Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 7 10
(Updated: 18 Οκτωβρίου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
3.2
Γυναίκες πορνοστάρ
 
4.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
3.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
3.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
5.0
Γενική βαθμολογία
 
1.0
Το "εύρημα" τσόντα σε λεωφορείο φυσικά δεν είναι πρωτότυπο ούτε και με ενθουσιάζει γενικώς, αλλά τουλάχιστον στα αμερικανικά gangbang in the bus κλπ. το όχημα είναι εν κινήσει και με παράθυρα ορθάνοιχτα και υπάρχει μια αίσθηση "voyeur". Μόνο γι' αυτό γυρίζεις τσόντα σε λεωφορείο - αλλιώς τη γυρίζεις κανονικά που είναι και πιο σωστά τα πλάνα και κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα. Ε εδώ δεν υπάρχει κλίμα voyeur οπότε δεν έχει κανένα ενδιαφέρον η ταινία (ή καλύτερα η σκηνή γιατί ταινία δεν είναι).
Η νέα περουκοφόρος "σταρ" Money Mouth Τσοπέη εντελώς νερόβραστη και ουδέτερη, μια αλλοδαπή νέα που έπαιζε καλή αλλά τπτ σπουδαίο να την παίξει κανείς, το ζευγάρι Kenzo-Κέλλυ βαριέμαι τελείως...
Προχειρότητα υπάρχει παντού: στην εναλλαγή των σκηνών, το μοντάζ, στον τύπο που τον τσιμπουκώνει η άλλη και δεν του σηκώνεται ούτε κατά διάνοια, στα ονόματα των όσων παίζουν που δεν αναφέρονται πουθενά, στο λεωφορείο που πότε αναφέρεται ΚΤΕΛ πότε ΚΤΕΠ (!), παντού. Απ' τις χειρότερές μου της Sirina, ίσως η χειρότερη.
antisthenis
Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
8.076
Πόντοι:
14.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Kaloeros, NICK TRIVE

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού