Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 2 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Γυναίκες πορνοστάρ
 
9.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
8.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
7.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
10.0
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Συνεχιζουμενα γραφουμε κριτικες για τσοντες περιμενοντας να ληξει η καραντινα.Σημερα θα πω και θα γραψω πραγματα που αρκετοι θα ενοχληθουνε.Αν Θελετε να ακουτε να σας χαιδευουν τα αυτια βαλτε τα κολληταρια σας να γραφουν.
Περιμενα απο τον νεο θοδωρη Κουτσογιανοπουλο του σαιτ να ανεβασει κριτικη αλλα δεν.Ο υπαλληλος της εταιριας σας Παναγος αποφασισε να ανεβασει κριτικη για προιον της εταιριας που εργαζεται καταργοντας καθε κανονα και εννοια δεοντολογιας.Θα επανελθω αργοτερα..Παμε τωραστα της ταινιας.
Αλεξ...Ανοιγω παρενθεση...Πολλοι φαανταζομαι εχετε δει ταινιες της χατζη στην σιρινα οπου το κανει με τον Σακελαροπουλο.Τι ειχαμε;;Ενα τυπο που ειχε μια τεραστια πουτσα αλλα δεν εκανε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ.Η γκομενα να τον γλυψει η γκομενα να τον καβαλησει η γκομενα να κουνηθει καιο τυπος να περιμενει να δουλεψει τεχνικα μονο η πουτσα του.
Ο Αλεξ ειναι τυπος με ικανοποιητικα προσοντα και κανει ακριβως τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ απο τον Σακελαροπουλο.Γι αυτο παντοτε απο εμενα παιρνει καλη βαθμολογια.
Ελενα...Οταν ενας παει να δει ταινια με την Ελενα δεν περιμενει να δει τον διμετρο τσολια με το 4αρι στηθος...Μιλφ ειναι..Επικοινωνιακη ειναι παιζει με τον φακο καλα στησιματα εχει γαμιεται καλα και βγαζει καυλα.
Εικονα ηχος σε υψηλα στανταρ.
Σκηνοθεσια..Λαθη αρκετα...Ενα θα αναφερω κΚραυγαλεο.Στο τελος της ταινιας λιγο πριν την εκσπερματωση ο Αλεξ παιρνει την Ελενα στα 4..Ποσα λεπτα κραταει η φαση;Ο τυπος γαμαει και εγω πρεπει να φανταστω αν ο αλλος γαμαει κωλο η μουνι.Καποια στιγμη αποφασιζει η καμερα να παει κοντα να καθισει γυρω στα 14 δευτερολεπτα και μετα ξαναφευγει.Τα κοντινα πλανα οταν γινεται η ερωτικη πραξη ειναι το Α και το Ω.
Ταινια που βλεπετε ευχαριστα...
Υ.Γ..Η κριτικη του Παναγου για την εταιρια που εργαζεται και η κριτικη που ανεβασε για την ανταγωνιστικη εταιρια πρεπει να κατεβουν.Η πρωτη διοτι καταργει καθε εννοια δεοντολογιας και η δευτερη διοτι ηταν προιον πιεσης απο εμενα στον Παναγο.
ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο
Σπουδαίος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
2.698
Πόντοι:
3.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, Nubic, kwstasxat και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού