Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Γυναίκες πορνοστάρ
 
7.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
6.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
5.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
5.0
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Νομίζω ότι ο τίτλος της ταινίας είναι λάθος καθώς δεν δείχνει μία χήρα στην Ταϊλάνδη (το λέω γιατί αυτή είναι άλλη φαντασίωση για κάποιους) αλλά ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη. Εγώ θα έβαζα "Οι αναμνήσεις μιας χήρας". Τέσπά, δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Στα της ταινίας: Καλή η Ίνα αλλά η Ταϊλανδή νομίζω ότι κλέβει την παράσταση. Ωραίο κορμί, μικρό αλλά φυσικό βυζάκι, φυσική στην συμπεριφορά, τα κάνει όλα και συμφέρει. Την Ρόζα την θεωρώ μεγάλη ασχημόφατσα και "πάπια", κατά την γνώμη μου δεν προσφέρει τίποτα στην ταινία (για τους λάτρεις του λεσβιακού, νομίζω ότι θα μπορούσαν να είχαν σκεφτεί κάτι περισσότερο με την Ταϊλανδή ή να είχαν βάλει κάποια άλλη αντί για την Ρόζα).

Οι άντρες, οι γνωστοί Κένζο και Τεό, χωρίς εκπλήξεις. Νομίζω ότι έχουν αρχίσει να κουράζουν οπότε ίσως ήταν καλό να βάλουν και νέο αίμα στις μελλοντικές ταινίες.

Σενάριο δεν κρίνω ποτέ σε τσόντες (δεν βλέπουμε την Γέφυρα του ποταμού Κβάι), η σκηνοθεσία είναι όντως "κάπως" και ειδικά λόγω κουνημένων σκηνών. Δικαιολογημένα όμως, καθώς σίγουρα έγινε επίτηδες γιατί υποτίθεται ότι είναι ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει τις περιπέτειες του ζευγαριού σ' ένα ταξίδι, πριν τινάξει τα πέταλα ο συγχωρεμένος. Οπότε, για ν΄απαντήσω στον φίλο Avnanovic, η ερασιτεχνική λήψη έχει να κάνει με το "σενάριο" και όχι με τα μέσα λήψης (κάμερες, μικρόφωνα κτλ), επέλεξαν λόγω σεναρίου να είναι έτσι. Backstage είναι σαν να μην υπάρχει, είναι 3 λεπτά απ' την προετοιμασία της πρώτης σκηνής που δεν έχει καμία σχέση με το κυρίως θέμα.

Για την γενική βαθμολογία: Όπως όλοι μας, έχω δει καλύτερες, έχω δει και χειρότερες. Οπότε.... 6. Υποκειμενικό, γούστα είναι αυτά, αλλά 6.

Σχετικά με το "Υπερπαραγωγή", το "μέρη πανάκριβα που καμία άλλη εταιρία δεν έχει καταφέρει να προσεγγίσει" και "την Miss Phuket, η οποία χάνει την παρθενιά της από πίσω", δεν έχουν νομίζω καμία σχέση με την πραγματικότητα. Υπερπαραγωγή δεν είναι με ΤΙΠΟΤΑ, μέρη πανάκριβα και απάτητα δεν είδα, η Miss Phuket δεν φάνηκε αδούλευτη από πίσω.
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού