 λεπτο (επειδη εκει που κλειδωσε επρεπε κάποιος να περάσειγια να πάει στη τουαλέτα) !!!!

Η Άντζι έκατσε όρθια κ άρχισε να σηκώνει το φορεματάκι της , οπου ξεπρόβαλε ένας ωραίος κωλος με λιγη κυτταριτιδα που χώριζε τα κωλομάγουλα μια μαύρη ωραια κιλότα βραζιλιάνικου σχήματος. Άρχισα να χαιδευω και να φιλάω τα κωλομάγουλα της. Μετά γυρισε εκατσε δίπλα μ κ απελευθέρωσε τις βυζάρες της ενω άρχισε να βάζει δάχτυλα κ στο μουνί της το οποίο επίσης άρχισα να ψαχουλεύω κ εγώ , ήταν υγρή και πρόθυμη για πολλά! Το μουνάκι της είχε παχά μουνόχειλα και καθως το εξερευνούσα υγραινοταν.

Της ειπα να μ γλείψει τα παπαρια πράγμα που έκανε αλλα πολύ απαλά. Μετά μ ειπε να βάλω καπότα επιτέλους γιατι ήθελε να μ πάρει πίπα.

Πηρα τα durex pleasure max τα λευκά που δεν με τρέλαναν... φόρεσα λοιπόν ένα και της τον έδωσα στο στόμα ! ωραιο τσιμπούκι σφιχτό και με γλωσσα. Έλα καυλιάρα μ θέλω να σε γαμήσω της είπα. Στήθηκε ανάσκελα πάνω στο καναπεδάκι κ άνποιξε τα μπούτια της. Έχωσα τη πρησμένη ψωλή μου μέσα της κ άρχισα να τη γαμάω ενω αυτη ειχε γυρει το κεφάλι πίσω κ αναστέναζε. τη γύρισα στα 4 και τη γαμούσα δυνατά τραβώντας τη κιλότα της την οποια δεν είχε βγάλει. Ειχε ωραίο δυνατό κώλο η σέξυ θείτσα.

Αφου τη σφυροκόπησα κανα 3λεπτο στα 4 τη ξαναγύρισα ανάσκελα (ήθελε να με παιξει για να χύσω) αλλα της είπα να γυρίσει να τη ξαναπάρω.

Σε αυτη τη τελευται στάση δόθηκε και ο μεγαλύτερος πόνος. Ειχα βάλει σε τέτοια θέση τα πόδια μου εκτος καναπέ που με βολευε να έχω πλήρη διείσδυση στο καυτό μουνί της. Οπότε την έπιασα και απο τη μέση για αν τη σπρώχνω προς το μέρος μου κ να τη παίρνω ακομη πιο δυνατά.

Αχ αχ αχ πωπωωω με ξεσκίζεις,,, εισαι πολύ δυνατός γαμίας... θα μας ακούσουν. Ευτυχως έχει μουσική , μονολογούσε η Αντζούλα !

Εγω έσκυψα πάνω της κ της έλεγα να μου βγάλει τη γλώσσα....

δώσε μου τη γλώσσα καυλιάρα μου να στη ρουφηξω της έλεγα καθώς την γαμούσα δυνατά! Αυτη ειχε γείρει ειχε κλείσει κ τα μάτια κ απολάμβανε το γαμήσι που της χάριζα.

Μετά απο 1-2 λεπτά βγήκα απο μέσα της κ της τα έχυσα όλα... δυστυχως εντος καπότας καθως δεν ήθεε στα βρωμόβυζα της .

Ιδρώσαμε και οι 2. Πέρασα πολύ ωραία μαζί της κ είπαμε οτι θα τα ξαναπούμε.

Πρεπει να ειναι γυρω στα 50 κούγκαρ αλλα πολύ μάχιμη στο σέξ. Οποτε ψήνομαι να τη ξαναπροτιμήσω.

Βγηκα απο τη καβάτζα την οποια είχα τεράστια ανάγκη, ήπια τη ποτάρα μου κ μετά απο λίγο έφυγα. Ωραίο βράδυ.

Καλά να περνάτε κ να σκυλογαμάτε !



Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.582
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Bonecrusher, giorgiodelafuentes2, SKEF και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουνίου, 2022
Όταν κλειδώνει η καβάντζα στο Pirouette όποιος έχει ανάγκη για τουαλέτα πάει στο βενζινάδικο δίπλα Ματάκι
review reaction 1 Masazonomaxos
07 Ιουνίου, 2022
Στο πάρκινγκ δίπλα εννοώ....
07 Ιουνίου, 2022
Η ηρωική θείτσα Σαντρα , μετά την κλαψούρα στην εκπομπή της Τατιάνας, έιχε αγοράσει το στούντιο στο Ιερά Οδός 66 ...
Το εξοπλισε, το ανακαινισε , δουλευε κυρίως η ίδια , Την επισκέφτηκα, το συζήτησαμε , Αλλά μετά απο λιγο το Ι Ο 66 εκλεισε
Επαιξε να γινει το πρωτο στουντιο για gay στην Αθηνα / είχε συζητηθει και εδώ _ αλλά τελικά .. Δεν ...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3